Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka1992

ciąża?

Polecane posty

hej, mam mały problem. okres dostałam 14 czerwca, skończył mi się 20. 24 kochałam się z moim chłopakiem, uprawialiśmy seks w gumce, gumka nie pękła ani nie spuścił się we mnie. od wczoraj mam plamienia, a jak się podcieram to na papierze jest krew. nie wiem co o tym sądzić, trochę się boję. czytałam, że plamienia występują podczas okresu kiedy kobieta jest w ciąży, ja po okresie jestem.. powiem jeszcze, że dawno nie współżyliśmy i kiedy we mnie wchodził trochę mnie bolało, czy możliwe, że to przez to mam coś takiego? proszę o radę.

Gość ile razy można tłumaczyć
uprawiałaś seks w 10 dniu cyklu, zabezpieczałaś się więc ryzyko ciąży jest małe około 10 dnia, u niekórych kobiet, około 14 dc jest owulacja, podczas owulacji może być plamienie plamisz bo toowulacja albo masz zaburzenia hormonalne nie świruj, jakby co w dniu spodziewanej miesiaczki zrób test

Gość Lulająca
Jeśli masz jakieś wątpliwości to idź do ginekologa, on Ci wszystko wyjaśni :)

Gość kate987
Ja z partnerem stosuje prezerwatywy i dla większego komfortu zawsze mam przy sobie wykupioną wcześniej tabletkę Escapelle. Tak na wszelki wypadek, gdy np. pęknie prezerwatywa. Oczywiście wiem, że jest to metoda awaryjna...

Gość Brokaciątkaaona
w ciąży raczej nie jesteś, zrób test a w przyszłości jeśli się boicie kup żel plemnikobójczy MEDintim Contragel 60 ml polecam ;D