Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewentualnie

co to z suknia

Polecane posty

Gość BASKAAAA
zajebisccie sliczna, az unikalna:-P

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
ona jest na tym Twoim zdjęciu z tyłu spięta?

Gość oodf
ta suknia jest tak brzydka ze podtarlabym nia tylek po najwiekszej sraczce mojego zycia

nie rozumiem, o co wam chodzi z ta wsią?? Uważacie, że jak ktoś mieszka na wsi to jest gorszY??!!

Gość Hernana
Nie przejmuj się, niestety są tu tacy ludzie, którzy nikogo, ani niczego nie szanują i mają z tego zabawę. Niestety to tylko świadczy o ich klasie. Bo oczywiści można wrazić swoja opinię i powiedzieć,że coś się nie podoba, ale to na tyle. Po co jakieś dziecinne teksty, niezbyt dobrze świadczące. Można powiedzieć, że coś nie jest w Czyimś stylu, nie obrażając nikogo przy tym, ale tacy zgorzkniali ludzie potem siedzą i się wyżywają na innych, bo nie mają nic innego do roboty.

Gość dyskusjaogólna
ciebie widac na wykazanie sie kulturą nawet nie stać mi też się twoja suknia nie podoba, taka jak wszystkich innych dziewczyn, więcej jak 8 stów bym za nia nie dala i w kazdym przecietnym salonie w polsce przynajmniej 3 prawie identyczne wiszą, wyglądałaś bardzo nijako, szkoda że nawet w taki dzień nie potrafiłaś zrobić tak żeby błyszczeć...no ale cóż nie mój cyrk nie moje małpy

Gość to zależy od tego
ta suknia bardzo ładnie prezentuje się na żywo. kuzyna żona miała właśnie taką i wyglądała ślicznie :) też ma długie ciemne włosy :)