Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zbyt podejrzliwa w stos

Po raz kolejny ktoś pisze, ze chciałby mnie poznać a ja nie wiem co odpisać..

Polecane posty

Jestem niedostępna i taka niesmiala ze czuje iz przegrywam zycie. Mam 18 lat a w zyciu mialam jednego chlopaka w 1 klasie gimnazjum, gdzie same pasztety byly to wiadomo niczym sie nie wyroznialam. Spotykam sie z opiniami ze jestem przeciętna, od wielu osób usłyszałam krótkie i namiętne " brzydula blee " 🖐️ . Fakt mam jedną wadę która się rzuca od razu w oczy ale poza tym twarz mam i tak brzydką. Nie jestem pusta nie mysle tylko o wygladzie ale to on mnie zdominowal, nie potrafie sie skupic na rozmowie ani wypowiedziec paru slow... Sprawiam wrazenie niedostepnej zapatrzonej w siebie pustej lali.Do tego brzydkiej. Smiech na sali.. Nie znam drugiej takiej osoby ktora by sie zachowywała chociazby podobnie do mnie :/ Powodzenie mam prawie że zerowe, znajomych tez nie za duzo. Kilka dni temu fajny chłopak(z wygladu) zaprosil mnie do znajomych na fejsie, spytałam czy sie znamy a on ze nie ale chcialby mnie poznac.. no i tu problem jest bo zazwyczaj zbywam ludzi z obawy przed kpina a teraz jeszcze ladny chlopak takie cos pisze gdy ja na prawde jestem strasznie brzydka... Boje sie odrzucenia, to mnie ogranicza.. Nie wiem czy w ogole cos odpisac, jesli tak to co ? Zalozmy ze mielibysmy sie spotkac... To wiecie jaka w rzeczywistosci jestem? Prawie wcale sie nie odzywam a jak juz cos powiem to chlodnym tonem niezbyt przyjemnym, wypowiadam sie w glupi sposob... moze to smieszne ale przy ludziach czuje sie zmeczona, zasypiam wrecz. to zrobily kompleksy bo kiedys bedac mlodsza w ogole nie zwracalam uwagi na wyglad! Mialam gleboko gdzies co kto gada czy mysli, bylam lubiana pelna energii, madra, nauka tez mi szla super. . . a z wiekiem staje sie wrakiem czlowieka, gdzie powinnam kwitnac tak naprawde...

Gość może bezwartościowa dziewczyna
A na facebooku dodałaś swoje zdjęcie jakieś mega ładne, gdzie bardzo się różnisz od siebie w realu?

Gość ona do kwadratu
ncos mi sie tu nie zgadza- piszesz ze ladny-ŁADNY chlopak chce Cie [oznac- to musisz byc chociaz troszke ladna:) napewno nie jest tak zle -bo sie spodobalas i top przystojniakowi:)

czy ja wiem.. roznie sie na pewno bo makijaz na swiezo zrobiony, nie widac przebarwionej cery ale co z tego skoro i tak ladna nie jestem, widac moje wady - i piersi troche widac a biust mam spory( kolejny kompleks) moze on po prostu własnie ze wzgledu na to napisal sie zastanawiam .. bo nie wierze zeby od tak..

Gość ona do kwadratu
twoja najwieksza wada i jedyna jest---brak wiary w siebie-uwierz mi nie ma brzydkich dziewczyn tylko zaniedbane-tak jak ktos kiedys powiedzial;) napewno jestes ladna tylko ty tego -niechcesz widziec.musisz zmienic chociaz troche sposob myslenia o sobie-popatrz na ulicy-praweie codziennie widzisz jakies ,na pierwszy rzut oka nie pasujace do odealu dziewczyny. jedne sa grubsze ,drrugie za chude- i przypatrz sie im-prawie kazda-jest bardzo pewna siebie!-zauwaz grubsze dziewczyny ktore chodza w mega klusych spodenkach albo w legiinsach one jakos wierza w siebie i ze sa atrakcyjne:) KAZDY jest dla kogos atrakcyjny:)