Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata2706

Pieczenie sromu

Polecane posty

Witam! Jakiś czas temu pojawił się u mnie świąd sromu który mija a po jakimś czasie wraca. Po ostatnim stosunku z moim partnerem wystąpiło pieczenie sromu. Zauważyłam lekkie zaczerwienienie i małe czerwone kreski podobne do śladów zostawionych przez paznokcie po uszczypnięciu. Pieczenie występuje właśnie w tych miejscach. Ból jest podobny jak przy popękanych ustach. Czy może być to przyczyna problemu z nawilżeniem podczas stosunku co powoduje takiego rodzaju obtarcia? Czy świąd może być przyczyną reakcji alergicznej na lateks z którego wykonane są prezerwatywy?

Gość %%%%%%%%%%%%%%%%%
widac sex analny ci nie sluzy.nie wiem czy wiesz ze te okolice to jedne wielkie siedlisko bakterii a jesli ty masz tam ranki ...to chyba nie musze ci pisac czym to grozi. wstrzymaj sie jakis czas,kup sobie jakas masc...nie wiem moze tribiotic ,to dobra masc z antybiotykiem

jeżeli od pewnego już czasu odczuwasz swędzenie i pieczenie, to może to być stan zapalny, który odnawia Ci się w wyniku podrażnień, wywołanych przez seks. lub jakaś reakcja alergiczna, ale ja bym najpierw wykluczyła/wyleczyła stan zapalny. najlepiej by było, gdybyś zrobiła wymaz z pochwy :) jeśli po leczeniu (partnera też można na wszelki wypadek przeleczyć) nie przejdzie, to szukać innej przyczyny. a w czasie stosunku używajcie zeli nawilżających, osłonowo przeciw infekcjom też możesz lacibios femina brać.