Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna kolezanka!

normalnie nie uwierzycie!

Polecane posty

Gość dziwna kolezanka!

byłam dzisiaj u koleżanki znamy się od dawna razem chodziliśmy do szkoły ale takich cyrków to jeszcze nie widziałam poszłam u niej do toalety załatwiłam swoją potrzebę i zonk nie ma papieru toaletowego! zawołałam ją (jesteśmy ze sobą zżyte więc jej się nie wstydzę) i pytam gdzie jest papier a ona otworzyła jedną z szuflad i wyciągnęła mi JEDEN listek papieru i mówi masz mój ja jeszcze mam 2 to mi starczą! normalnie szok jak się okazało jej rodzice kupując sraj taśme dzielą każdą rolkę na 4 osoby po kilka listków na dzień z racji oszczędności! jak żyję 27lat takich cyrków nie widziałam! jesteśmy najlepszymi kumpelami mówimy sobie wszystko także nawet nie było wstydu ze strony psiółki ale dla mnie to przesada!

Gość ojacię
A jakby ktoś miał sraczkę? :O

Jeżeli to prowo to gratuluję fantazji :D A jeśli prawda to szok! Przy kolejnej wizycie pamiętaj o własnym papierze toaletowym. I to nie koleżanka jest dziwna tylko jej rodzice mają coś nie tak z głową :D

Gość dziwna kolezanka!
nie to nie prowo serio tak było właśnie o tym samym pomyślałam że na następny raz będę miała swój papier. a podszywa dziękuję wakacje sie zaczely i dzieci na kafe siedza

Gość wkurzona na palaczy :o
jesteście najlepszymi kumpelami, znacie się od dawna i pierwszy raz u niej byłaś? dziwne trochę.

Gość dziwna kolezanka!
nie nie pierwszy raz ale pierwszy raz korzystałam z toalety

Gość kebab z damaszku
o w morde. no to mocarna akcja, piewrwszy raz o czyms takim slysze. ja na jedno sranie zuzywam bardzo duzo papieru, zeby sie podetrzec odpowiednio, mysle ze nawet 1/3 rolki moze schodzic, jak nie lepiej a jesli juz o tym mowimy, to moi byli sasiedzi robili cos takiego jesli chodzi o szczednosci(wody), czekali az sie w kiblu uzbiera odpowiednia ilosc i dopiero spuszczali wode, moge sobie to wyobrazic jesli chodzi o mocz, ale jesli chodzi o goowno to absolutnie nie

Gość dziwna kolezanka!
no nieżle ale spoko w koncu to psióła różni sa ludzie niektorzy podcieraja sie gazetami!

Gość hgsagfsahfsfhsi
a mi kiedyś moj juz byly powiedział ze ON BY PRZYNIOSL LEPSZY PAPIER BO MA !!... W PIWNICY ALE NIE PRZYNIESIE BO JA GO ZARAZ WYKORZYSTAM!!! o_0