Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdrj

Włosy - pomocy.

Polecane posty

Gość jkdrj

Witam, mam pytanie. Co zrobic, aby włosy odżyły? Jak pozbyc się sianka? Nie ukrywam, że suszę i prostuję a co miesiąc farbuję włosy - nienawidzę odrostów. Używam odżywek po każdym myciu, płukam zimną wodą. Używam waxa, oleju kokosowego i różnych cudeniek na włosy i średnio mi pomagają. Co mogę jeszcze zrobic? Od razu mówię, że nie interesują mnie rady typu 'zrób sobie pasemka to rzadziej będziesz farbowac' - dziękuję to odpada. I również dziękuję za 'nie susz i nie prostuj'. Nie interesuje mnie taka opcja żeby miec włosy tylko po to żeby je miec. :P Takie niezrobione :p

Gość jgfvydsbtfnty
5y67u65teyj

Gość Krzycząca:Pomocy!!
Myj włosy jak najdelikatniej potrafisz.. nie wcieraj w nie nic z całej siły.. najlepiej przed myciem je rozczesać a później myjąc robić tak, aby były w miarę proste ;p później włoski w ręcznik zawinąć-ale też tak aby jak najmniej je roztrzepać ;p Hmm... a i nie susz ich ręcznikiem - nie wycieraj ich nim, rób tak, żeby aż tak bardzo się nie roztrzepać ;p. Później odwinąć je, poczekać aż same chociaż troszkę wyschną i dopiero pod suszarkę ;p.. Eh.. ja mam włosy do połowy pupy ;p xd