Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

*** ktora stosowala laktator ****

Polecane posty

za miesiąć wracam do pracy i chcę ściągać pokarm dla maółej i nie wiem czy robic to ręcznie czy z pomocą laktatora- nie wiem czy się sprawdzają?? Doradzicie??

Gość vbnm,
Ja miałam ręczny, ale nie umiałam nim ściągać bo bolało i strasznie długo trwało. Koleżanka miała na bateryjki i chwilę ściągała całą butlę.

ręcznie??? ale jak, chcesz stac nad miska i rekami cisnąć pierś?? :P kupże sobie laktator jak normalny człowiek i nie wymyslaj :)

jasne, że laktator!!szybko i bez wysiłku. Ja miałam z z silnikiem,więc 3minuty i gotowe.

Gość lizbona19833
a jaki miałyście ten elektryczny ze wam tak szybko szło???ja miałam TUFI i to była porażka szybciej ściągałam ręczntm aventem:)

Podobno jak ktoś umie, to ręcznie idzie szybciej, niż laktatorem - serio ;) Ja używałam ręcznego TT i bardzo go sobie chwalę. Chociaż następnym razem kupiłabym jednak elektryczny.

Gość gość
Ja miałam ręczny ale polecam mechaniczny :)

Gość dukanowa_maniaczki
ręczny w życiu! Miałam canpol i tak mi cycki zmasakrował, że o mamo. Elektryczny, mimo że kojarzy się z dojarką do krów jest lepszy i bardziej skuteczny

ja mialam na poczatku reczny chicco, zadna rewelacja, sciagalam nim co prawda, ale tyle co sie namachalam to moje :-) Teraz mam elektryczny TT, bardzo fajny, ma 4 sily ssania, sciagam nim pokarm okolo 1,5 h po karmieniu i ladnie to idzie, takze polecam. Slyszalam, ze laktator medeli elektryczny jest rewelacyjny, no ale swoje kosztuje. A recznie to juz w ogole sobie tego nie wyobrazam, trzeba to umiec robic, jak nie umiesz to daj sobie spokoj i kup laktator, tym bardziej, ze to nie bedzie okazjonalne sciaganie pokarmu, ale regularne, bo wracasz do pracy.