Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajepytanie

Lek asentra 50 a alkohol

Polecane posty

Gość zadajepytanie

jakie mogą być skutki po zastosowaniu tego leku i piciu w tym czasie alkoholu ? Bardzo proszę o szybką odpowiedz. z góry dziękuję.

Gość zadajepytanie
jest tu ktos?

Gość zadajepytanie
pomóżcie ! :( czy po tym wypiciu np 5piw 5% mogą wystąpić np omdlenia?

Gość gość
Trochę przedawniony temat ale może się przyda komuś. Z tego co wiem-nawet zapaści mogą się pojawić no i przeważnie jest gruby kac na drugi dzień oraz stany lękowe. Organizm się regeneruje po alkoholu dłużej gdy się bierze asentrę i przez kilka dni może być spierdzielony nastrój. Wiem to z opinii innych oraz z własnego doświadczenia-tzn nie doświadczyłem w/w zapaści ale poza tym jeszcze za każdym razem po spożyciu już nawet 2 piw odbijało mi tak jakbym nie panował nad swoim agresywnym lub innym zachowaniem. Biorąc asentrę i pijąc alkohol miałem stan podobny jak po amfetaminie. Nie polecam. Albo się leczymy i powstrzymujemy od picia albo nie wytrzymujemy i chcemy wszystko na raz. Ja dzięki asentrze nie mam takich ciągot do picia i innych używek. Samopoczucie po tym leku+depakine chrono jest bardzo dobre.

Gość Asentra a drink

Ja wypilam slabego drinka z whisky a przez nastepne 2 dni czulam sie jakbym wypila cala butelke, jak na kacu. Bylo mi niedobrze,zle sie czulam, glowa bolala...tragedia,nigdy wiecej przy braniu takich tabletek...