Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajka,,11

Anal???

Polecane posty

Gość ja kobietaaa
A po to by spelniac z osoba ukochana swoje fantazje erotyczne. Zeby bylo nam dobrze a nie rutynowo. A moze sie spodoba? :-) Ja anal zproponowalam swojemu facetowi bo lubie eksperymenty w lużku i co jakis czas staram sie wymyslec cos nowego. Tak juz mam i taką mnie kocha wienc w czym problem?

Gość ja kobietaaa
Bardzo nie lubie nudy w lużku wienc teraz myslimy zeby sprobowal mi wsadzic pytaga do nosa :) Kto wie moze tez sie spodoba a jak nie to sprubujemy w ucho:) Ruhajcie sie w pupe bez przeszkud :)

Gość ja kobietaaa
I to ma być niby zabawne? J

Gość ona ma 45 lat
ja kobietaaa nie trzeba w dupę sobie wkładac aby odczuwać zadowolenie z seksu i nie nudzić sie nim :-) Jak mawia młodsza część społeczeństwa-"LUDZIE TO TABORETY,NIE KAZDY MOŻE BYĆ TRONEM":-) GŁUPIE BABY WPYCHAJA SOBIE W TYŁEK :-)

Gość ja kobietaaa
Robie to co chce i co sprawia mi przyjemnosc. Jesli komus wystarcza calusek i seks 5min po katolicku to jego sprawa ja nie oceniam. I oceny ludzi ograniczonych tym bardziej nie potrzebuje.

Gość ona ma 45 lat
ja kobietaaa--ja niewierząca:-) po bożemu i pod kołdra nie lubie tego robic.Rozwiązła jestem :-) tylko nie jestem idiotka aby w dupe sobie pchać.:-)

Gość ona ma 45 lat
Levviatan bo tylko idiotki wkładają sobie w dupę :-)

Gość ja kobietaaa
Tylko idiotki nie rozwijają sie erotycznie i emocjinalnie o braku tolerancji już nie wspomne.

Gość ona ma 45 lat
ja kobietaaa głupias ty babo,głupia :-) Twoim zdaniem anal i inne BDSM to rozwijanie sie seksualne :-) To istna głupota.Tylko,ze na głupotę nie ma rady :-) Mnie tam ogólnie nie obchodzi gdzie idiotyki sobie wsadzajaą,ale lubie sie z takich idiotek ponabijać.

Gość ona ma 45 lat
Levviatan aj:-) uczepiłęs sie tego zwrotu"idiotki" NIe chodzi mi o całkokształt inteligencji kobiecej.Po prostu w seksie analne kobiety uważam za idiotki :-) A Ty lubisz sobie w pupe wpychac?:-)

Gość preczzprzymusem
ciekawe co w tym jest przyjemnego poza faktem ze masz uczucie jak podczas srania

Gość ona ma 45 lat
:-) można tak poszalec w seksie bez BDSM i tego wsadzania w dupę :-)

Gość yuyyttyiii
lEVIATEN piszesz jak wielki znawca sam na sobie ćwiczyłeś pewnie myślisz że jestes gwiazdą kaffe a twoje odpowiedzi są niezwykle elokwentne i przemyślane myslisz że spragnione miłości babki cie tu ubustwiaja tak naprawde pewnie jestes prawiczkiem który jednoczesnie pisze pod czerwonym nikiem a jego posty są w stylu; wszystkie kobiety to kurwy,szmaty mnie nie chcą bo mam mniej niż 170 albo mam małego piszesz także o analu i walisz pod wypowiedzi bankowo dla mnie jestes delete i twoje rady wzięte z dupy możesz sobie wsadzic

Gość ja kobietaaa
Autorka pyta czy kobiety mają z tego przyjemność wienc odpisuje. Niegdzie nie napisałam że ze zwykłego seksu nie mam przyjemnośani ze nie szaleje w lużku "normalnie" Czepiacie sie czegoś sami sobie wmawiacie i to nie na temat.

yuyyttyiii -> pod czerwonym nickiem napisałem 4 posty ;D z czego trzy zanim zarejestrowałem ten ;D i jeśli mnie ubóstwiają to fajnie :D a co do moich rad to poczytaj sobie na necie o analu to wiele osób, które to robi, daje takie rady więc ja je tylko powielam ;]

Gość taaaa jedz wlochy to afryka
hmmm to moze i ja cos powiem:D anal nie musi bolec za pierwszym razem:D nie trzeba tez robic lewatywy, ,,kupa nie znajduje sie tam gdzie wklada sie penisa -wbrew powszechnemu uwazaniu. wiem, bo sama sprobowalam, bez wczesniejszych przygotwan i powiem ,ze bylo booskko!! najlepiej nie zaczynac od razu ,lepiej sie pokochac normalnie, dopiero jak bedziesz podniecona to niech wzacznie ci wkladac powoli do pupy, dobrze jest go czyms nawizyc, doskonale sa twoje soki z pisi:d a wazna rzecz: nie bedzie bolalo ,gdy w pierwszych ruchach, gdy wklada ci penisa do pupy bedziesz ,ze tak powiem rozluznaic zwieracz, czyli tak ajkbys chciala wypchnac kupe na zewnatrz:D

taaaa jedz wlochy to afryka -> lewatywa nie jest wymagana ale dla bezpieczeństwa lepiej ja zrobić :P

kupke zrobic i wystarczy, mi sie nigdy nie zdarzylozeby moja miala jakas pamiatke na sobie;D

*moj :D

leviatan- a Ty masz jakies doswiadczenai w tym temacie juz? :D

tylko wiedza teoretyczna i wiele osob ostrzegalo aby zrobic jedneka lewatywe aby nie bylo wpadki z kupka ;p