Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska_mewa

Zaniedbana Polka

Polecane posty

"myslę,że tu chodzi tez autorce o ubiór adekwatny do figury, bo to problem jest.Z drugiej strony jesli ktoś ma 20kg nadwagi plus duzy celuli i dobrze sie czuje w szortach...to jego sprawa" No racja gruba to z domu lepiej niech nie wychodzi, już nie mówiąc o szortach, co z tego że 30 stopni w cieniu :o Jak arabka niech chodzi. Idiotki same tu, nie wspominając, że autorka tematu sama do szczupłych nie należy :o Przyganiał kocioł garnkowi.

Gość Debilne pustostany
KURWA!!!! Czy to wazne jak kto wyglada ??? Wazne jest, by dobrze sie czuc w swoim ciele. A to, ze ci przeszkadzaja grube kobiety swiadczy tylko o tym, jak jestes zalosna.

Gość thrhr
rzeczywiscie zalozycielka tematu do szczuplych nie nalezy... niektore są zadbane , niektore troche mniej, ale moze są szczesliwe bardzej niz ty, ciesza sie zyciem ,:) powiedz co ciebie tak rusza? ze ktos tam zle wyglada, no i niech se wyglada to jego sprawa, ktos napisal ze te co nakladaja na siebie kilo tapety są gorsze.. moze i tak.. niedosc ze zle to wyglada, latem spływa , świeci sie wszystko to i skóra nie moze oddychac, a kobieta zdrowa o ladnej cerze , lekko umalowanej, jest bardzo atrakcyjna. a to ze są przy kosci , Ty tez jesteś i co ? widzisz masz się za ok laske i one też . o czym tu pisac?

Gość :((
a mnie najbardziej smieszy jak ida mlode laski zadbane nie jakies tam kurewki to taka stara mamuska z tlustymi wlosami, nadwaga i okropna cera Cie zmierzy z gory na dol :D:D az sie nie dobrze robi od samego patrzenia na nie

Gość Debilne pustostany
Po czym stwierdzenie, ze sie denerwuje ? :-) Z racji uzytego przeklenstwa ? I kilku wykrzyknikow ? Martwi mnie taka zasciankowosc i nietolerancja, ot co. Mam idealna figure, ale nigdy nie zwracalam uwagi na wyglad innych, bo to bez znaczenia. Nie szata zdobi czlowieka wszakze.

no a ja patrze ogolnie ;/ ale nie ze zaraz oceniam że zaniedbana to pewnie pojebana, niestety większośc ludzi tak uważa i ocenia po wyglądzie. ja mam 178 i ważę 63 kilo a i tak slysze ze jestem gruba:D

Gość fdfffddf
ja tez się nigdy po ludziach nie oglądam, a otylym ludziom wspolczuje, bo wiem jak moja siostra bardzo cche schudnąć a jej to nie wychodzi.

myślisz ze tylko polki są zaniedbane albo maja złe dobrane ubranie !!! mylisz się !! w wielu krajach spotkasz takie kobiety. co ty możesz wiedzieć - W DUPIE BYŁAŚ I GÓWNO WIDZIAŁAŚ.

Gość Debilne pustostany
za takie lampienie sie na innych lub nie daj bog komentarze, dostalabys po ryju w innym, cywilizowanym kraju, albo skonczyla w sdzie.

Gość thrhr
u nas to w ogole mam wrazenie sto lat za murzynami, idzie ktos nei tak ubrany dla kogos, i juz komentarze jakeis ..;/ albo ktos chory , po chemioterapii ,. bez wlosów, ktos na wózku. nektorych zachowania to masakra ..