Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redheaddddd

czerwone wlosy ?

Polecane posty

Gość redheaddddd

zastanawiam sie nad zrobieniem czerwonych wloskow bo strasznie podobaja mi sie takie jak ma rihanna :) tylko mam problem ze jestem brunetka i boje sie utleniac wlosy a znajoma fryzjerka mowila mi o takiej fajnej farbie ze nakladasz odrazu bez utleniania wlsoow i wychodzi kolorek :) przez to ponoc sie nie niszcza wlosy i njie schodzi kolorek do rozjasnionego , a wyglada to taK : http://www.splendore.pl/Farba_do_wlosow_DYNAMIC_COLOURS__CZERWONY_p2937.html ma ktos jakies doswiadczenia z tym zwiazane ?

Gość miła od dziś
nie rób

Gość tytytytyty
bedziesz wygladac jak wisniewski, żenada. jak sie nic nie ma we lbie to trzeba cos na lbie zrobic, tyle w temacie

Gość marianna20
powiem szczeze ze troszke bym sie bala tak sama eksperymentowac :P a jestes farbowana brunetka czy masz naturalne wlosy ?

Gość olelele
ja robilam taka farba refleksy czerowne tylk onie iwem czy tej samej firmy bo dostalam od koelzanki fryzjerki i efekt byl super ale z tym czerownym to teraz bym sie zastanmowila bo polowa polek ma juz takie wlosy ;p

Gość redheaddddd
mam swoje ciemny braz ale farbuje na hebanową czern od paru lat ale farbami bez amoniaku . na tym produkcie jest napsiane ze takze do farbowanych mozna . wiem ze pol polek ma juz czerwone/rude etc. ale mnie sie podobaja i chcialabym . poza tym tak smao bylo keidys z blondem, czarnym a pozniej z brazami ze wszystkie sie na takie robily ;p

Gość marianna20
jesli Ci sie podobaja to sobie zrob ale nie uwazasz ze lepiej by bylo u fryzjera ? bezpieczniej dla wlosow ..

Gość redheaddddd
pytalam w jedym salonie to mi powiedzialy ze musialabym sciagac kolor co kosztuje 150 zl potem nakladac farbe kolejne 60 ...i ta dekoloryzacja jak slyszalam strasznie wlosy niszczy ..poza tym dac ponad 200 zl mi sie nie usmiecha a myslalam zeby sobie robic pasemka tak co dwa tygodnie zeby nie na raz cala glowe

Gość tytusromekiatomek
rude jest fajne! ;]

Gość bulaaaaaaa
nie rob dekoloryzacji nawet jakby Ci za darmo chcieli .. O_o

Gość robie sobie grzywke
bez rozjasniaia wlosow nie uzyskasz takei jczeriwnie jak rihanna . ozysaksz najwyzje czerownawy odcien ,ale to nioe bedzei take czerwien czerwien.

Gość redheaddddd
jakbym sie nie bala wyrzucic dwoch stowek to moze bym sie zdecydowala .. zastanawia mnie tlyko czy wyjdzie tkai kolor jak bym chciala i czy bede wiedziec kiedy sa juz wystarczajaco czerwone?

Gość redheaddddd
zapytalam juz uzyskujac odpowiedz hehe ;) ale to jest farbaj uz jaby z utleniaczem to przeciez rozjasni odrazu , nie?

Gość robie sobie grzywke
kochana to nawet nie chodzi o te dwie stowki ,no bo co wtedy z odrostami?!?!?!?!!? tez trzeba bedzie je rozjasniac i farbowac. daj sobie spokoj za duzo kombinowania wg mnie , wlosy sobie tylko wysuszysz i zniszczysz.

Gość robie sobie grzywke
nie ma produkty przy tym NIE TRZEBA ROZJASNIAC ZEBY UZSKAC KOLOR JAK RIHANNA!!! NIE MAAAAA!!!!!

Gość redheaddddd
to jeszcze to przemysle ;) najwyzej jak nie wyjdzie to sobie rozjasniac bede stopniowo pasemkami .

Gość gość
pasemkami robionymi co jakiś czas nie uzyskasz czerwonego koloru jak u rihanny ponieważ czerwona farba bardzo szybko się wypłukuje ( wiem bo sama mam czerwone włosy) Ja maluje farbą fryzjerską Fanola Red Booster albo RR Line Impact Red, do tego używa sie utleniacza 6%, utleniacz masz w każdej farbie którą mozesz kupić w drogerii, tyle ze to tej farby fryzjerskiej musisz kupić go w oddzielnej butelce, polecam wątek na wizażu o czerwonych włosach

Gość Gwiazdka 1989
Ja miałam przez krótko zainspirowana Rihanną