Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druhnaaa

wieczór panieński

Polecane posty

Gość druhnaaa

Witam. Mam pytanie odnosnie organizacji wieczoru panienskiego. Kto powinien organizowac strasza czy panna młoda? I jakie prezenty kupowałyście?

Gość vanillasky..
starsza organizuje, a co do prezentow, to zalezy co kto lubi, mozesz zaczac od podwiazki, do tego bielizna, jakas smieszna malzenska ksiazka, przebranie, a zakonczyc na tych bardziej sprosniejszych pomyslach jak wibratory itd

Gość vanillasky..
mozesz tez kupic jakies kupony w spa :)

Gość Kaśka_z_wwa
Cześc, jeśli chodzi o organizację to zazwyczaj robi to świadkowa, jeśli zaś ona nie przejawia chęci tudzież zdolności organizatorskich, to może się tym zająć tak naprawdę każda koleżanka - przyjaciółka bądź siostra - nie ma tu jakoś specjalnie określonych zasad i reguł. Jeśli chodzi o prezenty to na panieńskich które ja organziowałam, kupowałyśmy zazwyczaj fajną bielizne i jakaś "zabawkę" dla dorosłych ;) do tego zaopatrywałyśmy się w różne gadżety na wieczór panieński np. z Godana, tu mają fajny wybór http://www.godan.com.pl/e-sklep/specjalne-okazje/wieczor-panienski,pl.html Przyszła panna mloda szczęśliwa, impreza udana - w razie pytań słusże pomoca :)