Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drina

Problem intymny

Polecane posty

Gość Drina

Od jakiś 3 dni strasznie swędzi mnie strefa intymna. 'Guglowałam' trochę, o różnych chorobach czy infekcjach, ale we wszystkich pojawiają się dodatkowe objawy np. przykry zapach czy śluz. Ja nic takiego nie zauważyłam . Dla objaśnienia myję się dwa razy dziennie ;) Używam płynu do higieny dla dzieci, więc wątpię by to on miał być przyczyną. Jak myślicie poczekać trochę i zobaczyć czy pojawią się jakieś dodatkowe zmiany ? Nie wiem czy przypadkiem nie wyolbrzymiam problemu ;P. Z góry wielkie dzięki za pomoc...

Posmaruj sie maścią clotrimazolum powinno ulżyć i oczywiście powinnaś iść do lekarza

miałam podobnie i byłam u lekarza a on na to że to jakaś infekcja bakteryjna i dostałam antybiotyk

miałam podobnie i byłam u lekarza a on na to że to jakaś infekcja bakteryjna i dostałam antybiotyk

Gość lady bronka
gdy tylko swedzi warto uzyć maść clotrimazolum, może załatwić sprawę. można tez zaaplikować lactovaginal dopochwowo na noc pare razy na uzupełnie flory bakteryjnej. jesli nie przechodzi trzeba iść do ginekologa.

Dokładnie tak, najprwd. wdała Ci się infekcja z brudnych rączek, publicznej toalety ... WIele chorób zaczyna się podobnie, trzeba zajrzeć do gina, żeby sprawdził w środeczku :) Nie martw się tylko umawiaj do lekarza. Clortimazol bez recepty na pewno nie zaszkodzi, to preparat przeciwgrzybiczny.