Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjjjajestemmenelemzmeliny

co wam sie snilo dzisiaj?

Polecane posty

Bo nie znowu ZNOWU (SIC!!!) diabel. Nie calkiem, ale jedynie, ze go nie widzialam. Naprawde. :( Jestem zalamana, ale skladam sobie wszystko w calosc wiecie - od 2004 roku - wtedy pierwszy raz mi sie przysnil diabel. I to jak :( Pisalam tu o tym. Pan Jezus tez mi sie snil ostatnio to zyje, ale chyba znowu sie zacznie :( Przez satanistow w Holandii - zamiast stac DOBRZE o stala prace to na mnie wszyscy. Teraz poszlo o papieros w szkole - ze tak o zdrowie dbam a w szkole wiecie wszyscy na papierosie a ja nic - taki ekolog. No coz... tam uczen jak umarl to zeby myli, a ja mialam papiersoy zwalczac? Czy to bylo poza tym najwazniejsze w szkole? PAPIEROSY? Moim zdaniem lekcja i wiedza. A zdrowie to na tasmie. Jakie te babsztyle sa. Obiad powiedza - to na stala prace. A obiad w szkole nie jest najwazniejszy im powiem? Jakie to sa ropuchy te stare tam. Wszystkie po stronie Smieszki bo niczego przeze mnie tam nie osiagnie. No ale Ilona to nie przeze mnie - w ksiazkach. I tyle. Bo wiecie zemsta, ze nie powiedzialam o papiersoie w samochodzie, NAWET NIE PAMIETAM - co za kretynka - bo by wszystkich powyrzucali I CO? I CO BOZE SWIETY? Za nich na stale sie dowiem i tyle. I wiecie - na mnie - zdjeciem parolotniarza ktore zrobilam w telefonie ze mogl spasc - ona chyba chce latac. Nie- po prostu zrobilam zdjecie. Nie chce latac i tyle. Nie planuje i tyle. Nie planuje ZADNYCH samolotow. A w szkole na mnie , ze uczen samobojca mogl byc AMERYKANISTA. Mogl byc i bedzie bo rzeczywiscie nie wszystko jest Szekspirem, ale ja jestem Europejka a USA mam ze szkoly - chyba dlatego sie zabil przez moj angielski bo ja w USA uznawalam szkoly. Ode mnie do USA na studia moze wyjechac nawet jak bedzie mial za co je skonczyc. A ryba tez mu sie przyda bo sie z niego smieja. Ryba w USA - jak najbardziej. Moze sie zajac z tego amerykanska literatura dziecieca choc powinien robic cos innego zupelnie bo z Polski i ma co robic i wszystko gra - wszystko zwiazane z ksiazkami. Bo on chyba nie wroci do Polski. drzewo w kazdym razie do rodowodu ma z USA. Roslina i drzewo na stala prace bo co tu robic dalej? 3 lata anglistyki i co dalej? A czemu nie w Polsce? Na pewno przeze mnie tylko czemu. Bo go nie szanowalam a z USA. No bo amerykanski kretyn - pasuje. Ja jestem angielko-niemka, a jak taki amerykanin to mial zarowki wkrecac i na budowach zapieprzac, kierowca - byle co mogl tam robic - nastepny dekiel - informatyk - po co to komu - to tylko FIRMA i forsa Gatesa. I wiecie - te moje wszystkie zdjecia ogrywam pewnym, ktore go nie zrobilam. Francuskie zdjecie to jest, ale myslalam sobie o roznych rzeczach. Moze moglam zrobic sobie takie zdjecie - wszyscy by sie dziwili wielce. Ale tego zdjecia nie ma i tyle. A ja mam dalsze plany i nie powiem jakie. W ogrodnictwie czemu racji nie mialy i nie maja do dzis - bo glupiego wlasciciela sie PO PROCESIE wyrzuca i tyle. I to mialy zrobic, przyszedlby normalny i by je docenil bo ten brat jest nienomralny ale czemu nie powiem i tyle. Ja bym go wyrzucila po prostu i tyle. Jak mi powiedza. Trzeba dojsc do ojca, rozsuplac ojca i najpierw ojca, a pozniej jego choc powiem wam po rozwiazaniu zagadki ksiazek - bo jeszcze ktos powie - moze Niemcy lepsi od Polakow i Holendrow - nie, nie ludzcie sie - tylko kasa i koniec. Tego brata trzebaby wyrzucic no ale... to jest bardzo skomplikowane i tyle. I wiecie - ja wiem czemu ja sie zrobilam rzymianka, jakie ja mam rodowody, zycie - co robie wiem , a reszta? No ja mam tyle ile ten rzymski rodowod - kiedys on tez bedzie, ale juz jest wszystko pozmieniane TERAZ - co to ma byc Pan Bog powie i tyle. I ten uczen wiecie - na kase byl wziety, kasa nie pobrana - taki cienias i anglistyka powiedza - ale adopt z USA na kase. GDZIE KASA? Bo wszystko NA MNIE i PASUJE. Bo nie mam pieniedzy po matce, ja mam 2 mieszkania w Anglii o czym POJECIA NIE MIALAM ale znowu uczen i tyle. Oni wszyscy wyleca w tej ostatniej firmie, ten wlasciciel pojdzie w inne biznesy. To nie jest przeze mnie. Moim zdaniem to jest marynarz, a kierowcy mogliby byc, ale przez papierosa on traci narodowosci, morze - po prostu mu swinia bo go znaja. Jak on doszedl do magazynu to nie wiem. Tam tez ta Holenderka to znak zapytania na dniowce. Czy ona w ogole jest Holenderka? Ja tam mialam stac o stala prace OBIADEM i to wszystko. Od razu, a tak co - NIE KUPILAM obiadu i tyle. Bo mnie grupa nie chciala bo lesby - jak jej lesby nie chcialy to kto ja chcial mowia niemieckie geje? A ICH KTO CHCIAL im powiem. Ich nie chcial tam nikt. A chcieliby ich jeszcze mniej gdyby wiedzieli jacy sa.... choc co ci ojcowie rodzin warci. To wie tylko Wloszka tam. Pewnie bym sie niejednego dowiedziala i ze mialam nie skakac i od niej DOBRZE by praca byla. No ale bez pracy w dziadkach jej powiem? Bez szans przeciez. A jakie szanse ma Ilona - no coz... jestem szczera ... skoro nie dziecko, skoro nie ksiazki w Polsce - nie zalezalo jej uwazaja - to inny facet i tyle. Bo co? Inna twarz? Pasuje inna twarz po...kierowcy. Niezle :(

Bo wiecie co zrobic z drugim bratem- nie podoba sie zalodze to wyrzucic. I tyle. A zawsze stara kurwa z Wielowsi moze CYCAMI przed nim pomachac. Moze to cos zmieni? Poprawi? A ruska tez. ja tez mi powiedza - nie. Dla mnie to zenujacy glupol i ja tez jestem/bywam zenujaca ale zbieram za to nagrody, a on? I dlatego nie ma miedzy nami kontaktu NIGDY byleby sie nie zabil i nie zwalil tego ten kretyn na mnie. Tamten tez drugi no ale... i tyle warci faceci - dzieci z nimi zrobic jak trafia gdzie trzeba. I teraz wszyscy na mnie za matke ale coz... ratowaloby mnie tylko taki info - ze wszyscy w dupe ja kropneli a jeden w pizde i tak zaszla i poronila. No a nie powinna przez to cicho i tyle. I ten papieros - bo nie pali -wszystko przez nia ale tego mi nikt nie powiedzial, ze w dupe ja dziabneli i tyle :( Takie zycie i koniec. A kiedys Slask bedzie zrownany z ziemia bo przeciez co z tym zrobic, a pomorze mnie nie obchodzi w Polsce chyba ze ...holenderskie pomorze to mnie jeszcze TROCHE obchodzi bo tak i juz :(

Wiecie - zostaje mi mlodszy z tego jedynie i NIC WIECEJ. Kiedys rzuci mu sie kase - Szekspir i tyle. I tyle mnie obchodzi Europa. Po prostu nikt mi nie powiedzial, ze mam kase do odebrania bo na pewno bym sie tym zajela. Matka kropnieta w dupe nie reaguje na mnie dzis - moze i papierosem. A moja biologiczna to dzielo sztuki juz - ona jest jak najpiekniejszy obraz na swiecie dzieki Bogu. Moze nie najpiekniejszy ale najbardziej zastanawiajacy obraz swiata i tak to jest i koniec. I nic tu nie zmienia jacys kierowcy. Matke ma sie tylko jedna. Co prawda ona tez nie jest do konca moja matka ale jednak mnie urodzila. I to z gwaltu. Nie wiem czy bylabym cos takiego wykonac. No kase miala powiedza, ale i tak sie powiesila i tyle. I koniec opowiesci i tyle :(

Wiecie kiedy Polska by sie miala dobrze - gdybym od dziecka PRZYNAJMNIEJ palila swieczke pod krzyzem dla matki - przynajmniej tyle. Nigdy wiecej, a tak to sie zajechaliscie grobem. Wy nawet tego nie rozumiecie. I bedzie jeszcze gorzej bo ja chcialam tylko 3 miesiace pracowac w polskich firmach - 35 lat, niewydana, a pozniej szukac mozliwosci by odejsc w przyrode no ale Polaki. I niech nikt do mnie sie nie odzywa bo pobije. Juz nie napierdze. POBIJE i niech se ida na policje. Bo tak i juz :(

Mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie - gdybym ja powiedziala/napisala prawde to ja sie moge wieszac przez polski kosciol katolicki - tak stoja o rozgrzeszenie. Ale sa od Boga - sa ratowani OD RZYMU ze pojecia nie macie, to zwykle szmaty i zera ostatnie - lepiej postawic na Biblie, Ewangelie i tak dalej. Wy mnie nie rozumiecie - bratu trzeba WYBACZYC. Jeden mnie okradl, drugi sponiewieral. Zostaje mi Szekspir, ktory jest ZENUJACA kupka kasy, ale coz... taka sama bylam i jestem. Zenujaca kupka kasy i wszyscy sie odczepcie. Moze wtedy jak ja bede miec WREZSZCIE wyjde za maz i urodze dziecko. W sumie co mi zostalo. Na uczelnie nie wroce NIGDY. Niech mnie wykresla bo i tak do piekla za mnie ida - ja ich nigdy nie bede znac, ja mialam pieniadze na Krakow, a ze nikt ich nie podjal to nie moja sprawa. Nawet na mieszkanie w krakowie i tyle. Tacy sa Polacy - zwykle zera. Amerykanistyka - no coz... na ryby nie chodze. Wole Szekspira i tyle. I tak bym sie z uczniem nie dogadala - do dzis na mnie i tyle. Zycie to tylko znajomosci - niech mu bedzie. W sumie EKONOMISTA to byl. ale matma. Matme mial w sredniej mu powiedza. Matma powinna byc od podstawowki - przykro mi - nie mial tu na nic zadnych szans i tyle. Zaczyna od ryby i rodowod od sw. Jana Ewangelisty przez to, ze mnie diabel porwal. Zle ma? Niezle. Powinien byc od synoptykow - nie jest. No coz... zycie to milosc - to ode mnie ma. No dobrze ale jaka milosc? Do Boga powie. No to ma racje bo ja sie kierowalam miloscia w zyciu BLIZNIEGO mu powiem, a Boga tez to ma racje ale nie do konca. Bo wiecie jaka wiara. Rodowod ewangeliczny mu zostaje i biblijny - poczatki - Adam i Ewa. ? Musi sobie wymyslic i tyle.

Wiecie - z Polska nic wspolnego nie mial, kucharz zerowy. To mial byc matematyk i tyle. No ale co dalej? Nie wiem. Bedzie anglista, zeby sie nauczyc jezyka - amerykanista i tyle. Pozniej bedzie zwiedzac USA i wyjedzie - moze uczyc jezyka byle co robic, po mnie. 3 lata mu starcza. Moze miec gdzies biznes. Byle nie w Polsce powie. On jest zajechany przez panstwo, szkole, glupie uklady, rodzine, ktora nie pobrala pieniedzy i tyle. No bo co po tej jego szkole - w USA by go na budowie nie chcieli. Zeby do budolwanki poszedl to ma racje - jakies komputery. Rysowac chyba nie umial. Co on mial robic? Rysowac i do budowlanki i na budowie moze byc, a tak? ElEKTRONIK Z POLSKI - srednie. ?

Wiecie - on za dyrekcja a on byl menelem z meliny dla nich. Dla glownego bo za baba latal. No to co - od gory byl menelem z meliny i sie powiesil i jeszcze na mnie. A ja kim tam bylam? To poszlam. Ale o pogrzebie mi ktos mial powiedziec przeciez. Co za dekle. I tyle. Dlatego sie nie dam , niszcze wszystko. Co wy sobie kurwa mac nie myslicie w tej chuja w dupie niewartej Polsce? Ze ja bez pracy chcialam zostac? Co za ciuliki pojebane w pizdy i chuje na karku :( Lub kulturalnie NO COMMENTS. :(

Mi wojna, nienawidze koszmarów o wojnie i strachu o życie bliskich. Ostatnie co pamiętam o spadający samolot i bomby a ja z bratem w oknie...

No to uwazaj, zeby sny ci sie nie pogorszyly. A ja - pytanie - co Polacy maja na karkach? DUPE NA PAPIEROSA. Tak bede mowic i tyle mnie Polska obchodzi. Zeby nie bylo, ze mnie Polska obchodzi. Tyle co Zachod, ale mam tam pewne pomysly i tyle. I takie jest zycie - w Niemczech bym sobie poradzila, w holandii tez sobie poradze inaczej i tyle. I do Niemiec nie wroce nigdy. Jak ja sie na nich zawiodlam - no ale ojciec chory umyslowo to jaka reszta. Jak on mogl pieniedzy nie zalatwic po matce? Jestem zalamana. Jaki to jest czlowiek ograniczony umyslowo i chory na leb to sie nie da opisac. ta moja matka nie chce go NIGDY na oczy widziec. No coz... to mowi samo za siebie. Nieodpowiedzialny, glupi, bez wyobraxni, prostak, chamidlo, egoista, wariat - istny Niemiec :(

Polsce zostae wiecie moj niemiecki ojciec ANI GROSZA PRZEZ 35 lat i angielskie ksiazki mi idiota posylal. On nawet bajek nie umial mi poslac - ten facet ma ciula zamiast ryja, a czemu on sie nie ozenil i nie zyl normalnie to wie tylko Duch swiety. Cala jego rodzina to chuje na ryje i szmaty ostatnie - oby z gloduy zdechli. Nie myslcie ze zycze im dobrze bo to schujale ciule niemieckie cale zycie na mnie - no to teraz ja na nich - oby z chujami bez majtelk i pizdami skonczyli za to, ze rodzinie mojej tu ani grosza nie zalatwili. I jak cos powiedza to podpalic chujow i pizdy niemieckie - od glowy czy pzanokci - bez znaczenia. matka sie powiesila, ciulasek lata i gwalci na dzieci A KASA? Czy to jest normalna rodzina? Normalni ludzie? Dajcie mi spokoj - bo ja ojca nie chce. Ciula mi jego przyslijcie - ten idiota wiecej nie prezentuje soba niczego. Ciula na karku - jak on mnie mogl do Polski oddac. On chyba mysli ze dzieci to kotlety sa. To nie jest moj ojciec. Jak mi Bog da to poprosze o zamiane plemnika ktory mnie zrobil NAWET I KOSZTEM ZDROWIA mojego byleby nie byl to plemnik niemiecki wiecie. Moze byc kazdy byleby nie niemiecki i tyle :( CO TEN CIUL ZRE PRZEZ CALE ZYCIE? On sie powiesic powinien - Boze co za kanalia. Takie cos ksiedzem bylo. Za to chyba nagroda - dzieciaty ksiadz w Vluyn, no a te lesby? Pewnie myslal - wylizac se dac czy nie? On siedziec powinien ten ciul i tyle :(

Zycze im zeby sie wypalili za to, ze mnie oddali do Polski. TO NIE jEST MOJA RODZINA i NIGDY NIE BEDZIE. ja nie mam ze smierdzielami niemieckimi nic wspolnego. 35 lat i ja nie mam pracy, pieniedzy , dzieci - wisze na chuju Polaka. ANGIELKA!!!! To hanba jest - na HUJU POLAKA WISZE. Tyle umie Polska - powiesiec sie na HUJACH swoich i nic wiecej. I w dupie peta gasic na ryju. I zdupiajcie ode mnie wszyscy bo was pozabijam wy smiecie i koniec :( Wy tlenu nie jestescie warci. Niczego. WY CHUJE POLSKIE I SZAWABSKIE!!:(

Angielka moze co najwyzej zalezaec od PLEMNIKA ojca - takie to sa osoby i koniec. Ale od PENISA? Bez przesady. A w Polsce na to mi wyglada. Ja po prostu nie wiedzialam wielu rzeczy - domyslic sie? Jak? I tyle. I dlatego nikt mi rady nie da bo i tak mnie w domu okradali i wszystko na moim grzbiecie. Moja rodzina jest rodzina matki i moj ojciec to jest jej OJCIEC PRZYBRANY bo ma znajomego profesora zoologa i moze byc. A ja bede zyc na wschodzie bo ja chcialam byc po sredniej ogrodniczej i studiowac archeologie, ale musieli sie Polacy kasy MNA dorabiac i moim zyciem bo nie umieli banku znalezc wiecie i pieniadze wziac tak mojego ojca kochali. Za co? Za to ze mnie takim zboczencom i degeneratom oddal jak oni? No to rzeczywiscie mieli powod, ale ja tego nie powazam. Ja w ogole powinnam byc w Anglii filologiem angielskim za matke i tyle. A w USA? Tez albo kucharka - nisko. A ja bym byla lekarka - wyjechalabym do USA i ... po mnie. Musialabym sie poddawac bo bez kasy. No cos bym tam miala. Nie wiem. W kazdym razie moja matka WTEDY za kase do piekla by poszla, a tak to nie. No a do Polski bo wszystko przez Dzienniczek siostry Faustyny Kowalskiej i tyle. A ja wiecie mam swoje cele w zyciu i tak dalej. I niech sie nikt do mnie w Holandii nie odzywa bo dostanie pierda w ryj na dzien dobry - szkoda slow jego i moich i tyle. Tam o ktorej wstajesz idziesz przychodzisz i tyle. Bo teraz beda polityke uskuteczniac. Polska? To w Iraku jest polska polityka i koniec - a co tam robia to zaraz ja zrobie polityke - nie dosc ze ich uratowalam to taka wdziecznosc? No to zaraz sie wszystko zmieni jak nalezy jak im tak przeszkadzam - niech ida w polskie kosmetyki i tyle. Czemu nie, prawda? :(

Gość Owieczka .. Z tobą jest coraz
Gorzej...:(

"I niech sie nikt do mnie w Holandii nie odzywa bo dostanie pierda w ryj na dzien dobry" hahaahahaha xD

Wiecie kto mi przyzna racje? AFRYKANIE. A Niemcy mlodzi tez. I tyle mnie Polacy obchodza i zdanie Polakow jaki on jest. On po prostu powinien siedziec, ale za co? Tego nie rozumialam. Teraz juz to rozumiem ale Niemcy i kic wiecie. Hmmm... no ktos wymyslil ten Auschwitz i tyle. Ciekawe czy lubi muze i jaka? Wypadaloby sie zapytac, ale co? W tej kominiarce? I tyle :(

Wiecie co po tym facecie zostaja TYLKO wlosy. Ja go skasowalam za studia wiecie I TAK MYSLALA JEGO MATKA, ale sie na nim zawiodla. No i przez to tak lata za starymi choc czemu on nie zostal policjantem drogowki. Tez pasuje - ten caly transport - PO CO? Nie moglaby byc polska firma na miesiac? Nie oplacaloby sie? Domek za darmo, polski autobus - musi byc niemiecki? Ale to tam stare baby wszystko najlepiej wiedza. Codziennie 2 razy czy wiecej pelen autobus ludzi, nie oplacaloby sie? I tak by ktos dostal stala prace a inaczej? Bo on laske robi. Komu? A mnie to juz nie obchodzi bo wiecie baba z dzieckiem to rozum ma krolowej USA i tyle. Tego sie nauczylam w zyciu w pracy fizycznej. Jedynie CZESTO bywa, ze zrec co nie ma , ale tak to Krolowe USA to sa - tyle kasy maja i takie zaradne. Boze swiety :(

Ciesze sie ze ktos mnie lubi bo sie przynajmniej POZNO BO POZNO ale OBRAZIC umiem bo wiecie - wszyscy na mnie, a pan dyrektor o szkole wyrazal sie per MENELE Z MELINY - i juz w sadzie w 2005 roku zastanawialam sie CZY JA TEZ? A uczen powiesil sie przez angielski i wielki problem. Ja nie wiem czy to jest problem jak menel z meliny sie wiesza i tyle mam mu do powiedzenia po latach i to wszystko w zasadzie. Mial lepiej zdecydowac kto tam TAK NAPRAWDE rzadzil - chlop czy baba i tak dalej. A gwalty? Bo wszystko na angielski. Bo ...nie gwalcilam? Mialam latac z jakims ogorasem i im wsadzac I TAK BYLOBY DOBRZE a inaczej nie bo widac. Albo pety do tylka im wsadzac - w ogole tylki im wylizywac - zwlaszcza jemu :( Bo nie po filologiii. No i bardzo dobrze. polskiej. Po co to komu? :(

Gość WeselnaWódka part 3
Wczesniej mi sie snilo ze narzeczony mnie zdradza, a nastepnego dnia (czyli dzis) ze sie z nim kloce 🖐️ Diabel tylko raz w zyciu mi sie snil. Ze w lustrze siedzial, a potem zobaczylam aniola pol na pol w swiatlosci i w krwi. Chialam odmowic Wierzę w Boga ale nie mogłam wykrztusić słowa, myśli jakby mi sie plątały.. i zapominałam. Wojna mi sie snila dwa razy i to najgorze dla mnie sa sny. Bomby, krew, pourywane rece i nogi. Pamietam jak pewien niemiec powiedzial, ze muszę sobie wybrac sposrod bliskich kogo maja ocalic a kogo stracic. Do Dupy :O 🖐️ Z tydzien temu snilo mi sie ze biale robaki mi z ust wychodza :O

Gość WeselnaWódka part 3
haha to znowu TY! :D

wiecie ja bylam jego WyCHOwAWCZYNI - jedynie, ze nie CO 5 minut nie zanosilam kartki, ze nie chce tej klasy na oczy widziec, no ale... bo wiecie - ile tego papieru. A to niech juz sa. Ale to byl gwalt zbiorowy i tyle. A ja tego nie wiedzialam i taka bylam wychowawczynia, ale niech mu bedzie. Bo pilnowalam obecnosci bo bylo widac. Zeby lazili i sie nie gzili. I mialam cos zrobic z tym petem i...nie po nim. A tak po nim. Bo wszystko przez pety sobie wyobrazcie. Obraz byl to straszny - cala szkola na papierosie. Ale wiecie - nie podoba ci sie - spadaj. jedynie ten problem mialam poruszyc i uwazaja tez nie po mnie kiedy mialam to gdzies i na dyrektora tak "lecialam" ze ten facet jest gorzej niz glupi, a ci ludzie? Co przerwa auta jada wszyscy pala. Bo on tego nie rozumial, ze ja dojezdzalam POCIAGIEM. Gdybym miala auto to bym sie odezwala jak oni to do tej szkoly dojezdzaja i tyle. I ze przeze mnie nie mial prawka, tym sie wszyscy gorszyli ze prawka nie zrobil - przeze mnie, ale to sobie w USA zrobi i TAK JEDYNIE wroci do polski jako kierowca. Bo co on moze robic teraz? Kierowca i tyle. Nie mial prawka. to zrobi w USA i koniec. Bo ja jezdze autem wiecie. Czemu nie chcialam w sumie bo widac, ze nie chcialam. Ze strachu. Raz ja mam takie, ze mase kloptow z nim jest - do sklepu moglam jechac no i chcialam ale jakos tak wyszlo. Wiecie z tych nocek oczy sobie czyscilam idac pieszo - tez tak mozna i tyle. Zeby mnie oczy nie bolaly. Bo bym wziela ale co za jedno i sie balam NIECO i tyle. :( Poza tym sama dfroga, parkingi - malutko miejsca, linie malutkie jakies - te drogi inne. Wszystko inne...

Gość chce rzucic papierosy
zmarly wujek meza, ktory we snie zyl i lezal w szpitalu a ja go odwiedzalam.

bo ja mam takie STARE auto - tak mialam napisac i tyle. I wiecie - on byl nielogiczny - dyrekcja i wychowawczyni - ze obecnosci pilnuje to DOZORCA raczej a nie wychowawczyni. Wychowawczyni by sie zastanowila nad nimi co dalej? No ale wiecie w tamtej szkole jedyne co istnialo to frekwencja bo jak nie w szkole SREDNIEJ to gdzie? No i co przerwa papieros. To trudno filologa z kogos zrobic i tyle :( No wiecie tez tak moze byc, ale z tym trzeba cos robic? No ja mialam fakultety, wychowawstwo, angielski jeszcze, doktorat - no co ja mialam z tym zrobic? A gdzie byla dyrekcja? Jak do tego doszlo? A umarl taki jak on i ZEBY SE MYLI po nim - taka byla pogadanka zamiast, ze sterydow nie wolno brac i tyle :(

Sny sa bardzo wazne, a ja na razie ide bo znowu mi sie diabel bedzie snil, a po co tu pisac? Nie wiem :( Kafe to strata czasu. Do widzenia. Mam jedno moze 2 pytania tutaj i to wszystko. To je zadam w odzielnym watku i...nie po mnie. Bo pisze w necie i nic wiecej nie robie. I owszem - pisze w necie, ale pomawiam szkole i tyle. Wszyscy w szkole pala, nic wiecej nie robia, ale wylecialam jak SZmATA ostatnia ja i tyle :( Z opinia PIJACZKi ze szkoly na papierosa. Pasuje - wszyscy lali ze smiechu, a ja co mialam robic? Zostawic to przez ten papieros. To byl powod wiecie, a ja tego nie rozumialam i po mnie. Przez ten papieros mialam odejsc, tak jak dalej w zyciu przez makijaz permamentny. Takze po co pisze? Moze komus pomoge i tyle.

wiecie ja jestem zalamana, ze 2 prace mialam zalatwiona od iwonki. Moze dzieci kiedys oddam, ta siostra chyba na nia oddajac dzieci. Ze nie ma dzieci wiecie. Bo to taka kanalia ta Iwonka. Bo ona ma pusty dom - a czy to na slupie pisalo wysokiego napiecia ze ona ma dom pusty w Polsce i musi myslec co dalej? A mowila, ze ma dziecko i faceta Holendra. To co - chciala z nim w Polsce mieszkac w PUSTYM DOMU? Bo w sumie miala powiedziec, ze ma pusty dom w Polsce i NIE ZALEZY jej na stalym adresie. Jacy ci ludzie sa. I ja mam rok zycia przez nia. Jak ona moze sie uratowac? Jak bedzie miala dziecko. Ma w Polsce. No to ma - tak mowila. Bo wyszlo ze ma pusty dom w Polsce, ale tego nie mowila. Siostre w Niemczech mowila. A MOJ PODATEK? Co ta szmata sobie nie mysli? Wszystko przez nia i tego chuja na ryju Zenona - impotenta. I to wstetne biuro i wszystko. Takie zycie :( przegralam z pustym domem gdzie 6 osob zniknelo. Calkiem niewiele. 6 osob - co to jest :(

Jak ja sie mialam dogadac z morderczynia 4 osob wiecie. TO JEST NiERELANE albo zostaje sie swirem. Bo nie rozumieja czemu ja z nia nic nie wspolnego nie chce miec. Bo takich jest pelno jak ona. Jak 5 osobe zabije to niech sie zglosi - tyle jej zostaje po moich przejjsciach. A policja co w Polsce robi to pojecia nie mam. A dzieci? Ona by miala studia bez dzieci jej siostry Malgosi. Wybaczcie :( A Malgosia ocalala jedynie rodowodem -za dzieci. A ona jak ? Kosmetykami? POLSKIMI. Bo tak pasuje a reszta? A wyjechac nie mogla z rodzina? No hurtowni by nie mogla miec, dziecko by musiala urodzic. Ta jej siostra jej w ogole nie rozumie. To miala isc do biura, jezyka sie nauczyc - dobrze pieprzylam - HOLENDERSKIEGO do rozliczen i tak na Zenona polowac, a nie z tasmy. I tyle :(

teraz wiecie jedyne ze nie bedzie liczyc podatkow i mnie potepia ze to przeze mnie, ale ja PRZEZ NIA nie mam podatku bo jej dupy nie wylizalam. Niech jej Zenon wylize - i tak mu nie stoi to niech jej dupe wylize i tyle. Niech tyle zrobi dla Iwonki jeg ukochanej po tym jak mnie po 1 dniu wyrzucil ON bo z niczym sie nie musze liczyc juz w tej Holandii ale z tym ze po 1 dniu wylecialam z pralni tak. I to nie przez zaloge tylko przez biuro!!! Bo zaloga do dupy - zadna stalej pracy, ale Zenon - Zenon ja ma. I do konca mojego zycia w holandii ZENON i jego 2 trupy. I malzenstwo i rozwod. Bo mi nie wierza , ze nie chce tam zostac. NAPRAWDE? Tak ciezko w to uwierzyc? Znowu to samo - troche kasy i wyjazd ale juz nie do Niemiec. Zmiana kierunku i tyle :( Jedyna roznica w porownaniu do zeszlego roku. A wiecie kto moze jezdzic po Anglii? JA. I wiecie - dlatego sie obrazilam na SNO bo ja powinnam byc kierowca bo tam sie jezdzi po Anglii i ja moge. Byle co - nauczylabym sie i tyle. Jedynie ze nie wzielam prawo jazdy. To jest dobra praca i mi przepadla - koniec. Ja po Anglii moge ZAWODOWO jezdzic, a wiecie - oni sa lepsi? Tam jest ruch lewostronny i akurat z Holandii do Anglii bez cwiczen dobrze sobie radza w ruchu lewostronnym - wsyzstko jest na odwrot przeciez. To by w Holandii cwiczyc musieli jakby Anglikom zalezalo. Bo Anglikom zalezy sie dowiem. I wiecie - przez to zrobilam zdjecie prawo jazdy bo w sumie powinny byc lekcje na ruch lewostronny, a teraz wszystko jest na Niemca, zeby zrobil ze mna porzadek , ale on nie chce bo sie mnie boi. On na mnie, a ta w czarnej kominiarce i wie ze taka jestem i bym go pobila jakby kasy nie bylo i tyle :( I on sie mnie BOI, a Polaki mysla, ze on mnie wykonczy. Ja go wykoncze bo tak i juz :( Znaczy ja go smole, ale predzej ja bym go w zyciu wykonczyla niz on mnie. Tylko o kierowcy nie wiedzialam ze se tak transport zasmolil, a reszte o nim wiem - choc wiem, ze nic nie wiem. Czarna kominiarka - dawaj kase deklu i spadaka :(