Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

Schronisko dla psów.

Polecane posty

Gość ladaco
za darmo ciebie wezmą

Gość jeżeli w moim mieście Łodzi
to gong w ryj właścicielowi 🖐️

Gość cfgdgt
A nie lepiej oddać w dobre ręce ? Przecież to nie zabawka tylko żywa istota.

"przynajniej " chce oddać do schroniska,a nie zostawić prz szosie przywiązać do dzrzewa;/ kurwa,jakie to dołujące

Gość ciebie powinni uspic
prewencyjnie

Pewnie zwierzak się pochorował i nie ma się kto nim zająć, bo to już nie to samo co rzucić piłeczkę i wytarmosić na łóżku? :o Tępe krówsko, nie ma żadnego wytłumaczenia dla ludzi, którzy chcą psa uśpić albo oddać do schroniska (wykluczam oczywiście przypadki krytycznego stanu zdrowia, ale wtedy weterynarz dokonuje uśpienia ze względów medycznych). Skąd tacy ludzie się biorą??? :o:o:o

Zglaszam topik do organizacji na rzecz zwierzat, bedziesz ma swieczniku bezduszna smieciaro. Co, znudzil sie piesek? potworze obys za to gorzko zaplacila 🖐️

Gość Aga.......25......
Skąd biorą się tacy ludzie? Ludzie?? skąd takie słowo wzięłaś? na miano człowieka to sobie trzeba zasłużyć. To, ze ktoś ma dwie nogi, ręce i umie zliczyć do pięciu nie znaczy jeszcze że jest człowiekiem.

Urodzily sie male mojej suczce.. teraz zamiast jednego mam 3 i to od roku. Nie radze sobie, w domu wszystko opsiusiane,pogryzione szczekaja caly dzien i noc, sasiedzi sie skarza, kupki leza wszedzie, ciagle sa glodne.. zachwouja sie jakby wiecznie byly na haju. Musze cos z nimi zrobic, nie mam innego wyjscia.A nikt ich nie,bo sa glupie, chociaz piekne biale, male. Przeczytalam komentarze, rozumiem. Moze ktos w schronisku jej przygarnie. Bo ja nie mam sil.

Gość Aga.......25......
Autorko, a nie żal Ci będzie zdrowych ładnych szczęniąt oddać do uśpienia? Tak pomyśl przez chwilę, nie zakręci Ci się łza w oku? Daj ogłoszenia, znajdą się ludzie którzy je przygarną. Albo z dwojga złego to oddaj lepiej do tego schroniska, może ktoś je weźmie. A suczkę trzeba było dać wysterylizować skoro nie chciałaś szczzeniąt.

Nikt ich nie chce?? A jak bardzo się postarałaś, żeby ktoś je przygarnął? Co, zapytałaś dwóch znajomych? Daj ogłoszenie do lokalnej gazety, na gumtree, są tysiące portali!! Ostatnio oddawałam żółwia - dałam ogłoszenie na gumtree, w ciągu godziny przyszło ponad 10 odpowiedzi :o Jak urodziłoby ci się nieplanowane trzecie dziecko to też oddasz do domu dziecka? :o Nie wiesz co oznacza schronisko dla zwierzaka, a za to, że wpadł ci w ogóle do głowy pomysł uśpienia powinnaś dostać ostry wpierdol w łeb, było trzeba wysterylizować sukę miernoto :o 🖐️

To pisz od razu do rzeczy. W schronisku wezmą je za darmo, wyjaśnij swoja sytuacją a swoją suczke wysterylizuj, bo warto. Ja tak zrobiłam, własnie żeby nie dopuścić do takiej sytuacji... W schronisku na pewno nie uspia piesków, to morderstwo zwykle.

Jacy wy wszyscy zaklamani jestescie.. Wielcy obroncy zwierzat. Jestem przekonana, ze jak przejezdzacie obok chorego kulawego zwierzecia obok szosy czy jakiej zwyklej ulicy to nawet sie nie zatrzymacie.. i wy mowicie o czlowieczenstwie.. Pomyslcie pierw co wy robicie dla tych zwierzat widzac jej na ulicy glodne a potem prawcie innym kazania zaklamane szuje!!!!! ja przynajmniej o zwierzaka sie martwie stad pytania bo moglabym wyrzucic je na smietnik. I kto tu powinien nazywac sie czlowiekiem? zastanowcie sie nad tym, a potem ublizajcie innym.. bo az mi was zal.!!!!!

Gość cfgdgt
Psy trzeba sobie wychować ! Coś Ty myślała że same nauczą się załatwiać na dworze ? Trzeba je było rozdać znajomym jak jeszcze były słodkimi szczeniaczkami. Zresztą i teraz możesz dać ogłoszenie do gazety albo do portalu internetowego. Spróbuj im znaleźć nowy dom a nie po najmniejszej linii oporu !

Gość yt4yw
autorko podrzuc nocą pod domy bogato wyglądające po jednym - wrzuc za ogrodzenia, na pewno je wezmą

mam dwa psy ze schroniska (jeden schorowany, bo byl katowany), nie jednego znalezionego na ulicy odratowalam za wlasne pieniadze wiec nie pieprz jak nie wiesz 🖐️

cyt.: prawcie innym kazania zaklamane szuje!!!!! ... a potem ublizajcie innym.. bo az mi was zal.!!!!! skoro tak cie to obuza ze cie obrazamy to czemu to sama robisz?? oj oko za oko ? czy zapomnialo ci sie ze tez jestes szują i do tego chcesz byc morderczynią zwierząt !

Nie chodzilo mi o uspienie.. pytam bo chce wiedziec jakie cenniki obowiazuja ogolnie mowiac, na internecie nic nie pisze a ja sie na tym nie znam, sasiadka mi mowila, ze to konkretny wydatek!! mam male dziecko i 2dzieci w wieku gimnazjalnym. Ja tez musze pomyslec o nich a wykarmic taka gromade to nie lada wezwanie. Fakt, nie szukam zbyt intensywnie bo po prostu nie mam na to czasu. Pytalam po sasiadach ale nie sa chetni bo maja swoje psy. Moja psy maja bude ogrzewana obok domu.. myslalam,ze sie zadomowia bo w domu utrzymac ich juz nie moge.. sa dorosle to juz psy, ale jak pisalam glupie, niszcza wszystko, kwiatki, ziemie niszcza,, wchodzac do domu czuje odor ich moczu bo wszystko podsiluja.. no po prostu nie mam sily!!! miec psy to jedno a miec sile ich wykarmic i pilnowac to drugie!! ktos napisal trzeba bylo myslec o tym wczesniej!! a czy ty geniuszu myslisz ze latam po podworko za moja suczka i sprawdzam czy ktos ja nie przelecial? stalo sie bezwiednie!!!!!!!!!! chyba nie obce ci sa takie przypadki!!

ktos napisal trzeba bylo myslec o tym wczesniej!! a czy ty geniuszu myslisz ze latam po podworko za moja suczka i sprawdzam czy ktos ja nie przelecial? stalo sie bezwiednie!!!!!!!!!! chyba nie obce ci sa takie przypadki!! nie wiesz co to sterylizacja ???

Dobra nie bede sie tu nikomu zwierzac bo mam wazniejsze sprawy niz idiotyczne tlumaczenie sie nie wiadomo z czego, zamiast dac rade to siedzicie jak bezmysle matolk za przeproszeniem na kafeterii i ublizacie innym..jak tacy jestescie milosnicy zwierzat to czemu nie siedzicie na takich wlasnie portalach pomagajac schroniskom? bo z tego co sie orietuje to schorniska sa przepelnione i nie maja pienieadzy na dokarmianie tych zwierzat.. pomozcie im finansowo jezeli az tak bardzo was serce boli na samo zapytanie o schronisko!! SERDECZNIE WAS POZDRAWIAM WY MADRZY Z WIELKIM SERCEM - JAK SIE SAMI NAZYWACIE "LUDZIE" .. :) pozdrawia mama bez serca hehehehe..

Gość cfgdgt
Nie wiesz co to wychowywanie psów ? Nie umiesz dać ogłoszenia w internecie i gazecie lokalnej że oddasz psy ?

a wiesz co to znaczy, ze sie chce DOPUSCIC swojego psa ? chyba nie!!!! jedna rasa to jedna rasa .. a co innego mieszaniec.. MATOLE!!! bo inaczej Ci nie powiem!! zegnam was!

Taka jedna :) boze idz juz głupia babo... takim ludziom nie powinno wogole dawac psów... wielka znawczyni i chodowle chce robic... rasa... oj oj a kundla to uspic... ja sie nie wypodwiadam juz bo ta glupota mna za bardzo wstrzasa :/

Pierdolisz jak gniot, powiedz szczerze - ile dałaś ogłoszeń do netu i gazet? Jesteś zwykłym śmieciem, nie myślałaś o sterylizacji suki bo jesteś tępą krową, ale to nie znaczy, że mają za to płacić szczeniaki, które trafią do schroniska dla zwierząt. I co ty pierdolisz, że ''mogłabym je wyrzucić na śmietnik a tak się interesuję tym co zrobić'' hahahahahah i zadajesz pytanie ''jakie są koszty uśpienia'' ?!?! Jesteś zwykłym śmieciem, nie wartym nawet tej suki, którą masz.I podobnie jak Martva - mam psa ze schroniska, nie mam warunków, żeby wziąć do siebie drugiego, ale regularnie odwiedzam schronisko z darami, regularnie zasilam ich konto, a jak widzę szlajającego się psa, który ewidentnie się zgubił dzwonie do nich - szok, co? :o Pewnie się zdziwisz, jak napiszę jeszcze, że suczkę wysterylizowałam, hę? :o Nara, nie chce mi się więcej z tobą gadać, jak oddasz te psy do schroniska będziesz zwykłą ścierą bez serca. Wolałabym przeczekać jeszcze miesiąc i znaleźć im normalny dom niż zafundować im przepełnione schronisko w jednym boksie z 15 innymi szczeniakami 🖐️)))