Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafefefeterianka

Do Pań na diecie.

Polecane posty

Gość kafefefeterianka

Chciałabym w 2 tygodnie schudnąć 3 kg. Ważę 53. Nigdy nie byłam na diecie i nie wiem jak się za to zabrać. Czy ktoś mgłby mi ułożyć taki 3 - 5 dniowy jadłospis, który ja sobie następnie powtórzę? Bardzo uprzejmnie proszę.

Gość francuska żmija
1 dzień: woda 2 dzień: woda 3 dzień: woda 4 dzień: woda 5 dzień: woda

Gość ej ej ej
ile masz wzrostu??? ja mam 165cm i waze 48kg i uwierz nie wyglada to dobrze byc wychudzonym

Gość kafefefeterianka
1. dzień woda. 2. dzień woda 3. dzień padnę z wycieńczenia. Proszę o normalne wpisy..

Gość ej ej ej
dieta musi byc dobrana do twojego stanu zdrowia, bo czaami mozna wiecej sobie szkody zrobic niz pozytku:( na pewno jestes ładna, nie odchudzaj sie

Gość francuska żmija
6 dnia ewentualnie możesz zjeść frytki z ketchupem i do tego skrzydełka z McDonalda, a na deser jakieś chipsy bądź loda z polewą czekoladową :D

Gość kafefefeterianka
168. Nie jestem wychudzona, mam lekkie kości. Ale przytyło mi się w ciągu tego roku. :)

Gość cicho bo przyjdzie zdzicho
168cm i 50kg to niedowaga!!!!!!!!!!!!! 53kg to jest dobra waga, powinnas wazyc 55 raczej!!!!!!!!!!!!! dziewczyno chcesz byc badylem patykiem??

Gość lady B...................xxxxx
ja mam 165 i 51kg. I jakbym ważyła 50kg to nie narzekałabym :P

Gość kafefefeterianka
Oj nie oceniajcie. Moja koleżanka waży przy tym wzroście 57 kg, a wyglądamy niemal tak samo. W dodatku nie mam biustu, to mi odejmuje kg z wagi. ;)

jadłopis na 5 dni: 8:00- zielona herbata bez cukru 10:00-jajko gotowane bez soli, kawa bez cukru 12:00- 20dag serka bielucha na ciemnym pieczywie i np. pomidor lub ogórek,zielona herbata bez cukru 14:00-20dag gotowanego mięsa bez soli+ pomidor +kawa lub herbata 16:00- 20 dag owoców 18:00- czarna herbata, jedno jajko 20:00- lapka wytrawnego wina, bądź sok pomidorowy :) Później 2 dni 1000 kcal i 5 dni znów tak jak pisałam wyżej :) Ja chudne tak 3kg w tydzien :)

Gość jack ill
rusz tyłek! idź pobigać, na basen... a nie jeklieś głupie diety

możesz sobie równiez zamieniać np. jeden dzień gotowany filet drugi dzien pieczona w foli ryba :) Nie jedz cukru albo ogranicz i przede wszystkim wyklucz sól :) Te dwie rzeczy to biała śmierć :) zamiast cukry uzywaj np. miodu :) Soli nie jem w ogóle bo zatrzymuje wode w organizmie przed kazdym posiłkiem szklanke przegotowanej wody Każdy dzień zaczynam od szklanki mrożonej wody z cytryna :) poprawia metabolizm :) zero tłustego:) ja jem tylko gotowane lub pieczone :)

Gość cicho bo przyjdzie zdzicho
wez szynszyla chcesz z siebie zrobic z wklęśniętą dupa czy jak

Gość gffgfggfg
to prowokacja jest. ja mam 168, waze 50 kg i jestem szczupla

Gość hejhej dobry klej
a jak ktos nie jada jajek czym je zastąpić? zółtko jeszcze ujdzie ale białko bleeeeeee

Gość e tam piszecie głupoty
Każdy ma inną sylwetkę. Waga nie ma aż tak ogromnego wpływu na nasz wygląd więc osoby o tym samym wzroście z tą samą wagą nie muszą wyglądać identycznie. Jeżeli chodzi o mnie to moja waga nieustannie się waha. Aktualnie przy 167 ważę 52kg. Jakiś czas temu ważyłam 47kg i uwierzcie, że wcale nie byłam wychudzona.

Gość kafefefeterianka
Samantha_Jones - dziękuję Ci serdecznie. :)

Gość Dementiiiiiiiiii
Ostatnio oglądałam porgram o odchudzaniu. został tam obalony, tak modny u nas mit "mam ciężkie, grube kości" "mam lekkie kości". Otóz moje kochane, u sosby tego samego wzrostu wahania cięzaru szkieletu dochodzą maksymalnie do poł kilograma. Tak wiec przy tym samym wzroscie i wadze reszty ciała osoba o szerokich i grubych kościach może ważyć max 0,5 kg wiecej od osoby drobnokoscistej a najczęsciej jest to 200-300 gram... Tak wiec dajcie sobie spokój z tłumaczeniem: "waze wiecej od ciebie, choć mamy tyle samo wzrostu, bo mam grube kości"...