Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabitka

Podejrzenia , zdrada...

Polecane posty

Gość Tabitka
ja nie lubie stosować prowokacji wobec faceta... chyba nawet nie potrafie tego robić... raz sie zabawiłam dla żartu ale już na starcie mnie rozgryzł... Co zrobić żeby go zdemaskowac? jakieś propozycje ??

Gość to ja ci powiem tak....
kiedys byłam taka jedna w sensje ze mna sie spotykał był w zwiqazku a w innej sie kochał :) a wypierał sie jak zaba błota ... po czym jak sie nim zainteresowała (miała tez na imie monika) to bez wachania do niej poleciał...zdradzał mnie okłamywał a na koniec wyśmiał... wiec uwierz mi ze mogłas gorzej trafic. Ja sie dowiedzialam po jabłkach od osob trzecich na samym koncu a ten przynajmniej ci przyznał sam. no a po wszystkim sie ze mnie nabijał i wyśmiał... no

a ładna jest chociaz tamta dziewczyna? wiesz moze ona robi cos takiego ze fa ceci za nia lataja i moze warto sie od niej uczyc ...

Gość Tabitka
Co robi ?? dobre pytanie... Otóż nie jest ładna a jej głównym miodkiem na facetów jest dawanie dupy byle komu :P On do niej jak na razie sie nie odzywał , z reszta sam powiedział ze już nawet ni gardzi kiedy ma porównanie

"Otóż nie jest ładna a jej głównym miodkiem na facetów jest dawanie d**y byle komu" moze to jest sposób ... bo ja poki co uświadczyłam od facetów tylko to : pierwsza moja młośc - zranił mnie i prześladował - nie mogłas sie pozbierac przez pare lat druga moja miłośc mnie zdradziła zostawiła i wyśmiała a trzecia obecna jak miałam depresje poporodowa nazwała mnie wariatka a ostatnio usłyszałam "nie drzyj d**y" jak poprosiłam aby mi gumki do włosów podał

taka własnie miłość dostałam :o

co byś wolała ? byc piekna i byc zaczepiana przez mezczyzn wszedzie gdzie pojdziesz ale przez takich na których ci nie zalezy czy byc brzydka a miec miłość i szacunek osoby którą kochasz?

mnie zaden nie kochał :( i juz nie wierze w to ze którykolwiek mnie pokocha...

Gość Tabitka
Pokocha, jeśli dasz szanse... Moja mama też tak myślała... ojciec ją zdradzał oszukiwał ranił... Mimo to była z nim bo myślała ze już nie zasługuje na kogoś innego , na szczęscie . Z czasem jednak uwierzyła w siebie i znalazła sobei faceta który ją kocha, nawet czasem sama zazdroszcze jej tej miłości :)

"Pokocha, jeśli dasz szanse... Moja mama też tak myślała... ojciec ją zdradzał oszukiwał ranił... Mimo to była z nim bo myślała ze już nie zasługuje na kogoś innego , na szczęscie . Z czasem jednak uwierzyła w siebie i znalazła sobei faceta który ją kocha, nawet czasem sama zazdroszcze jej tej miłości" ja nie chce...nie mam ochoty i nie przezyje kolejnej rany...mam juz dosyc oni mi juz tak dali popalic ze nie dam rady kolejny raz sie podniesc.... teraz jeszcze jakos daje rade... jak odejdzie ode mnie nie chce juz nigdy byc z zdnym facetem... nigdy wiecej. dziekuje juz.

Gość Tabitka
ja też raz kochałam i facet zdradzał mnei z moją kuzynką :) którą poznał na rodzinnej imprezie... pewnie dlatego jestem tak podejrzliwa i doszukuje sie we wszystkim kłamstwa i zdrady. Boje sie sparzyć... a wygląda na to ze z tym którego teraz kocham znowu sie sparzę