Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamimi88

Bąble z osoczem na twarzy...?

Polecane posty

Gość malamimi88

Witam was wszystkich! Moze ktoś z was już słyszał o takim tradziku...? Ja mam na twarzy bąble swędzące z osoczem hmmm robi sie bąbel a potem żółty stróp. Wygląda okropnie!!! Byłam już u dwóch lekarzy dermatologów i powiedzieli mi, że to taki trądzik młodzieńczy, że mam za dużo łoju!!!! Uwirzcie mi ja myje 2 razy dziennie buzie, uzywam toników antybakteryjnych, meseczek itd a to cholerstwo nie chce mi zniknąć!!! Poradzcie co mam robic?

Gość mam bardzo podobne....
Męczę się z nimi jakieś 2 miesiące, co chwile coś. Najpierw czerwona kulka z wodą, a potem żółty strup który schodzi tygodniami... :O Nie wiem, co z tym zrobić, nic nie pomaga...

Gość malamimi88
Ja mam najpierw silne prawie fiolotowe zaczerwienienie a potem pojawia sie babel, ktory okropnie swedzi, jak go podrapie albo i nie (sam peka) to tworzy sie zolty strup... jak na razie uzywam sudokrem, ale on nie hamuje tego postapu tylko go lagodzi... szukam jakiegos leku ktory by zlikwidowal to okropienstwo!!!

Gość bon bon girll
o fujj porzygac sie mozna :O

Gość malamimi88
dokladnie i dlatego pytam czy ktos cos takiego mial i czy sie wyleczyl????

Gość szuruburu2101
Ja polecam maśc benzacne 10% jest też 5% ale słabszy, na silny trądzik to 10% ja miałam duży trądzik, w ogóle nie wychodziłam z domu ale mi koleżanka poleciła tą maśc i mi naprawdę pomogła, smarowałam sobie krostki dwa razy dziennie rano i wieczorem przez 2 tygodnie po umyciu twarzy specjalnym mydłem siarkowym można go kupic w rossmanie. Ta maśc ma tylko tą wadę że wysusza skórę ale jest naprawdę skuteczna

Gość tinka aknit
pijcie cherbatki ziolowe oczyszczajace krew w sklepie ziolowym popytac zapomnialam nazwe---

Gość tinka aknit
masc siarkowa i aknosan w plynie pomaga sutecznie ,wyleczylam skutecznie,

Gość malamimi88
ja mam jeszcze ten olejek z drzewa herbacianego, ale od niego strasznie oczy lzawia jak sie go duzo na buzi posmaruje... poza tym urzywalam Davercin w plynie 25 % ale pomogl tylko na chwile i strasznie wysuszal, po 3 tygodniach watroba mnie bolala i przestalam go uzywac

Gość szuruburu2101
nie bierz żadnych tabletek tylko jak pisałam benzacne najlepszy, wiem że wysusza ale się tym nie przejmuj tylko stosuj regularnie codziennie na umytą buzię, po zakończeniu leczenia skóra wróci do normy i nie bedzie sucha

Gość malamimi88
ok :) wyprobuje i napisze za jakis czas jaki wynik!!!!