Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczka_la

seks z dziewczyną, warto?

Polecane posty

Gość koteczka_la

Prosze o porady, a nie o pouczanie i moralizowanie. Od dluzszego czasu chodzi mi po glowie, aby sprobowac seksu z kobieta. Uwazam, ze jestem biseksualna i podobaja mi sie kobiety. Na razie jestem wolna i bez zobowiazan, a wiec jest najlepszy czas, aby sprobowac. Znalazlam przez internet dziewczyne, ktora rowniez chce sprobowac. spotkalysmy sie i mamy podobne zdanie na ten temat i chcemy sprobowac w najblizszych dniach. Strasznie tego chce, a z drugiej strony boje sie, ze stchorze w ostatniej chwili i nic z tego nie wyjdzie. Prosilabym o wypowiadanie sie kobiet, ktore sprobowaly pieszczot z innymi kobietami o jakies rady, wskazowki, bo boje sie, a z drugiej strony ta ogromna ciekawosc...

Gość koteczka_la
hm... ale ja jestem kobieta i chce sprobowac z kobieta... a Ty jestes mezczyzna.

Gość pomarańczu
spróbuj z facetem, zobaczysz co dobre 👄

Gość koteczka_la
hm... na razie mezczyzni mnie nie pociągaja tylko podobaja mi sie kobiety i to wlasnie z kobieta chce sprobowac.

Gość aiszana
....spróbuj,jeśt cudownie.....jeśli trafi się na fajną dziewczynę z któa po prostu zaiskrzy erotycznie.... jesli masz obawy,że stchórzysz,po prostu wypijcie troszkę alkoholu na rozluźnienie....pierwszy raz zawsze najtrudniej...ale jesli podobają Ci się kobietki,to może Ci się bardzo spodobać.... Ja uwielbiam od czasu do czasu taką zabawę....choć nie zrezygnowałabym z seksu z facetem....

Gość karina4444
cześć, ja też próbowałam i było super dlatego pragnę to jak najszybciej powtórzyć

Gość D_Z_M
powiem wam że jak bym miała okazje to bym spróbowała jedynie się stchurzy ale przynajmniej nie bedzie sie moglo sobie niczego zarzucic

Gość D_Z_M
tego sie nie da wyleczyć

Gość alltheway
Spróbuj. Seks z kobietą a z mężczyzną to 2 różne światy. Żaden facet, nawet najbardziej delikatny i zmysłowy nie da takich doznań jak kobieta. Nie mówię,że są lepsze czy gorsze- po prostu inne. Warto!:)

Gość dziki gon
Podajcie jaki rejon kraju bo i mnie temat ciekawi:)

Spróbuj. Jak to mówią, lepiej zgrzeszyć i żałować niż żałować, że się nie zgrzeszyło. Napij się wina dla kurażu i będzie dobrze :)

Gość facet999-0102
Nie ma nic lepszego niz sex z fajna laska!!!! (inaczej tez nie znam)