Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la femme

dlaczego brzydkie i wredne dziewczyny zawsze maja szczescie w milosci?

Polecane posty

Gość pewnieeeeeeeeee
"Lubię wredne. Przynajmniej są szczere." czego wam mezczyznom brakuje :)

Gość uwazam ze jestem b.ladna
i inni tez.nie obchodzi mnie co sobie pomyslicie.chce tylko wyrazic moje zdanie. kazdy zwiazek konczyl sie po jakims roku,na poczatku kazdy wariowal,byl na kazde zawolanie,oddany jak pies,zrobilby wszystko dla mnie. po tym jak minelo zauroczenie sie rozstawalismy. zauwazylam jedna prawidlowosc,praktycznie dla kazdego bylam pierwsza powazna dziewczyna,oni niedowartosciowani,bo w sumie jakos zadna ich nie chciala,a tu nagle dostaja taka laske i wariuja,gdy juz maja wysokie mniemanie o sobie to szukaja sobie inna- brzydsza i z nia sobie pozwalaja,juz nie sa tacy slodcy jak wczesniej. mam juz to wszystko w dupie.

Gość pewnieeeeeeeeee
mówiłam ze debile :)

Gość pewnieeeeeeeeee
faceci to płec brzydka pod kazdym wzgledem

Gość zbulwersowany82
ładnie tak wrzucać wszystkich do jednego wora?

Gość hfvuiui0phfy89909
uwazam ze jestem b.ladna "i inni tez.nie obchodzi mnie co sobie pomyslicie.chce tylko wyrazic moje zdanie. kazdy zwiazek konczyl sie po jakims roku,na poczatku kazdy wariowal,byl na kazde zawolanie,oddany jak pies,zrobilby wszystko dla mnie. po tym jak minelo zauroczenie sie rozstawalismy. zauwazylam jedna prawidlowosc,praktycznie dla kazdego bylam pierwsza powazna dziewczyna,oni niedowartosciowani,bo w sumie jakos zadna ich nie chciala,a tu nagle dostaja taka laske i wariuja,gdy juz maja wysokie mniemanie o sobie to szukaja sobie inna- brzydsza i z nia sobie pozwalaja,juz nie sa tacy slodcy jak wczesniej. mam juz to wszystko w dupie." Wiesz, to brzmi, jakbys to Ty sie czula z jednej strony niedowartosciowana, bo jak sama napisalas, bralas samych facetow "ktorych nikt inny nie chcial". Pozn iej dawalas im do zrozumienia, ze jestes "taka laska". Wiec szybko mijalo im zauroczenie i szukali brzydszej, ktora miala dobrze poukladane w glowie. No i madrzy faceci, kto by chcial taka nadeta purchawe chpcby w cudnym opakowaniu?

hehe o boze ale mnie zabolalo... :S wyobraz sobie ze oni mieli po 20 lat jak zaczynalismy zwiazki. a mi nie przeszkadzalo ze nie mieli innej,nawet myslalam ze tak lepiej bo po co mi zuzyty hihi,teraz mysle inaczej. ogolnie byli niedowartosciowani,bo jak jest taka mania ze w wieku 12lat musisz miec chl to czlowiek mysli ze jest jakis nienormalny,brzydki czy cos.a tak to z charakteru byli bardzo ok,nie zadaje sie z lyskami z dyskoteki czy z silowni

Gość jajko niespodzianka
Faceci lubią kobiety pewne siebie, intrygujące i wredne po części, to ich kręci. Jednak brzydkie i wredne ? Nie wydaje mi się, większość jednak przyciągają atrakcyjne kobiety i chcieliby taką kobietę mieć, jednak często brakuje im odwagi by do takiej startować, z góry zakładają ,że im się nie uda, lub ona jest zajęta, to wybierają przeciętne lub zwykłe ale z konkretnym charakterem. Ja jestem wredna i bardzo atrakcyjna i szczęśliwie zakochana od 2 lat a od zawszę mogę przebierać w facetach, facetów bardzo intrygują takie kobiety, to dla niech wyzwanie a wiadomo ,że faceci to łowcy. Taka kobieta ma temperament, wie czego chce, wysoko się ceni i jest zaskakująca i faceci wolą takie trudne kobiety niż miłe , przykładne ,nudne dziewczynki , widocznie nie masz tego czegoś co przyciąga facetów.

Gość pewnieeeeeeeeee
"Ja jestem wredna i bardzo atrakcyjna i szczęśliwie zakochana od 2 lat a od zawszę mogę przebierać w facetach, facetów bardzo intrygują takie kobiety, to dla niech wyzwanie a wiadomo ,że faceci to łowcy. Taka kobieta ma temperament, wie czego chce, wysoko się ceni i jest zaskakująca i faceci wolą takie trudne kobiety niż miłe , przykładne ,nudne dziewczynki , widocznie nie masz tego czegoś co przyciąga facetów." czyli zeby sie od ciebie odjebali raz na zawsze wystarczy zgrywac miłą piedołe? pytam bo jak juz kurwea mac zygam facetami i najchetniej bym ich wybiła a jak jakis do mnie podejdzie to mam odruchy wymiorne i chce miec siewty spokoj....chciałabym byc niewidzialna dla nich :)

Gość zbulwersowany82
pewnieeeeeeeeee, udław się jajem :)

Gość pewnieeeeeeeeee
"pewnieeeeeeeeee, udław się jajem" widzicie :) ...wystarczy chwila a z kazdego faceta wyjdzie prawdziwe ja :) zachowuja pozory a chwile pozniej ci pojada.... no co? juz wrednych nie lubisz?

Gość pewnieeeeeeeeee
"zbulwersowany82 słoma z butów ci wylazła ale i tak długo sie trzymałes.

Gość jajko niespodzianka
Pewnie tak, często z facetami jest tak ,że jak mu się bardzo podobasz i powiesz wprost nie, to on może nie dać za wygraną i jeszcze bardziej się stara bo chce sobie coś udowodnić. Zależy jaki facet też. Najlepiej po prostu ignorować totalnie i czekać aż mu przejdzie .

Gość zbulwersowany82
z ciebie juz wyszlo.... a wlasciwie wylało się... hektolitry kwasu i jadu pod adresem męskiej rasy. Jestes nie pierwsza i nie ostatnią sfrustrowana babeczka, ktorej cos nie wyszlo (dostala kosza, zostala zdradzona etc.) i nudna niczym miliony topików na kafe 🖐️

Gość pewnieeeeeeeeee
"Pewnie tak, często z facetami jest tak ,że jak mu się bardzo podobasz i powiesz wprost nie, to on może nie dać za wygraną i jeszcze bardziej się stara bo chce sobie coś udowodnić. " no ... udowodni i pojdzie ;) :P "z ciebie juz wyszlo.... a wlasciwie wylało się... hektolitry kwasu i jadu pod adresem męskiej rasy. Jestes nie pierwsza i nie ostatnią sfrustrowana babeczka, ktorej cos nie wyszlo (dostala kosza, zostala zdradzona etc.) i nudna niczym miliony topików na kafe" a dziekuje... to sie nazywa wredność :) dzieki wam sie takie stajemy co juz ci sie nie podoba? :)

Gość pewnieeeeeeeeee
--------->zbulwersowany82 "Jestes nie pierwsza i nie ostatnią sfrustrowana babeczka, ktorej cos nie wyszlo (dostala kosza, zostala zdradzona etc." chłopczyku, chłopcze czy ty myslisz ze my sie wredne stajemy bez powodu? zreszta wredne lubicie i tworzycie je na potęge ;) macie co lubic teraz :)

Gość zbulwersowany82
I tu masz racje dziewczynko, sam biję sie w cyce bo sie raz przyczynilem.. na moje szczescie TYLKO RAZ. Juz nigdy wiecej do tego nie dopuszcze. Czlowiek popelnia bledy, ale rozumny wyciaga wnioski i sie poprawia. Czy ty nie widzisz tego ze takie ostentacyjne odgrywanie sie na facetach jest delikatnie mowiac zenujace?

Gość pewnieeeeeeeeee
" Czy ty nie widzisz tego ze takie ostentacyjne odgrywanie sie na facetach jest delikatnie mowiac zenujace?" dla ciebie...dla mnie ani ani ... luzuje sobie niezle na was :P

Gość anya rybyk191212
kurwa jebie mi tu na odleglosc narcyzmem i to nie byle jakim :) " jaka ja to piekna i cudowna a reszta to wstretne pasztety, maszkary itp":D faceci sa z kobietami ktore sa zadbane, sexowne i maja ladne cialka. maja w dupie nieumalowane, zaniedbane, z przecietnymi wlosami myszki ktore uwazaja sie za pieknosci. wola kobiety nawet i o nieidealnych rysach twarzy ale ladnie umalowanych, z fajnym/nieprzecietnym kolorem wlosow, super zgrabne i zadbane z fajnym i wesolym charakterem. ja jestem typem dresiarki-"solarki" tzn nie opalam sie w tych tubach smierci ale w lato bardzo szybko mnie slonce chwyta, farbuje sie na super jasny blond(bialy, bialo-popielaty), maluje twarz, mam bardzo zgrabna sylwetke ale rysy twarzy ala sonia bohosiewicz czy emilia krakowska czyli nieco wydatny nos i kobieca reszte i predzej na mnie sie ktos spojrzy niz na szara mysz ktora ma sie za chuj wie jaka boginie:D jakby taka szaraczka do mnie podlazla i nazwala brzydula to by miala zagwaratnowana przedwczesna walke z protezami zebowymi bo by wszystkie swoje wlasne stracila w jednej chwili ;)i mimo iz klne i niewygladam na przecietniare, mam bardzo wartosciowych i mega inteligentnych facetow bo swoj rozum i intelekt posiadam i nie jestem jedynie szara boginia sniegu do komplementowania i ruchania po bozemu(bo takie myszy tylko to potrafia) ale rowniez do rozmow, szalenstw, przygod, spelniania swoich zainteresowan itp. wiec walcie sie na ryje szare, pierdolone, niby piekne przecietniary bo was kurwa dojade :)

Gość kogo chcesz oszukać?
może to tobie się wydaje, że jesteś ładna i mądra i miła :D a faceci myślą inaczej HA HA :D

Gość pewnieeeeeeeeee
"e rowniez do rozmow, szalenstw, przygod, spelniania swoich zainteresowan itp. wiec walcie sie na ryje szare, pie**olone, niby piekne przecietniary bo was k**wa dojade" no i super :) nie martw sie niedługo jakis facet ci na ziemie sprowadzi :P ;)

anna rybak wez juz stad idz,bo powialo wiesniactwem i wulgarna dziolcha

Gość pewnieeeeeeeeee
"wez juz stad idz,bo powialo wiesniactwem i wulgarna dziolcha" a czym tu na tym froum nie wieje????? wszystkim mozliwym chyba?

Gość anya rybyk191212
strzelam palcówki pod Ryśka z Klanu 🖐️

Gość anya rybyk191212
jezu jak wy mnie rozbawiacie :D skoro jestescie takie piekne to czemu jestescie same? jestescie po prostu gownem narcystycznym, do tego zaniedbanym. gownem ktore uwaza kazdego za cos gorszego od siebie. ktore patrzy z wyzszoscia na ludzi, ma ich za nic. jestescie smieciami i zal mi takich pierdolonych narcyzow ktorzy dziela ludzi na "brzydkich" i "ladnych". na "gorszych" i "lepszych". ja niedlugo koncze studia i zostane pielegniarka, jestem tez wolontariuszka w hospicjum, pracuje z roznymi ludzmi i nawet tych uposledzonych, chorych, umierajacych, zdeformowanych uwazam za takich samych ludzi jak wszyscy. nie dziele wg kategorii. takie szmaty jak wy powinno sie trzaskac po ryjach aby wybic im te bzdury ze lba. teraz jestescie same, za pare lat uroda przeminie i zostaniesz stara, brzydka i zgorzkniala baba ktorej kazdy bedzie plul w twarz. bedziesz sama i nikt ci reki nie poda. albo jak dotknie was jakas choroba to przyjdzie opamietanie. boze takie kurestwo powinno umierac zamiast tych biednych dzieci ktorymi sie opiekuje a ktore maja po 10 lat i odliczaja kazdy dzien do smierci...takie kurwy jak ty autorko powinny zdychac i plakac na swoj los a nie niewinni ludzie, dzieci itp.

Gość haha jakbys byl idealny
anka jestes tepa dresiara -jak juz wspomnialas :D co za rynsztok

Gość pewnieeeeeeeeee
"jestescie po prostu gownem narcystycznym, do tego zaniedbanym. gownem ktore uwaza kazdego za cos gorszego od siebie. ktore patrzy z wyzszoscia na ludzi, ma ich za nic. jestescie smieciami i zal mi takich pie**olonych narcyzow ktorzy dziela ludzi na "brzydkich" i "ladnych"." oooo oooo oooo fajnie :) ooo tak to lubie ;)

Gość pewnieeeeeeeeee
--------> anya rybyk anka idziemy gdzies? sie pobawic ;) kiedys miałam takie kolezanki i są super :P

Gość Pawel90
anya rybyk191212 - i tyle w temacie, chuj w dupala szarym ;]