lornetka 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 Od kilku dni boli mnie prawy jajnik. Czasami nawet i lewy ale lekko. Do tego doszły bóle piersi. @powinnam dostać za jakieś 3 dni, ale niecałe 2 tyg temu kochałam się z chłopakiem. Mam nadzieje że doczekam się okresu, bo mam schizy ; / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 dodam że mam lekkie plamienia, tzn śluz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja2456 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 witam cie -lirnetka.. mysle ze w twoim przypadku,powinnam pojsc moze nie sama to z zaufana dla ciebie osoba do ginekologa,opisac swoje dolegliwosci,i nie nie bac sie -spokojnie porozmawiam,i napewno wszystko bedzie oki..trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja2456 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 przepraszam za pomylenie twojego logingu-LORNETKA;-).. MOJ KOMPUTER CZASAMI SIADA I POTEM MAM TAKIE POMYLKI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 zamierzam pójść ale dopiero po @. I mam nadzieje że dostanę @ i to ylko moje schizy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antiqua Napisano Czerwiec 27, 2011 Moja siostra ciągle narzekała na ból jajnika.. Niestety okazało sie że to torbiel:/ Lepiej zgłoś sie do lekarza jak najszybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 właśnie moja koleżanka miała podobne dolegliwości i okazało się że ma torbiel. Pójdę jak najszybciej się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 dodam jeszcze, że przy oddawaniu moczu ból jest dużo większy czasami podczas pierwszego dnia @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach