Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaaaaaaaa

czy znacie kogos kto z powodu braku pracy

Polecane posty

i ciaglej presji rodziny popelnil samobojstwo?

Gość ladaco
chcesz być pierwsza

takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

nawet w takim temacie glupie podszywy

Gość hamalaga
no to szukaj pracy a nie myślisz o samobójstwie znajdź cokolwiek, naucz się czegoś nowego np. szycia zasłon i to rób a nie się załamujesz.

szukam a to nie takie proste. na dzien dzisiejszy z powodu zdrowia prace fizyczne zwlaszcza reczne odpadaja

Gość pracodawca134679
skad jesteś?

Gość bezrobotnaaaaaa
wlkp

Gość lusi292
wiesz też nie pracuję i szlak mnie trafia w chałpie. Poskładałam cv już chyba wszędzie ale w mojej okolicy nigdzie nie przyjmują. Kasy nie mam, na utrzymaniu rodziców. Na ciuchy mi nie dają, nie mam w czym już chodzić. Ciągle siedzę w domu bo przecież nawet do koleżanki wstyd w tym wydartym dresie. Masakra. Już nie wspominając jak mnie domownicy traktują- nie raz też myślę ze lepiej jakby mnie na tym świecie nie było.

Gość bezrobotnaaaaaa
ty chociaz mloda jestes to masz wieksze szanse gdzies sie zalapac

Gość Maciek31wlkp
Hey, a 1000zl by Cie poratowal, haj tak to chetnie sluze pomoca :)

Żałosne jest udawanie, że nie ma pracy. ja chce sobie dorobić, znalazłam STAŁĄ prace w ciagu trzech dni :) Również Wielkopolska...

Gość fdsfds
rencista nie moze pracowac to jest karalne

Gość Maciek31wlkp
u mnie pracvuje się głównie ustami, no i ewentualnie odbytem :O

Gość osobabezzzrobotna
Zalezy wiesz bo jesli ktos nie ma pracy BEZ SENSU jak ja to co najwyzej pojdzie mordowac, ale jesli nie masz pracy wiesz a MASZ POGLADY i uwazasz, ze Twoja praca miala sens, ktos przyszedl, podeptal Ci to , zostawil Cie bez slowa obrony, SKAZAL - no to wtedy sa samobojstwa - Ty niczego nie rozumiesz. Czasem zostaje tylko Droga Krzyzowa czlowiekowi bo powiedzmy jest madry, ale Droga Krzyzowa jest nie do pobicia i jesli czlowiek sie z tym nie liczy to ma male szanse naprawde skonczyc bez samobojstwa, sens jakis znalezc w calosci i tyle.

Gość Niepełnosprawny predzej
dostanie robote niz zdrowy, ile razy chca do pracy z orzeczeniem o niepelnosprawnosci. Rente maja i jeszcze ludziom prace zabieraja.

Gość MartvaNoxelia
:)

Gość Martva Noxelia
:P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka

Mój zakład jest chroniony, pracują tam ludzie głucho niemi itp. A niektórzy mają tak niskie renty, że nie starczyłoby im na nic.

Gość fgfgghhg
buhehehe ale sie usmialam z tego podszywu. ja tez nie mam pracy od 3 lat i jakos zyje

Gość Martva Noxelia
:P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka :P:P:P:P:P:P Noxelia to suka

Ja tez jakoś żyłam, ale chce mieć więcej oszczędności i godną emeryture a ty będziesz miała gówno :)

Gość Martva Noxelia
A niedawno pisałaś, że praca to nie dla ciebie idiotko:P

Gość Martva Noxelia
Ja pracuję odkąd liceum skończyłam, idiotko tępa więc o moją emeryturę sie nie martw. Nie jestem takim szkodnikiem na organizmie państwa jak ty .

Ogolnie nie, ale w tej jest lajcik i moge mp3 sluchac grunt to zrobic swoje, placa dobrze, wiec czemu nie sprobowac :P

Gość Martva Noxelia
Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka Noxelia to suka

Gość fgfgghhg
Martva za to ty jestes gownem a jak zdechniesz to i tak zezrą cie robale 🖐️

Gość osobabezzzrobotna
I wiecie - nasi na Zachodzie - wiecie co - sprobujcie na wszystkich co znacie wziac PRZEZE MNIE najlepiej rodowod od Lucyfera - noz kurde diably to sa i tyle. Przeciez to co gadaja, robia - w ogole bez sensu. Oni sa Z PANSTWA PIEKLA -ani nie zyja normalnie, ani nie uczestnicza w spoleczenstwie, nie maja pogladow spolecznych, wartosci. Oni moga byc z morza lub panstwa diabla i tyle. I koniec. Naprawde oprocz szatanskich pomyslow od ktorych SIE WYMIOTUJE z czasem bo ilez mozna te kretynizmy znosic to nie ma w tych ludziach - pozar, obiad, ubrania - to wszedzie, ale te wszystkie bzdury o ktorych sie powie normalnie DIABEL SIEDZI W SZCZEGOLACH i tyle. A oni to wszystko na wierzch wynosza - o matko! To sie nie da. I ten domek jako czesc pracy - to mnie pograzylo. Taka jestem OKROPNA ze po prostu ich za ten jako czesc pracy ROZWALE bo to jest chore umyslowo zeby z domku ZA KTORY PLACE roznosili mi do pracy wszystko. I moga tylko juz na mnie wyzywac - i tak nic wiecej nie robia i sie pieklic i tak wszyscy dla mnie za kratami oni sa powiem wam szczerze i wrzeszcza piekielnymi wrzaskami zza tych krat wiecie - ale domki sa platne nawet i 100 euro za tydzien, oni sie zachowuja jakby to za darmo i ja to wszystko ukrocam, ze caly domek bez znaczenia bo to normalny choroby psychicznej dostanie a mafiozo ma zabawe. Ja im dam zabawe wiecie. Byleby nie zjezdzac bo co dalej. A ty se zjezdzaj - ja im dam wiecie. W ogole sie nie beda interesowac Holendrzy tym co w domku. Ma byc kultura, grzecznie bo wiecej ludzi - jeden na drugiego JAK PSY. I to w pracy. Dzieci male jak do szkoly chodza to sie zra - do pracy ida w obcym panstwie i tyle. No przerazajace. Wiecie musze wracac jak cos bedzie ale mam tego POTAD i taka prawda i tyle. I czas mi marnuja i zycie i nienormalni od A do Z. Normalnie banda malp zza krat WYJE stamtad w moja strone :( Dajcie spokoj - nie ma czego zazdroscic - normalne zycie, rodzina to tak, ale takie cos. A do szkoly nie chce wrocic bo tez jestem okradziona NA LATA (!!!) pracy i taka prawda. Poglady mialam, ledwo przezylam. I sie nie dam. Mieli wziac pod uwage procesy to latalaja za mna samobojstwem, a to wszystko jest POMOWIENIE i kretynstwo. Wariat sie zabil, a ja sie mam wieszac. Po tych procesach to tak, o byl powdo zeby sie powiesic - ocena negatywna pracy, zwolnienie dyscyplinarne - brak mozliwosci zarobku na chleb to jest powod do powieszenia sie dla mnie, ale samobojca - jeszcze zalezy kto - osoba irytujaca mnie 24/24 - bez manier , bez taktu, bez wyczucia JAKIEGOKOLWIEk co mozna, czego nie, gdzie granice wiecie - nic z tych rzeczy i to jest bohater, a kropnal sie bo pierwszy gwalcil na pewno i maja mi do powiedzenia ze gejami nie byli i to wszystko. Ale pasowali mi na gejkow malych i co mialam robic? Co 5 minut do dyrekcji latac z kartka, ze klasy nie chce wiecie? Bez sensu. No to niech sa i tyle. Jakimi ich Pan Bog stworzyl takimi sa. Ja wiem ze zycie jest skomplikowane wiecie, ale bez przesady - co to uczyc DO DZIS nie moglam w tej szkole? A jakie przeszkody. Brak konkursow - to jest MOJA WIZJA SZKOLY, ale w Polsce jest wychowawstwo, pan dyrektor drugie mi chcial dac 1 wrzesnia czy 2 wrzesnia 2005 i tyle. No to o co chodzi? Bo nie jezdzilam na wycieczki. No to jest zarzut, ale bylam wychowawczynia - jeden nie zyje i dalej mnie uwaza za WYCHOWAWCZYNIE. To jest MOJA wizja , ze mial we mnie widziec nauczycielke, ale widzial wychowawczynie, a nie zyje sluchajcie wiec to jest istotne. Juz niczego wiecej nie ma niz jego duch. No ja bym poradzila sie uczyc angielskiego wlasnie to sie zabil przez angielski i tak wlasnie zycie sie toczy, ze kazdy swoje a nastepnie a nastepnie jest smierc i pogrzeb, prawda? :(