Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenia.....

Nie toleruje zapachu i smaku spermy

Polecane posty

Gość xenia.....

jezeli poczuje jej zapach a juz napewno smak zaraz mam odruch wymiotny.Nawet filmy X tak na mnie dzialaja jak widze ze dziewczyna ma sperme w buzi. Czy ktoras z was tak ma czy tylko ja jestem wyjatkiem.Zaznaczam ze nie jestem gowniara, mam po 30-tce.

Gość to ja dołoze od siebie
oj tam moja sperma jest o smaku truskawek

Gość xenia.....
Przceciez dieta jest rozna, wiec o co chodzi? Kazdego dnia jesz to samo? Blyskotliwa wypowiedz.

a konkretnie to co brzydko pachnie czy jak? moj facet ma raczej neutralny zapach nasienia a juz napewno nie wywoluje on odruchow wymiotnych ;p

Gość xenia.....
moze jesc non stop ananasy a ja uwazam ze ma specyficzny zapach i do tego jeszcze jest taka ciepla i ten posmak lekko piekacy pozniej.A do tego jak sobie pomysle o tych milionach plemnikow ktore mam w buzi;to odlot z wymiotami pewny.

nadmiar tłuszczu, alkohol negatywnie wpływa na smak. pozytywnie wpływają raczej słodkie produkty ;)

Gość xenia.....
drzewko znowu zagailas wiec po co sie udzielasz w tak malo ambitnym temacie.Tu na kafe znajdziesz pewnie cos ambitniejszego dla siebie.

to moze cos z nim nie tak, moze jakas choroba bo pierwszy raz spotykam sie z tym ze piecze ;p a jezeli chodzi o to ze cieple i plemniczki tam sobie hasaja to juz tego nic nie zmieni ;) po prostu nie lubisz i juz - sa gusta i gusciki ;)

Gość xenia.....
Lavviatan to nie o to chodzi jestesmy zadbana para i diete mamy dobra.Oboje jestesmy szczupli, co prawda za slodyczami nie przepadamy ale owoce pochlaniamy kilogramami.Mi nawet jej konsystencja przeszkadza taki cieply kisiel o niesprecyzowanym smaku.

Gość xenia.....
drzewko nie mialam w zyciu jednego faceta a taki problem mam z kazdym

no cóż tak to to problem jest po twojej stronie a nie faceta ;] i chyba rozwiązać się go nie będzie dało.

w taki razie nalezysz chyba do wiekszosci kobiet ktore tego nie lubia - jedyne co pozostaje to sie nie zmuszac :)

Gość xenia.....
drzewko ja sie nie zmuszam ale uwazam ze nie jest to normalne zeby tak reagowac

Gość xenia.....
koios nawet tego nie otwieram, bo pije kawe i nie chcialabym jej zwymiotowac

Gość koios334
no wiec robisz bląd .

Gość koios334
jesli tak postepujesz to znaczy ze nie zalezy ci własciwie by zmienic swoje nastawienie .

Gość koios334
a te filmiki maja za zadanie oswoic cie ze spermą .

koios334 To znajdź filmiki na których kobieta robi to z przyjemnością, a nie takie wklejasz na których omal nie wymiotują...

Gość xenia.....
Czy Ty myslisz ze w wielu 36 lat ja zmienie swoje nastawienie? Jestem bardzo otwarta na sex, nie jest to dla mnie temat tabu. W lozku nie jestem granic i barier.Moj partner jest bardzo zadowolony ale nie wyobrazam sobie oblizac fiuta z ta kislowata sperma.

Gość ja też...
Mam podobnie, kiedys nie miałam problemu ze spermą, przez wiele lat, połykałam itd, a teraz już nawet zapach mnie odrzuca :((