Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena111222333

Moj chlopak nie chce sie ze mna kochac

Polecane posty

Gość Marlena111222333

A wiec moj problem polega na tym iz moj chlopak nie chce ze mna wspolzyc . Jestesmy ze soba ponad rok zaczelismy wspolzyc po okoko pol roku jest ode mnie mlodszy o 2 lata zatem ma 18lat . Jego problem polega na tym ze boi sie niechcianej ciazy choc sie zabezpieczalismy 2 prezerwatywami. Po rozmowie z jego rodzicami w mojej obecnosci o ciazy zrezygnowal calkowicie z sexu. Mianowicie powiedzieli oni ze to bedzie "koniec swiata " dla nich i dla nas i zebysmy sie nie kochali bo napewno wpadniemy. Obecnie tylko bawimy sie oralnie ale jestem dojzala kobieta i nie wystarcza mi tylko zabawa. Co mam robic kocham go .. mam czekac jeszcze 2 lata bez seksu zanim skonczy szkole i sie usamodzielni?? :((:(

MOZE zacznij jesc tabletki a Twoj chlopak niech uzywa prezerwatywy do tego jak jest taki spanikowany??nie ma opcji zeby sie cos stalo -i nie wiem po co te 2 prezerwatywy....:) wystarczy 1!

Gość a temp mierzysz codziennie
no a nie wiesz że 2 prezerwatywy naraz to w efekcie gorsze zabezpieczenie niż jedna.Podczas stosunku ocierają się o siebie i efekcie szybciej się uszkodzą niż jedna.

bierz tabletki i niech on dodatkowo zakłada gumke, niby sie mówi, ze nie ma 100% zabezpieczenia, ale jeśli bedziesz brała tabletki regularnie a gumka nie pęknie to nie ma szans zeby była z tego ciąża