Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kermicik123456

Dzwny okres co to???????

Polecane posty

Gość kermicik123456

Hej dziewczyny :) Mam do was pytanie czy któraś tak tez miała. Otóż staramy sie z męzem o dzidzie, więc kochaliśmy sie w dni płodne. Po 2 tygodniach miał być okres ale nie dostałam go. Wszystkie objawy były ból piersi i to mocny, brzucha tez ale okresu nie było. Była tylko biała wydizelina jak serek homogenizowany w dużych ilosciach więc pomyślałam że może to jakaś infekcja ale nic nie bolało ani nie szczypało. Po tygodniu od spodziewanej miesiączki pojawiło sie lekkie plamienie ale prawie co nic. Albo było rano i później juz nic albo wieczorem i później też nic. Teraz od jakis 2 dni pojawiło sie mocniejsze krwawienie ale takie bardzo brunatne i też jakby o konsystencji takiej śmietanki tylko zabarwionej krwią ciemną i też raz jest później jest sucho i po kilku godzinach znowu. Zrobiłam 2 testy negatywne mam zamiar zrobic kolejny. Do lekarza wizyte mam dopiero za tydzień ale zastanawiam się skąd te plamienia dlaczego tak :( najgorsze jest to że po seksie z mężem to krwawienie lekko nasila sie a później znowu zanika i dopiero widze je jak włoże palec do pochwy to na nim wychodzi mi ta krew a tak normalnie w ciągu dnia to na wkładce prawie nic nie ma :(. Co to może być od czego czy to zaburzenia hormonalne. Takie plamienie trwa już ponad tydzień i mam go dość!!!!!!!!!