Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma 2

lozko pietrowe - porady

Polecane posty

Gość mamma 2

Witajcie, poszukuje fajnych inspiracji i porad na temat lozka pietrowego. szukam czegos dla moich ruchliwych szkrabow, mozecie polecici mi jakies sklepy, modele, firmy? jestem z poludiowej PL. jesli macie w domu lozko, z ktorego jestescie zadowoleni, koniecznie dajcie znac!

Gość gadzetwerka
W internecie jest sporo możliwości. My kupowaliśmy bezpośrednio od producenta w Wieruszowie - zobacz, może mają stronkę w necie? Szukaj koniecznie modeli z pełnego drewna. Wybraliśmy model dla 3 osób, z wysuwanym materacem spod dolnego łóżka - w małym mieszkanku, takie dodatkowe miejsca do spania są na wagę złota. Na początku mieliśmy zamontowane barierki na górze i na dole (nie chciała, żeby któryś brzdąc spadł mi w nocy). Barierki poszły już w odstawkę. Jestem zadowolona z wyboru, a dzieciaki wręcz zachwycone. Dla nich to zawsze frajda.

Gość ja też mam łóżko
z potrójnym spaniem dla synów . Jest z litego drewna i spisuje się bardzo dobrze choć łóżko ma ok 5 lat . Jeden ze synów dostał je na komunię (tak tak na komunię bo planowaliśmy kupić im takie i rodzice chrzestni wpadli na pomysł kupna ) łóżko jest bardzo wygodne ,materace nic się nie ubiły i nie wydzielają żadnych zapachów (nie wiem z czego są ) Dodatkowo każde z łóżek można rozmontować i powstają dwa osobne łóżka z nagłówkami .Zapłacili ok.1500 zł u małego stolarza ,który zrobił łózko na zamówienie . Dodam może jeszcze ,że łóżko jest długie na 2,05 metra ,także nawet dorosły gość się wyśpi .Ja polecam . Aha sztachety łózka są proste bez rzeźbień w kolorze ciemnego dębu ,mi się bardzo podoba .

Gość ja też mam łóżko
teraz tak patrzę i te łózka są o wiele tańsze ,warto kupić za taka cenę mi chłopcy maja wspólny pokój ,zamieniają się co miesiąc miejscem spania ,raz jeden śpi na górze raz drugi łózko ma ciemny kolor i takie maja też biurko ,szafę ,półkę na książki i puchary a cały pokój jest utrzymany w barwach jasnej zielni,żółci i błękitu ,maja też jedną ze ścian w tapecie w pasy w tychże kolorach . mają 10 i 12 lat ,więc już nie takie maluszki

Gość matrioszky
Witaj, jakbyś chciała to skorzystaj ze sklepu: www.lozkapietrowe.com Ja mam łózko KUBUS i jestem zadowolona, dzieci się cieszą, bezpieczne barierki, tak więc mój strach o nie jest mniejszy :) Poza tym sprawdź bo czasami mają różne promocje. Pozdrawiam:)

Gość fraszkaa
Z tego co widzę ten Kubuś w lozkapietrowe.com kosztuje teraz 739 zł (w promocji obniżyli o 20 zł ;) ) Znacznie bardziej podoba mi się inny model ich łóżka: http://lozkapietrowe.com/%C5%81ozko-trzyosobowe-kacper-3,p,41,2,2.html gdzie za te 999 zł mamy łózko dla 3 osób od razu z materacami. Z tego co widzę, to zdecydowanie najlepsza oferta u nich.

Gość lozkapietrowe.com
Szanowni Państwo, model 3 osobowy Kacper 3 to jeden z najlepiej sprzedających się modeli. w tym momencie w naszym sklepie internetowym można kupić go za 949 zł razem z materacami. Zapraszam!

Gość zygfrida
O witamy producenta, a wiecie, że ja już u was kupiłam to łóżko, nawet jak było po 999zł, ale i tak uważam, że się opłacało.

Gość lozkapietrowe.com
Witamy serdecznie :) Warto obserwować naszą stronę internetową - jest tam specjalny dział, gdzie zamieszczamy informacje o bieżących promocjach. Kiedy planujecie Państwo zakup łóżka piętrowego, zawsze warto się z nami skontaktować. Wspólnie na pewno coś wymyślimy ) Pozdrawiamy!

Gość zygfrida
Jestem naprawdę mile zaskoczona Państwa stosunkiem do klientów. Macie bardzo dużego plusa u mnie :)

Gość Galrald
Kupiłem ostatnio łóżko piętrowe i jestem tak zadowolony że postanowiłem się je polecić. Ale tu chyba nie chodzi o moje zadowolenie a raczej zadowolenie moich dzieci, którym łóżko piętrowe spodobało bardzo bardzo. łóżko piętrowe Kewin to chyba jedno z najtańszych łóżek piętrowych na rynku ale jego profesjonalne wykonanie i solidna konstrukcja wcale nie odzwierciedlają ceny - lite drewno z którego wykonane jest łóżko jest bardzo sztywne i prezentuje się świetnie. Polecam wszystkim rodzicom którzy mają dwójkę lub więcej dzieci! Pozdrawiam :)