Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hhhhhhhhfhfhf

Matka wpadla do pokoju w szale

Polecane posty

Gość Hhhhhhhhfhfhf

I zaczela sie drzec jak wariatka i mnie wyzywac za to ze spie do 11 i mam "syf" w pokoju,zyje jak brudaska,jestem brudna i smierdzaca(syf czyli spodnie na biurku,nie odkurzane i nie wycierane kurze od 2 dni,brudna czyli bralam normalny prysznic i mylam wlosy wieczorem) na kazde moje slowo wypowiedziane spokojnym tonem wyrzwrzaskiwala 100,i dodala ze jestem chamska,agresywna i oczadziala od kompa,ze ciagle na nim przesiaduje i mam zakaz.fajnie,w poniedzialek nie bylo mnie pol dnia w domu,wczoraj kolezanka mnie wystawila,a w inne dni wychodzilam,wczoraj tylko zostalam w domu.huj,zajebisty poczatek dnia kurwa

Gość ja się już tylko uwsteczniam
o! jak mnie by się taka matka przydała! rodzicielka, która nakłada szlaban na kompa, chowa klawiaturę pod klucz, układa mi plan dnia i wygania mnie na świeże powietrze... nie doceniasz.

Gość adadad
to kuzwa rusz dupe i posprzataj i pomoż w domu to matka nawet ci slowa nie powie jak pospisz do 15 :-P

Gość brzydka w związku.
Kiedy ja byłam zależna od własnej matki, i kiedy to ona mi tak wpadała wkurzona do pokoju to nawet nie zwracałam zbytnio na nią uwagi :D Przewracałam się tylko na drugi bok i robiłam swoje :P

Gość Hhhhhhhhfhfhf
No ok,a musi mnie wyzywac,drzec sie tak ze teraz nawet pies sie trzesie i chowa jak ja widzi,rzuca wszystkim od rana,mimo ze ostatnie 2dni byla niepokojaco spokojna,jej spokoj to zawsze czegos zapowiedz.pomagam w domu,nie mam balaganu,pospalam raz dluzej i nie wyszlam wczoraj z domu,nie podnosze na nikogo glosu,tylko usyszalam na odchodne "i czego ryczysz" niech wygania na dwor,ale niech nie bedzie agresywna przy tym

Gość Hhhhhhhhfhfhf
Jak widzi ze nie reaguje na to co mowi to napierdala tym co ma pod reka albo drze sie prosto do ucha.ona nawet nie wygania na dwor,wyladowuje sie

odrobina domowej agresji tylko wzmacnia więzi rodzinne. no, bo na kogo można tak bezpardonowo porykiwać jeśli nie na najbliższych?;)

Gość hgfdjk
brudny leniu zamknij ryj i weź się za porządki

Gość jak ja byłam prawie miesiąc
o problemach z niezrównoważonymi psychicznie "matkami" nie pisze się na takim forum jak kafe, to jest forum "ludzi" chorych psychicznie.

Gość jak ja byłam prawie miesiąc
brudny leniu zamknij ryj Zresztą takie wypowiedzi udowadniają jak psychicznie chora jest nasza nacja.

Gość Hhhhhhhhfhfhf
Jak ja bylam prawie miesiac-dzieki za jedna normalna wypowiedz w temacie.nie chce tutaj opisywac wszystkich jej akcji,tak chcialam napisac zeby mi ulzylo i huj,no ale ok.sprzatam,pomagam w domu,nie jestem jak inni,nie chleje,nie cpam,nie puszczam sie,jestem w huj cicha i spokojna a i tak jestem najgorsza.16 lat

Gość hgfdjk
sprzątać miałaś kurrwo

Gość grhy
Martva - sama jestes leniem, sperrrrrrrrrrrrrdalaj z kafe i to juz!:O autorko - mam podobnie 🖐️ :D

Gość o ja Cię
pomyśl o pracy na wakacje, najlepiej z zakwaterowaniem, np. bar w miejscowości wypoczynkowej, zobaczysz, że to najlepsze co możesz zrobić

i znów postawili mi diagnozę.:(

łeee tam 16 lat troche Ci przybędzie i minie wpadanie z szałem do pokoju , gwarantuje:P