Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____mysia_____

35 dzień cyklu, temp w pochwie 37,4, o czym to może świadczyć

Polecane posty

Gość _____mysia_____

do tego straszny ból piersi( dzis nad ranem to aż piekły a nie bolały), cały czas chodzę głodna i spiąca. miałyście tak?

Gość Anusia78
za lezy jakie masz cykle mozliwe ze mama zostaniesz zasowaj po tescik

Gość a temp mierzysz codziennie
przez cały cykl czy to tak jednorazowo? Bo jeśli jednorazowo to nic nie można na tej postawie powiedzieć.

Gość _____mysia_____
zawsze 27-28 dni, tyle trwają. a co do bóli to takie pojedyncze uczucie jak by kłucia w dole brzucha. a co do temperatury to już dłuuuugo mi sie utrzymuje ponad 37, cos ok 3 tyg

Gość a temp mierzysz codziennie
jesli mierzysz cały cykl to wpisz tu wszystkie pomiary od początku.

Gość _____mysia_____
nie no dokładnie dzień w dzień nie mierze. ale to zmierzyłam tak powierzchownie napisze. 9 dc. 36,6 11 dc. 36,7 14 dc. 37,1 15 dc. 37,2 16 dc. 37,0 17 dc.37,0 18,20,21 dc 37,1 23,24,24,26 dc 37,2 30 dc 37,3 31-33 dc 37,3 35 dc 37,4

Gość jgfgfh
a wspołzyjesz, mialas sytuacje w ktorej moglo dojsc do zapolodnienia?

Gość _____mysia_____
w zasadzie to współżyje codziennie bez żadnego zabezpieczenia ale od ponad pół roku nic z tego nie wychodzi

Gość jgfgfh
a test robiłaś? jak nie to na tym etapie nie musisz z porannego moczu robic wiec zrob sobie to sie przekonasz:)

Gość _____mysia_____
aż tak długo mi sie spóźnia że już nie muszę z porannego moczu robic? OMG zaczynam sie poważnie obawiać

Gość jgfgfh
na testach chyba nawet pisze ze z porannego to sie robi przed albo w dniu spodzewanej no a tobie jak juz gdzies z tydzien i jeszcze masz temp, ale tak naprawde to mozna gdybac jak nie zrobisz to sie nie przekonasz:)

Gość _+_+zuza_+_=
podbijam tem, mam podobna sytuacje. i nie piszcie o tym żeby sobie zrobic test tylko może na własnym przykładzie cos odpiszcie bo chyba o to chodzi

Gość skrobi glikolan sodowy
Właśnie dzisiaj mam 35 dzień cyklu i nic. Poza tym mam objawy podobne do twoich. Tzn. ból piersi (ale do zniesienia), ogromny apetyt(a normalnie jem b mało) i dodatkowo czuję jakby dół brzucha był taki... nabity, obciążony ;P Podobno na coś takiego może mieć wpływ zmiana klimatu. Teraz są okropne mrozy, dawno takich nie było, więc może to to. A twoja miesiączka była w czerwcu, więc nie wiem ;) Tak wgl to ciąża zupełnie odpada. Mam nadzieję, że dostanę jutro, bo dzisiaj mam egzamin xO