Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oby

pracowal ktos w szkole MOOSE?

Polecane posty

przeczytalam opinie i sie chyba nei zdecyduje. Na rozmowie rzeczywiscie wydaje sie ok, umowa w miare nawet.... no sa tam kary jakies, ale ogolnie nie wyglada to najgorzej..... mozesz napisac cos ze swoich doswiadczen? Bo dzisiaj mi dawali umowe ale nie pdpisalam i powiedzialam ze odezwe zei jutro co i jak...

ok, widze ze nikt nic o tym nie wiem- a to tez o czyms swiadczy ....

Gość willowgreen
witam !!! jesli chodzi o szkołę moose, NIE POLECAM !!! jeśli ktoś się jeszcze nie zdecydował , ten niech się nie decyduje!!!! lektor pełni dwie funkcje w tej szkole, lektor i księgowy, bo musi pilnować płatności uczniów i podpisów po każdej lekcji, jeśli o tym zapomni.... za brak podpisu zarobi z lekcji 0 zł !!! SKANDAL!!! poza tym lektor nie ma żadnych praw !!! lektorem rządzi uczeń i kierownik biura, jest zlecenie ty bierzesz(jakiś sprzeciw??? ) i koniec dyskusji! nie polecam !!

Gość wajda86
willowgreen a skąd niby szkoła ma wiedzieć że lekcja się odbyła, a wzięcie podpisu od ucznia jest dla Ciebie kłopotliwe to pracuj na własną rękę a nie pchaj się do szkół. Jestem zadowolonym lektorem i POLECAM TĄ FIRMĘ !!

Gość Alexazbullerbyn
A ja polecam. Jedna z nielicznych szkół, które płacą na czas.Rynek szkół edukacyjnych jest teraz trudny, połowa szkół nie płaci w terminie. W Moose podczas moich 4 lat pracy kasa zawsze była na czas. Atmosfera w pracy też jest OK.

Gość IrenaKrzysztofiak
Willowgreen jesteś zabawny, a czy pracując w szkole nie musisz sprawdzić obecności i wpisać tematu zajęć w dzienniku? Jeżeli nie umiesz wypełniać podstawowych dokumentów to pracuj na budowie a nie w szkole . Od nauczyciela chyba można czegoś wymagać. Od 30 lat pracuje w szkolnictwie i jestem przerażona poglądami i podejściem do pracy młodych ludzi takich jak willowgreen Od Moose przychodzi nauczycielka do mojego dziecka i sama jestem zadowolona,że muszę podpisać lekcję, Dzięki temu nikt nikogo nie oszuka i każdy ma pewność,ze zajęcia się odbyły.Nie dam złego słowa powiedzieć ani o niej ani o tej szkole. Szkoda,że nie wszyscy w szkole państwowej tak przykładają się do lekcji. i w przeciwieństwie do innych nie boje się podać swojego nazwiska w internecie.

Gość Syriuszz
2 lata pracy w oddziale wrocławskim, jest OK, money zawsze na czas, komplet uczniów co roku już koło 10 września. Wynagrodzenie za czerwiec zgodnie z umową mogą wypłacić we wrześniu ale co roku wszystko jest już zapłacone w lipcu, więc kondycja firmy musi być niezła

Dużo lektorów to piszę ;p a ja się wypowiem z punktu widzenia klienta . Uczę się w Moose już ponad rok i muszę powiedzieć że jestem zadowolony z rezultatów. Lektorka zawsze przyjeżdża na czas i nigdy nie miałem zastrzeżeń do jej pracy, widać że szkoła zatrudnia porządnych lektorów . POLECAM

Gość BettiPZ
W oddziale poznańskim też jest w porządku

Gość Bruce-Lee
Ja się wahałem , opinie w internecie są rożne więcej jest dobrych ale są też negatywne ale jak to w internecie na każdą szkołę znajdziesz negatywne opinie. Po 2 latach nauki stwierdzam że to był bardzo dobry wybór. Miła doświadczona lektorka, wszystko punktualnie, dodatkowe materiały w cenie kursu.Zajęcia mogę dowolnie przesuwać i odwoływać

Gość Marychha
Gorąco Polecam !!! Jedna z ostatnich szkół, która płaci regularnie

Gość Englishman
Fajna szkoła, świetny pomysł na język i dobre wykonanie

Gość Ryżowa
jako klientka bardzo sobie chwale szkołę Moose, szkoła Moose uczy mojego syna od 4 lat i przez cały czas nie mogę narzekać. Chyba mogę ich polecić .Mój wpis dotyczy oddziału szkoły Moose we Wrocławiu.

Gość Adaśko-Birmingham
Praca w Gdańsku - 3 lata - nie miałem się generalnie do czego przyczepić.Dobra szkoła, przestałem tam pracować tylko dlatego,że wyjechałem do Anglii

Gość Polecająca
Ja też bardzo polecam szkołę moose . Moose jest jedną z lepszych szkół w Polsce i co teraz nie częste na rynku dba o poziom nauczycieli

Gość Madziika
Moose to dobra szkoła, widziałam niezależny ranking w gazecie,że to jedna z 3 szkół językowych w Polsce gdzie jest najwyższy poziom nauczania.

Gość Juzek82
Wszystkim polecam szkołę Moose. Uczę się już parę lat i jestem zadowolony, poleciłem szkołę też paru moim znajomym i oni też nie mają żadnych zastrzeżeń ;)

Gość Ammellia
Ja także jestem zdecydowanie pozytywnie zaskoczona na plus. Polecam

Gość Alamakoota
W Białymstoku Moose rządzi na rynku szkół językowych

Gość Wolskii
potwierdzam, szkoła jest dobra, pracuje w Lublinie. Moose bardzo szybko wygryzł u nas konkurencyjne szkoły. Podstawowa różnica jest taka,że Moose zatrudnia legalnie, w innych szkołach wszystko jest na gębe.

Gość Kasiula-a
W Moose pracuje się dobrze, w Warszawie Moose wyróżnia się pozytywnie na tle innych szkół. Pozdrawiam

Gość Luunatyczka
Moim zdaniem Moose się sprawdza jako pracodawca. Polecam

Gość gerda-gerda
Moim zdaniem właśnie poziom nauczycieli w tej szkole jest najważniejszy. Moją córkę uczy dziewczyna mgr. filologii z 10 -letnim doświadczeniem i podejściem do dziecka, którego nie znajdziesz w szkole państwowej. Ja sobie bardzo chwale. Osoby, którym polecałam także. Oczywiście to wielka szkoła więc może można także trafić gorzej ale ja złego słowa nie napisze.

Gość Klusunia
Dokładnie zgadzam się , ta szkoła ma po prostu dobrych lektorów bo im na tym zależy

Gość Beatusiaaaa
Zgadza się, dobra szkoła, dobry lektorzy i tyle na ten temat

Gość DagmarazPoznania
Ja też mogę potwierdzić, warto się w tej szkole uczyć. Od mojej nauczycielki też raczej słyszałam tylko dobrze rzeczy o Moose.

Gość LLLektoorka
Warto w Moose także pracować. Ja bardzo polecam

Gość gość
widziałam ofertę pracy w MOOSE i zastanawiam się nad aplikacją. Czy możecie mi powiedzieć jakie średnie stawki oferują w MOOSE? dziękuję