Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiesiebac

To jaki to byl horror?

Polecane posty

Gość lubiesiebac

Prosze powiedzcie. Grupka przyjaciol wybiera sie na biwak za miasto, po drodze robia zdjecia przy jakiejs szopie...szopy nie ma na zdjeciach...pozniej spotykaja jakiegos murzyna ktory tlumaczy im droge do lasu. Kiedy juz sie tam znajduja, okazuje sie ze w poblizu jest jakis opuszczony dom, wywoluja w nim duchy. Niespodziewanie one sie zjawiaja, ale oni jeszcze o tym nie wiedza. Kiedy sa pod swoimi namiotami, chlopak z dziewczyna kryja sie za jakims drzewem, nagle podchodzi do nich kobieta i mowi"Zaklociliscie jej spokoj" i znika. Oni sa wystraszeni, pozniejn wszyscy gina, jeden po drugim, ten murzyn okazuje sie byc duchem. Film byl chyba prodakszyn Canadyjskiej,lecialo na tvp2 chyba 2lata temu, prosze powiedzcie jaki to film???

Gość lubiesiebac
yem cupe

Gość lubiesiejebac
Srki to jeszcze raz ja-poprawiałam nicka tylko No to jaki to może być tytuł tego??

Gość lubiesiebac
hahahahahahhaha wysmialam cie teraz podszywie, wiedz ze bardzo spaliles :D

Gość lubiesiebac
he he ale wtopa:D:D-normalnie aż sie zachłysnęłam kupą którą teraz jem:):)Ale beka haha:D

Gość lubiesiebac
Nie byl kiepski, wlasnie mial fabule podobna do Blair Witch Project, ale wiem ze to nie bylo amerykanskiej produkcji,pewnie kanadyjskiej, w kazdym razie lecialo na 2, moze na polsacie, dawno temu. Fabula byla calkiem ciekawa i dobrze zagrane. Pamietam tylko ze ta babka im sie ukazywala jeszcze przed wyjazdem na biwak, i mowila, za zaklocaja jej spokoj, ojciec jednego z bohaterow mial sprzedac ta ziemie, las i oni chcieli ostatni raz sie tam wybrac/

Gość lubiesiebac
Masz nauczke, nie podszywaj sie pod tak Powazne topyke

Gość lubiesiebac
ył to czadowy i spektakularny film grozy jaki podniecał mnie dogłębnie nieswoiście zaskakującymn rezerwuarem efektów specjanych wskutek jakich dostrzeżenia popuściłam w spodnie.Sama fabuła zaś poprzez swą nadzwyczaj wyrazistą spójnośią strukturalną spowodowała,iż zdżizzowałam się w panty:):)

Gość lubiesiebac
normalnie kurosawa y fellinni siem chowajom

Gość ja uważam że kanadyjskie
filmy są baaaardzo kiepskie, wiele obejrzałam i dno

Gość Crasnale Ogrodowe
O...to musiałbyć fajny filmik:)Lubie takie horrory.A jaki miał tytuł.Tytuł podaj.

Gość JUanusz joszoszzz
A jakimiał tytuł??