Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolesejka

Czy ktoś słyszał o stylistach oświetlenia?

Polecane posty

Gość kolesejka

Kupiłam mieszkanie. Myślałam że to takie łatwe wyremontować urządzić i kupić lampy! Masakra!!!!! źle zaprojektowałam oświetlenie i teraz salon jest ciemny nie mam pomysłów na lampę więc myślę że stylista oświetlenia coś doradzi? Czy ktoś korzystał z takiej porady i ile to kosztuje!

Tak, ja słyszałam, wprawdzie sama nie korzystałam ale moja koleżanka tak. Kupiła mieszkanie w centrum Warszawy- właściwie nieduże, ale urządzone bardzo nowatorsko. Każde pomieszczenie jest w innym stylu, poczynając od kuchni a kończąc na salonie czy sypialni. Ona sama jest bardzo nietypową, kolorową osobą, jeśli mogę się pokusić o takie stwierdzenie- o różnych osobowościach, więc każdy kąt jest odzwierciedleniem jakichś jej cech. Wiem, że znalazła na facebooku profil salonu oświetlenia a la lampa (ich strona http://www.alalampa.pl/sklepy_a_la_lampa) gdzie profesjonalnie doradzają oświetlenie, przyjeżdza stylista oświetlenia z prawdziewego zdarzenia i dobiera odpowiednie lampy do charakteru wnętrza. Są w stanie doradzić nie tylko kształt kinkietu, ale także przy budowie domu gdzie powinny być puszczone kable, instalacje oświetleniowe, itd. Ja z mojej strony moge tylko powiedzieć,że lampy u mojej koleżanki robią wrażenie, pomiesczenia sa odpowiednio doświetlone, a przy tym oryginalne. no tak jak ona z resztą :)