Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Swiat bez mezczyzn. Jaki bedzie?

Polecane posty

fuuuu moze i jestem nieukiem choć ja uważam inaczej to juz wole byc nieukiem niz byc zjebaną genetycznie idiotką jak Ty :D powodzenia życzę

Pisalam juz do czego kobiety sa potrzebne! Do rozmnazania i zawsze beda [potrzebne w przeciwienstwie do facetow!

tylko do rozmnazania? sama dalas na siebie wyrok ze jestes nic nie warta,i z najnowsza technika genetyczna tez na bakier

Gość Fortuna się kołem toczy trala
A do czego kobiety są potrzebne ? chyba do gotowania i prania gaci po swoim mężczyźnie.Przecież kobiety nic do tego świata praktycznie nie wniosły.Do czego są potrzebni faceci ? do kształtowania świata.i zawsze tak było że to mężczyzna właśnie udoskonalał świat a nie kobieta.To do Mężczyzn należą największe osiągnięcia naukowe jak i w każdej dziedzinie, w czym jest niby kobieta lepsza od mężczyzny ? może w prowadzeniu i zajmowaniu się domem,bo do tego kobiety są powołane.Bez facetów autorko tematu,żyła byś bez prądu i byś gówno miała za przeproszeniem.

Ale jestescie tepe. Kobiety moglby robic wszystko,a le nei robia bo robia to faceci! Jelsi nie bedzie facetow to kobiety przejmia ich role, zadania. Bede kobiety wynalazczyni itd, natura nie cierpi prozni!

Hahaha ale ty jesteś tępa jak dziecko piaskownicy :).Wątpię że to będą takie wynalazki i osiągnięcia naukowe jakie osiągnęła płeć męska.Już to sobie wyobrażam ciebie i twoją postawę w pracy na budowie,czy genialnego uczonego,może jeszcze Kanclerzem III rzeszy zostaniesz ? hahaha

ale sie zle czuje jakbym miala umrzec, niepokoj masakryczy czuje i co tylko

Faceci co mieli wynalezc to juz wynalezli, teraz czas na kobiety, Faceci sa zbedni

Twoje argumenty są miażdżące,jestem ciekaw co wy teraz zrobicie skoro już wszystko prawie zrobili mężczyźni za was.Ale dobra,czekamy na wasze osiągnięcia,dogońcie lata w których to mężczyźni dominowali i nadal to robią w każdej dziedzinie :)

Ale po co mamy doganiac, Wy frajerzy to wynalezlscie a my kobiety bedziemy z tego korzystac. Jestescie zbedni

Gość sdvsk
no niestety zgadzam sie z fuuuuuuuuuuu , faceci stają się coraz bardziej zbędni, taka kula u nogi, i nie jestem lesbijką

Bo faceci mają już dość robienia wszystkiego,ile można ? teraz niech kobiety zapieprzają jak są takie bystre,twórcze i mądre a my będziemy sobie siedzieć,droga wolna dla was.

Gość estefania
FUUUUUUUUUUUU tepa strzalo zamiast siedziec na forum pol dnia bierz sie za robote,albo myslisz mezczyzni za ciebie zrobia???????daj przyklad jako pierwsza :D

Szkoda ze nie doczekam sie czasow gdy facetow nie bedzie juz. To beda piekne czasy.

Gość estefania
mozesz go przyspieszyc ,nie ma czego zalowac tylo zaczni jako pierwsza .czy znowu mezczyzni maja ci pokazac jak to sie robi????????????????????? kobieto jaka ty durna jetes

Faceci mogloi by juz wyginac, bylby swiety spokoj. Sa jak chwasty na polu ktore trzeba wyrwac

Gość lplplplp
Superowy, spokojny. Facet to istota bez wyższych uczuć.

Gość estefania
to zaczni wyrywac przyglopie

Nonsens. Kobiety są tak samo zdradliwe, podłe, rywalizujące, chciwe et cetera. Rzecz oczywista nie jest to o wszystkich, bo ja (mężczyzna sic!) zauważam różnorodność osób (tak człowiek to osoba, nie baba, nie chłop) i ich wychowania, socjalizacji, wszystko ma swoją przyczynę drogie intelektualistki ( tak, to jedna z podstawowych zasad logiki, eureka dla was). Uważacie się za inteligentniejsze, bardziej empatyczne, uczuciowe? Czyżbyście był rasistkami? ( :) o matko, jak hitler, chyba wiecie kto to był..) Ludzie nie daj cie się otumanić, podział na mężczyzn i kobiety nie jest ważniejszy, ani ponad podziałem na konkretne i niepowtarzalne osoby ludzkie ( tak! dla niektórych eureka). Chcecie mieć wolne umysły, a z łatwością pozwalacie sobie na ograniczanie umysłowe manipulacjami propagandy lewicowej. Wychodzi więc odwrotnie aniżeli twierdziłyście, to wami łatwiej manipulować ( chyba dlatego socjaliści uderzają najpierw w wasze głowy) i wychodzicie na ..gorsze:) Poważnie przemyślcie sprawę, oczywiście nie jesteście gorsze, tylko naprawdę naiwne..lecz naiwność to nie dobro , dobro korzysta z prawdy, pozdrawiam prawdziwe kobiety :}

Gość gość
PELEN KOBIET :-D

dobrze, że nie jestem w związku. związek uczy nienawiści do osób płc**przeciwnej, dobrze, że nie ma tego g***a (związku) w moim życiu. bo wtedy, jak mi się w związku nie powiedzie musiałabym tu wejść i wysrać coś w stylu: "do czego potrzebni są faceci? do zapłodnienia?" zamiast wyciągnąć wnioski i doskonalić się pod wpływem złego doświadczenia.

Gość gość
ale wy jesteście p******e.....chóujowy bedzie ...bez chóuja na bank do dóupy.........i bedom tłóste rozmamłane france...z obwisłymi cycami jak stare niemry...z osłami sie róuchać będzieta

Gość gość
Może wystarczyło by dać szanse porządnym mężczyzną? Wtedy świat okazałby się cudowny i kolorowy.

Gość toczekzsm
jak nas nie bedzie na świecie to p***ą po trawniku bedziecie tarły, nie ma co sie oszukiwać

Gość gość
Przemoc - wzrośnie , g***ty zamienia się na masowe orgie a wojny będą wybuchać z blachych powodów