Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewka2011

Czy wasi faceci proszą was o fotki erotyczne????? Robicie takie i dajecie im????

Polecane posty

Gość marchewka2011

bo mój jest daleko ode mnie, nie pracuje w kraju,,,i ostatnio poprosił mnie o taką fotkę. Czy wy dziewczyny robicie takie dla swoich facetów?

Gość moze taka byc
alez oczywiscie; on tez wysyla mi swoje.

Gość zołza32
mnie tez prosi o taką fotkę pewien facet , ale z tą różnicą , ze nie jestem z nim w związku;-)

Gość marchewka2011
a ja sie zastanawiam czy dobrze zrobilam....

Gość zołza32
ale gdybym była to pewnie by ją miał , wiec jak najbardziej dziewczyny posyłajcie;-)

Gość zołza32
marchewka wysłałas swojemu facetowi fotkę?

Gość marchewka2011
ja zrobiłam taką fotkę pierwszy raz w życiu, i dlatego się zastanawiam czy jednak to było dobre,,,ale teraz to już sobie mogę,,,;) zołza ja na twoim miejscu nie robiłabym takiej fotki facetowi z którym nie jestem w związku,,,

TAK TAK kolejna wysyla nagie foty chlopakowi a potem placze ze po rozstaniu jej fotki na necie sa ehhh jak chce cie ogladac nago to niech przyjedzie do ciebie i tyle ... ps. a wyobraznia umiera

Gość marchewka2011
tak zołza wysłałam:) jest zachwycony. Wczoraj dzwonil i mowil ze nie moze sie napatrzec na ta fotke...i prosi o wiecej;)

Gość 5ynjunn
ryzykowne moj eks mi zrobil taka fotke potem szantazowal ze pokaze rodzinie:o na szczescie byla tam tylko dupa;p nie twarz wiec wysmialam go

Gość a na co wysyłacie?
bo ja kiedyś chciałam wysłać chłopakowi na maila i poszło nie tam gdzie trzeba :O

Gość marchewka2011
wysłałam ale tylko jedną, i nie była to zupełnie naga fotka,,,zresztą on powiedział że gdy wróci to będę mogła wziąć jego tel i usunąć to zdjęcie, a wiem że dotrzyma słowa,,,

Gość zołza32
a długo jestescie w związku? marchewka widzisz , ja mam taką sytuacje z pewnym kolegą, chce ode mnie taką fotke , prosi o nią juz prawie rok;-)

Gość 5ynjunn
haha ja mojemu tez usunelam z telefonu okazalo sie ze zgral na laptopa jak zerwiecie bedzie problem:)

Gość zołza32
marchewka ta fotka była z twarzą , miałas majtki albo biustonosz?

Gość marchewka2011
zołza to była fotka z twarzą. , w majtkach , no lekko opuszczone ,,bez biustonosza

Gość 5ynjunn
ja proponuje jesli musicie juz wysylac to czesci ciala bez twarzy serio jesli bedzie msciwy kiedys to bedziecie mialy przesrane-rodzina net itp a tak po cyckach was nie poznaja;)

Gość zołza32
marchewka jak z twarza to faktycznie moze ryzykowne , ale jak macie do siebie zaufanie ;-)

Gość marchewka2011
jestem ze swoim półtora roku ponad, tylko dlaczego z góry zakładacie że zerwiemy że sobą?

Gość 5ynjunn
ja bylam ze swoim rok kochana pamietaj ludzie sa latami i tez zrywaja wiec 1,5 roku to nic

Gość marchewka2011
no tak trochę to niezbyt przemyślane, bo zrobiłam z twarzą, no i ryzykowne, ale właśnie mam do niego zaufanie:)

Gość zołza32
skoro czułas , ze mozesz mu zaufać i dałas mu fotke to ok , dlaczego miałby miec złe zamiary ;-)

Gość marchewka2011
jak wróci to pierwsze co zrobię, wezmę tel i usune fotkę

po krotkich zwiazkach , znajomosciach nie dawalabym ZADNYCH fotek, gdzie mozna poznac, ze to ja ! Rok, zaliczam do krotkiego zwiazku ! :-D

Gość zołza32
marchewka widzisz , mój kolega chce moją fotke , ale bez twarzy , w zamian za fotkę dostane , to co będe chciała- tak dokładnie sie wyraził , tylko cóż on mi moze oferować he he;-) nie zadreczaj sie , juz trudno;-) wazne , ze mu sie spodobała...

Gość volga_jasnowidzaaa
ja wysyłałam z tym ze wiedziałam ze mój facet ejst normalny i nikomu nie pokaze;) zreszta to było takie bez twarzy:D