Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DeMorai

I did it ... pierwszy raz u ...

Polecane posty

pani - dziewczyny prostytutki. Oczywiscie nie ma mowy o seksie dopochwowym, bo za duzo niewiadomych. Jedyne na co mozna sobie pozwolic, to seks oralny w gumce. Zatem to tez sie stalo. A ... no i oczywiscie moja ogromna potrzeba dotyku ... zatem sobie podotykalem a dziewczyna zajmowala sie moim ... "skubancem". Pani - dziewczyna - ok. lat 25 byla naprawde ... sympatyczna i mila. W sumie moze tak dziala moj czar i specyficzne poczucie humoru, ktore ja na pewno rozluznilo, no, ale przeciez chodzi o to, zeby ... nasze zycie plynelo na zdobywaniu nowych i ciekawych doswiadczen. Jakie wnioski ... szkoda mi bylo dziewczyny, bo ja w prezerwatywie to i tak nie dojde przez co najmniej 2 godziny, o czym ja oczywiscie poinformowalem. Wyrozumiala byla i pewnie wierzyla w swoje mozliwosci, no, ale nic z tego. 15 mintu minelo ... "wzialem" nastepne pietnascie ... i w sumie bylo milo. Mysle, ze powtorze to jeszcze raz w tym tygodniu. Szkoda tylko, ze czujki daly o sobie znac - zaniepokojeni jej dluga praca - bo czlowiek wie, ze tam ktos jest ... a tym Panom na pewno ufac nie mozna ... i jak sie pojawia to problemow bedzie wiecej, niz mniej. A niestety - broni palnej nie posiadam. Palka (nie, nie ta, ktora jest u mnie na stale) - za duzo pewnie nie zdzialam. Zatem teraz: 1. kto mnie zjedzie? 2. kto mnie zrozumie, ze to bylo 100% pewnie = nic na mnie nie przejdzie i potraktuje to jako nowe doswiadczenie zyciowe? Mysle, ze najwazniejsza rzecz w naszym zyciu to poznanie swoich potrzeb i eksperymenowanie, by czuc, ze sie zyje ... oczywiscie majac zawsze na uwadze swoje zycie i zdrowie.

Gość hbv
masturbacja lepsza niz seks w gumce

Gość Metalucifer
tu większosc kobitki piszą, także możesz się spodziewac ostrego zjechania;) nie wiem tylko o co chodzi z niewiadomymi w seksie dopochwowym? boisz się zarazic czymś? to jest mit, baby to wymyślają,żeby faceci na dziwki nie chodzili. laski z lokali są zdrowe. i gdzie ty chodzisz, jak chłopaki w zabawie przeszkadzają? nie ma u ciebie w mieście porządnego lokalu?

Metalucifer - nie mam obeznania w tej tematyce, wracalem dzisiaj do domu i tak wpadlem na pomysl, zeby tego sprobowac ... przez pol godziny szukalem pan "przydroznych" ... ale sie w koncu znalazly. Zatem widzisz ... ze nie bylo co ryzykowac z seksem dopochwowym, a i tak nigdy tego nie zrobie bez ogladniecia (i pokazania) odpowiednich testow :D A jakies dobre rady? :)

Gość Metalucifer
nie bierz się za przydrożne no kurde:D ile dałeś? za samą gałę to w lokalu byś dużo nie dał, chyba ,że faktycznie w gumie ci nie pójdzie,a chcesz,żeby się dziewczyna godzinę męczyła. jak jesteś z większego miasta to na bank masz na osiedlu kilka lokali i takich gdzie masz pewnosc,że chłopaki nie wpadną - ale co ,serio przyszli do was? jaka wiocha, u mnie raz, słownie raz, a byłem no...więcej niż raz , zdarzyło się, że będąc w pokoju w ogóle usłyszałem jakiegoś. nie bądź żyła,jak już idziesz na dziwkę to chociaż na porządną;)

Metalucifer - pieniadze nie graja roli, nie jestem ograniczony w tym zakresie w zaden sposob. Chlopaki nie przyszli ... dzwonili, no, ale pewnie myslenie, ze nikogo tam nie ma jest troche dziecinne, bo chyba wszystkie sa pilnowane. Miasto Poznan, pewnie lokale sa ;) O, a jakie lokale? Cos typu anonsowego, ze sie umawiasz u kogos w mieszkaniu? Jakies portale moglbys polecic? ;)

Gość Metalucifer
oczywiście roksa i odloty maja dużo ofert, zwłaszcza roksa, ale jeśli nie chcesz isc w ciemno to na garsonierze podają chłopaki swoje opinie - bo wiesz, na roksie i odlotach też są komentarze, ale negatywne są kasowane. w Poznaniu był parę lat temu fajny lokal na piątkowskiej, ale nie wiem czy jeszcze jest.

Dzieki za garsoniere, sobie poczytam. W sumie to dzieki za wprowadzanie mnie w temat :) A te ogloszenia to sa glownie prywatne - pan, czy tez moze jakies "szajki" organizuja taki proceder?

Gość Metalucifer
tego nigdy nie wiesz:D szakji to nic złego o ile płacisz i nie robisz krzywdy dziewczynom. jak masz kilka ogłoszeń z tego samego adresu to raczej jest agencja, mogże to też byc kilka dziewczyn razem wynajmujących mieszkanie, ale oczywiście wtedy mają jakiś ochroniarzy czy to w lokalu czy pod telefonem, no wiadomo też muszą byc bezpieczne nie? jak pojedyńcze ogłoszenie z jakiejs dzielni to pewnikiem prywatne mieszkanie

Spoko, rozumiem, ze musza byc bezpieczne, ja krzywdy im na pewno nie zrobie ... bo place i jestem mily ;) ... tylko nie chce miec niepotrzebnych problemow. No, ale pewnie tak jak mowisz ... dla nich glownie liczy sie $$$ i spokoj, zatem jak ktos nic nie wywija to pewnie nie ma czego sie obawiac. No chyba, ze ktorys z nich zakocha sie w Pani swiadczacej owe uslugi i bedzie bardzo zazdrosny ;)

Gość Metalucifer
ja się w większości zakochuję

Gość Metalucifer
nie podszyw - na prawdę. po prostu ja kocham krótko, ale intensywnie :D

Gość Metalucifer
vera - jacy desperaci:D chcemy się zabawic to się zabawiamy i już. tak z odlotów korzystałem

Gość pozdrawiam z asdfgh
a jak to inaczej nazwiesz niż desperacja? nie wiem jak trzeba wyglądać i co sobą reprezentowac, żeby w młodym wieku już trzeba było placić za seks... i sranie w banie, że nowe doświadczenie.. hehe jasne, paszczurusy jedne :P

Gość pozdrawiam z asdfgh
vera- zgadzam się :)

Gość Metalucifer
po prostu szybciej i nie musisz z nią gadac :P same plusy. i nie świruj pawiana - o ile nie jesteś drugim bardem pittem to tak szybko i na tyle rodzajów zabaw babki nie namówisz

Gość pozdrawiam z asdfgh
babki? sorry jak on przy drodze szukał to on wcale babki nie szukał tylko pierwszej lepszej dziury podmytej coca cola ;) chłopcy wy chyba nigdy nie mieliscie stycznosci z kobieta... ale taki los paszczurusów :D

Gość Metalucifer
nie wiem, ja przy drodze nigdy nie szukałem. a co robia inny to mnie rybka

Gość Metalucifer
aha - ale nawet jeśli - niektórzy chcą dziury a nie babki i w czym problem?

Gość pozdrawiam z asdfgh
i to jest ok, ale to sie nazywa DESPERACJA :)

Gość Metalucifer
dlaczego desperacja? jak zamiast kawy pijesz herbatę to desperacja? chce sobie zaruchac jak najprostszym sposobem i to robi. ma na siłę sobie udziwniac?

Gość pozdrawiam z asdfgh
już się nie tłumacz :)

Gość Metalucifer
btw - u mnie na osiedlu był taki lokal, nadal jest, ale była "rotacja kadry" parę lat temu, gdzie były takie babeczki, że każdemu desperatowi bym życzył. a jeśli bywasz czasem na tym forum to powinnaś zauważyc że prawdziwi desperaci - czyli te +/- trzydziestoletnie prawiki na dziwki nie chodzą, bo oni szanują kobiety i takie tam

Gość Metalucifer
nie muszę, mnie z tym dobrze. ale fajnie widziec jak kobitki próbują zdeprecjonowac konkurencję:P widac trochu się boicie:P

@ pozdrawiam - witaj :) Milo slyszec glos krytyki, ale to nie o to chodzilo ... chodzilo o impuls. Co to za roznica, czy Pani za 100, 500, 2000zl? Czy w pokoju, czy w lesie? I nie chodzilo o dziurke, bo jak juz wspomnialem - o tym nigdy nie bedzie mowy. Ot co - sprawienie sobie dobrze, i niech mi nikt nie mowi, ze jak kobieta bierze do buzi jego ... to nie jest mu dobrze :)