Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakasobietesciowaaaaaa

jestem zachwycona swoją synową. Widziałam ją dziś pierwszy raz

Polecane posty

jest młoda,piękna i bardzo sympatyczna. modniara taka.;) ale to może i lepiej,syn bardzo się przy niej zmienił. ubiera się fajniej,nie wychodzi z kolegami Myśli ,że jest głową,ale ta szyjka kręci nim,oj kręci. a wy,jaki stosunek macie do swoich synowych ? jak zachowywać się, by jej do siebie nie zrazić? Tyle dowcipów krąży ,że sama aż sie boję hahhah ;))

Wow teściowa jaka jest zachwycona synową o brawo ;p i tym że to ona obkręciła sobie syna wokół palca... Z takim podejściem jej do siebie nie zrazisz ;) Teściowa marzenie;)

Gość asaas
ja jestem synową i mamą dwóch małych synów. I jestem przerażona faktem że kiedyś bedę miała 2 synowe... Moja teściowa jest super, tzn to typ dominujący, tak jak ja i początki były różne, ale szanujemy się, gawędzimy sobie przy kawie, wspólnie gotujemy. Nie robimy, ani ja ani ona z igły wideł. Ale z tego co tu czytam to takie relacje jak moje czy takie podejście jak Twoje do synowej to rzadkość. A szkoda!!

Gość dfghjk
Moja jest kochana- jest dobrą żoną, matką i synową. Wnuczka aż pachnie z daleka, jest szczęśliwa i dobrze wychowana. Dowcipy o synowych i teściowych są nieaktualne :):)

Gość a to lipa ale
przepraszam bardzo fajna bo sie fajnie ubiera???? o bosheeeeee...

Gość xoxoxosvb
ja też mam fajną teściową - mam nadzieję, że ona tak samo mysli o mnie - że jestem fajną synową :)

Swoją przyszłą synową też b.lubię. Zawsze jej powtarzam że na ile mogłam to go wychowałam a teraz niech ona sobie go sama wychowuje:D

fajna bo ma fajne podejscie do życie,jest bardzo ładna ,zgrabna i sympatyczna. a ubiór wbrew pozorom też świadczy o człowieku. otwarta na świat,na ludzi. bardzo miło mi się z nią rozmawiało. konkretna dziewczyna , bardzo mi się spodobała na pierwszy rzut oka. syn chodził z nią do klasy w liceum i znałam ją tylko z widzenia, spotykają sie już pół roku a ja dopiero miałam okazję ją poznać tak osobiście. świetna dziewczyna,naprawdę.

mariko 10 tak trzymać, super !

Też byłam synową więc wiem jakie należy mieć podejście. Czego chciałam,oczekiwałam od teściowej. Syn bywa czasami nawet zazdrosny bo ona więcej czasu poświęca mi. Takie tam pogawędki wspólne zakupy.