Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenia.....

Nie toleruje zapachu i smaku spermy

Polecane posty

Gość xenia.....
koios pomysl sobie jak Ty mialbys sprobowac sperme i sie delektowac jej smakiem i konstsrecja

Gość koios334
koios pomysl sobie jak Ty mialbys sprobowac sperme i sie delektowac jej smakiem i konstsrecja ja nie jestem gejem . Sperma jest dla kobiet

Gość koios334
i homoseksualistów

Gość xenia.....
koios wlasnie ale do zapladniania kobiet

Problemem nie jest oswojenie, a zmuszanie do połykania (ja na to nie nalegam) i nastawienie psychiczne że to obrzydliwe... Jeśli oboje nie lubią seksu oralnego to ich strata, ale jeśli kobieta uważa jak koleżanka powyżej a sama uwielbia jak facet mlaska w jej "kisielu" to coś jest nie halo...

Gość xenia.....
ruslan ja do niczego nie namawiam.On lubi to robic ja nie.Wiec nie bede mu zabraniala zeby bylo sprawiedliwie.Jemu sprawia to przyjemnosc.

Gość xenia.....
ja tez.... ale ja mam ten problem od zawsze.Co spowodowalo u Ciebie ze sperma zaczela Cie brzydzic?

Gość katarania
ja tez miałam z tym problem na poczatku , ale kilka wytrystkow w moich ustach sprawiło ze przestałam miec z tym problemy i sperma wydaje mi sie teraz bezsmakowa jak ciepły jogurt . To jest tak jak z potrawami . Gdy mamy je codziennie to przyzwyczajamy sie do ich smaku i zapachu , a gdy zjemy raz na rok mieso to wydaje nam sie miec bardziej inetensywny posmak .

Gość katarania
ja sie do spermy przyzwyczaiłam . Nie wydaje mi sie obrzydliwa , ale tez nie jest pyszna . Raczej bezsmakowa .

Gość xenia.....
ruslan tu nie videoteka wiec ogladaj te filmy ze swoja partnerka.Mnie moj facet nie brzydzi i nie wysilaj sie na sarkazmy.

xenia..... link nie był dla ciebie. A jakie sarkazmy masz na myśli? Powiedziałem tylko że mi by nie pasowało że się partnerka mnie brzydzi...

W skład spermy wchodzi, między innymi, kadaweryna, która wg. opisu "należy do tzw. trupich jadów, ma silny nieprzyjemny zapach rozkładających się zwłok i jest szkodliwa dla zdrowia (uszkadza układ krążenia)". Oczywiście dużo zależy od diety i metabolizmu indywidualnego to jednak fizjologii się nie oszuka: sperma będzie miała nieprzyjemny zapach i smak. Tyle tylko, że jednym to może przeszkadzać mniej a innym bardziej. Pozytywem jest to, że w spermie jest jakże spermidyna, która ponoć potrafi przedłużać czas życia żywych organizmów. Ale też dziwnie pachnie...

Gość ja też...
" ja tez.... ale ja mam ten problem od zawsze.Co spowodowalo u Ciebie ze sperma zaczela Cie brzydzic?" Nie mam pojęcia co. Po prostu nagle najpierw zaczął drażnić mnie smak, potem zapach... Z początku tuż po połknięciu musiałam wziąć cukierka miętowego, potem samo połykanie zaczęło mnie odrzucać. Dziwne, bo kiedyś to ja wręcz zmuszałam, żeby skończyć w mojej buzi :D

Gość xenia.....
Strary Satyr dziekuje Ci, widze wiec ze nie jestem jakas idiotka, tylko bardziej wyczulona.Zaraz zaczynaja mnie podejzewac ze mam jakiegos niezadbanego otylego partnera ktory mnie brzydzi.Nic podobnego prowadzimy estetyczny tryb zycia.

Gość xenia.....
ruslan ja nikogo nie zmuszam do lizania mi a widze ze ty masz opsesje na temat obciagania wiec zaloz swoj topik bo na moim nie masz zbytnio co robic

-> rusłan: W wąchałeś kiedyś trupa? Takiego w kostnicy albo w chłodnej kaplicy? To nie jest jakiś straszliwy smród, coś jakby... sperma...

Gość ja mam tak samo...............
podzielam Twoją opinię autorko....ja mam 30 lat na karku, i też obrzydza mnie zapach , konsystencja, nie lubię mieć tego na sobie, mam odruch wymiotny. A jak już mam to na sobie to lecę szybko to zmyć bleeeee...nie potrafię się inaczej do tego nastawić. Najgorsze , że to mi przeszkadza w sexie.

Gość ja mam tak samo...............
aaa i mam tak od zawsze

Stary Satyr Nie gustuję w wąchaniu trupów, ale znam swój zapach i wcale nie jest paskudny.

Gość xenia.....
ja mam tak samo glupio to zabrzmi ale ciesze sie ze nie jestem osamotniona z tym problemem. Mi na ciele az tak bardzo nie przeszkadza ale jezeli nie zmyje po paru minutach to zaczyna mi sie czerwienic to miejsce i jest troche podraznione.

Gość xenia.....
wlasnie rusal moze polkniesz jak taz zachwalasz i wtedy pogadamy