Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sumasumarum

facet nie odpowiada na moje sms bo mówi że drogo, jest w niemczech .. to prawda?

Polecane posty

Gość sumasumarum

ze sms sa drogie z niemiec do pl? bo cos mi sie wydaje ze kreci

Gość hfgtuutryuyu
on tam pewnie ma juz jakąś niemiecką szmatę

Gość sumasumarum
moze ma moze nie ma ale chodzi mi czy faktycznie tak drogo ze masakra z tymi sms?

Gość sumasumarum
kurwa odpowie mi ktos czy nie ja pitole, polowa z was siedzi w niemczech i nie moze odp

Gość sumasumarum
k**wa wyjadam z kociej kuwety jak jestem głodna

Gość Grzegorz Kleszcz
widocznie ty dla jego serca nie jesteś zbyt droga :O

Gość sumasumarum
i tego sie obawiam, dlatego chce wiediec ile kosztuje sms zeby mu napisac

Gość bo aż tak to nie
nie wiem jak jest teraz... ale 3 lata temu było 2 zł, tak samo gadał, na poczatku pisał 1 dziennie, potem 1 co 2 dni potem raz w tygodniu bo mu było szkoda kasy, jak dzwonił to zawsze mówił ze musi doładowac jak wruci bo ma mało, wiec ciekawe z kim tyle pisał dla mnie nie miał dla innych miał, wkńcu go kopłam gdy znalazłam dowody zdrady badz czujna a po 2 nie ma zadnej wartości by tylko mieć kontakt z laska, wiec akurat teraz już tego nie rozumiem, ale człowiek uczy sie na błedach

Gość rs6rs6
z niemieckiego nr 15 centów czyli około 60 gr, z polskiego nr ceny wahają się od 54 do 60 gr, więc daruj sobie tego sknerę bo nie jest wart zainteresowania skoro tak nisko Cię ceni. pozdr.

Gość sumasumarum
ok dzięki, już wiązanka poszła

Gość ale jak
Ty do niego piszesz, to tez mu kase sciaga z konta. Moze chlopak dostaje duzo smsow od kumpli i konto ma ciagle puste. Nie macie pojecia jak szsybko doladowanie 50 zl polskiego numeru w niemczech szybko sie konczy.

Gość rs6rs6
Płaci się za odebraną rozmowę telefoniczną, 85 gr za 1 minutę, a nie za odebranego sms'a. Wiem, bo jezdzę regularnie od ponad roku do niemiec. Nie słuchaj takich bredni. Odebrany sms, jest darmowy, odebrany mms, płatny 3 zł za każdy 1Mb.

Gość sumasumarum
zadzwonil, odłączyłąm się ja zadzwonilam chwil pogadalismy, wiec jak to jest ze ja nic nie zaplaciłam? nie kumam tego, mam darmowe owszem do niego alejak dzwonie zagranice to powinni mi sciagnac z tele wyskoczyl z tekstem ze wroci przeciez zebym nie panikowala, juz kurwa nie wiem sama co myslec

Gość fakt jest taki, ze
odpusc sobie, szkoda stresu..

Gość ktoś tam sobie
jeżeli dzwoniłaś na polski i masz jakiś pakiet do niego to nie płacisz dodatkowo, ale mu ściągają ok 70-80 gr/min.

Gość to ja mam lepiej
moj mowi ze nie smsuje ze mna bo rodzice by go zabili za rachunek:O:O dodam ze co prawda mieszka z rodzicami, ale ma 20 lat i pracuje na siebie:O aha no i mieszka w polsce. Ide dzis to skonczyc bo poprostu debil

Gość Lady Maverick
Juz taniej smsa wyslac niz dzwonic. No a jakby mu zalezalo to by sie zorientowal co zrobic by moc dzwonic taniej - pewnie w niemczech tez maja karty do dzwonienia za granice tak jak mamy w UK. Kupujesz taka karte i dzwonisz z domowego, albo z budki nawet, podajesz pin i mozesz gadac godzinami.

Gość ja pitole ale ty masz problem
jak Ty dzwonisz do niego na polski numer do Niemiec to maja do niego darmowe minuty Ty nie placisz nic, a on ok polowe tego co by placil jakby to on dzwonil do Ciebie za smsy, ktore przychodza od Ciebie on tez nie placi tylko za te, ktore wysyla ze swojego telefonu

Gość ja pitole ale ty masz problem
majac a nie maja

Gość hjghjhjhjh
faeci co wyjeżdzają do niemiec to mają cos z garem nie tak, znalam keidys takiego, naprawde co sie z nim zrobilo, woda sodowa do lba uderzyla z nadmiaru kasy. odpusc go siebie