Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kebsi

ciąża.

Polecane posty

Hej, mam 15 lat i wielki problem, bardzo poważny. Zaczęło się od tego, że poszłam z moim chłopakiem na impreze i obydwoje po prostu wypiliśmy i poszliśmy później do mnie do domu.. Byliśmy tak pijani, że zachowaliśmy się jak totalni nieodpowiedzialni gówniarze. Zrobiliśmy to. Trwało to ledwo może 5 sekund i nie wiem czy .. doszedł. Nie czułam żadnego bólu ani nic, nie miałam żadnego krwawienia. Już minęło 2 miesiące. Okres spóźnia mi się już ponad miesiąc. Nie mam żadnych objawów ciąży, nie robiłam testu, ale cały czas się martwie. Obydwoje się martwimy. Nie mogę w tym wieku urodzić... Będę miała zepsutą przyszłość tak jak i te dziecko. Nie będzie miało fajnego życia. Czytałam, że okres może się spóźniać od stresu itd. Ja mam bardzo dużo stresu, naprawdę cały czas się o to martwie. Pomóżcie mi.. W ogóle nie mam pojęcia co robić. Zastanawiałam się.. jak jeżeli będę w ciąży.. co np, jeżeli dziecko urodzi się niepełnosprawne. Nie mogę rodzić w tym wieku. Błagam o pomoc.

nie rozumiem... jak sie martwisz ze jestes w ciazy i nie masz okresu to odpowiedz jest prosta, kup test w aptece za ok 10 zl i bedziesz wiedziec czy masz powod do zmartwien czy nie

Chciałabym abyście mi doradzili, a nie mnie gnoili. Gdybym chciała żebyście mnie tu gnoili, to bym napisała "PUŚCIŁAM SIĘ Z MOIM CHŁOPAKIEM W WIEKU 15 LAT, BYŁAM PIJANA! POJEDŹCIE MNIE TERAZ! BO JESTEŚCIE SUPER DOJRZALI I TYLKO STAĆ WAS NA GNOJENIE!" Takie odpowiedzi mnie denerwują, bo wiem, że to nie było super zachowanie, mam tego świadomość, to nie wciskaj tutaj swoje gówniane dwa grosze, jak masz zamiar tylko gnoić. Dziękuje.

Gość maaammmma z zzz
ale czego od nas oczekujesz?? prostej jak drut rady?? idź do apteki i kup test. jak dla mnie to jesteś w ciaży jak nic, byłas nawalona, kochałaś się z chłopakiem i teraz Ci się wydaje że to było 5 sekund a było pewnie nieco dłużej.....

Stać was tylko na gnojenie? Żałosne, że tacy ludzie uważaj się za kogoś takie, kto mógłby pomóc. Kiedyś takie coś się na was odwróci i szczerze wam tego życze, bo mogę się założyć, że wasze życie jest piękne po prostu..

Wiem, że to było 5 sekund. Byłam nawalona, a nie upośledzona.

Gość desperados nie wados
ale kto cie gnoi? Najprawdopodobniej jestes w ciazy. Facet wcale nie musi na maksa konczyc, wystarczy preejakulat. Idz do apteki i kup test. Zrob test i bedziesz wiedziec. Jakiej innej rady oczekujesz? A to, ze jestescie dziecmi to nie gnojenie, tylko stwierdzenie faktu.

No widać kto ma. Co chcesz pokazać przez gnojenie innych? Jak bardzo jesteś żałosnym człowiekiem? Gnojeniem nic nie uzyskasz. Ile masz lat w ogóle? Bo jak na razie, zachowujesz się jak typowy gówniarz, który myśli, że jak kogoś zgnoi, to może być każdym i mieć każdego. Może lepiej się nie wypowiadaj, bo Twoje nędzne dwa grosze są tu naprawdę nic nie warte.

Gość maaammmma z zzz
ej mała wyluzuj bo zaraz Cie jeszcze bardziej zgnoją. Nie dość że jesteś nieodpowiedzialna gówniarą to jeszcze pyskujesz. rada jest taka kup test albo idx do lekarza. nic mądrzejszego nie wymyślimy a na następny raz używaj gumki, to tez jest proste

Ja w twoim wieku wiedzialam, co to antykoncepcja i nie trulam na forum 🖐️

Ale oni mają rację... Jesteś dzieckiem - normalny dorosly czlowiek dawno już zrobiłby test, a nie pytal się na forum. Skad my do cholery mozemy wiedzieć czy ejstes w ciąży?....

Upośledzony mózg, to nie gnojenie? Puszczanie się, to nie gnojenie? Pomyśl. Widzę, że od ludzi nie można uzyskać normalnych rad. Gdybym nie napisała, że mam 15 lat, to pewnie mogłby ktoś ze mną porozmawiać jak z człowiekiem. To, że mam 15 lat, to nie znaczy, że nie może mi się nic zdarzyć co pełnoletnim itd. Każdemu może się takie coś zdarzyć. Czy 50 lat czy 15 powinniście rozmawiać normalnie, a nie od razu, ja mam 15 więc trzeba zgnoić.. Żałosne.

dziewczyno! skoro mialas na piwo to teraz masz na pewno kase na test. Nie jest drogi,, tak jak pisza ok.10zl a da ci pewnosc. Jesli wyjda 2 kreski to marsz do ginekologa ale jesli 1 to odetchnij z ulga. Jestes mloda wiec okres rzeczywisciie moze Ci sie spozniac ze stresu. Ale pierwsze co to zrob test:)

Ale ja was nie pytam czy jestem w ciąży!! Ja was pytam jak mam się zachować w takiej sytacjI! Jak już wykonam test! Tak jestem gówniarą! Brawo! Zachowałam się nieodpowiedzialnie! To już wiem.. Dobra. Nie będę się już wypowiadała, bo i tak nic nie uzyskam. Dziękuje za wasze piękne rady!

Gość maaammmma z zzz
odpuśc se już, bo to co mówisz jest żałosne, pokazuje ile masz i ile masz w mózgu...a myślalaś że co bedą cię za to chwalić?? i bić brawo?? dostałas radę więc już lepiej daruj se dalszą rozmowę.

Jesli jestes w ciazy to na pewno nie usuwaj dziecka! to najgorszypomysl. Wiem, ze o trudne wtak mlodym wieku ale jak sie postarasz to daszrade. Nie piszesz nic o swoim chlopaku, ile ma lat itd. Wiec o tym ze podejrzewasz ciaze? jakbys chciala na spokojnie pogadac to mozemy na gg

Ale przeciez dostalas normalna rade ZROB TEST! i przestan tutaj wylewac swoje zale, bo poziom twoich wypowiedzi dowodzi, ze jestes przemadrzala gowniara, ktora o zyciu wie nic. Jak sie daje dupy to trzeba sie z konsekwencjami liczyc i dotyczy to kazdego. Jezeli uwazasz, ze nawalenie sie na imprezie, jak to ladnie okreslilas i wyladowanie w lozku z kolega jest normalne, to masz cos z glowa, bo zadna normalna, szanujaca siebie kobieta tak nie postepuje.

W swoim pytaniu powiedzialas, ze testu nie robilas, wiec cos ci sie miesza zeznanie.

Gość jelonnkaaa
sweetmaleńka13 pogaj gg bo mam pytanko:)

a jak jestes w ciazy: to witam w realnym swiecie:)

nic jej sie nie miesza! napisala "JAK JUZ WYKONAM TEST" a nie "jak juz wykonalam test". Dziewczyna ma problem, jest mloda, chce porozmawiac. Nie potepiajcie jej. Wie ze zle zrobila, ma tego swiadomosc i przyznala sie do tego. Ale juz jestpo fakcie!

Gość jelonnkaaa
ja mam taki problem pomóżcie zapomniałam pierwszą tabletke w pierwszym tygodniu ( a to moje drugie opakowanie)czyli we wtorek ale wziełam ja do 12 godzin i uprawiałam seks z chłopaniem z niedzieli na poniedzialek czy możliwe ze jestem w ciąży a biore tabletki Naraya :)

po 1.nawet przy tabletkach mozna zajsc w ciaze, po 2.nie wiadomo jakie mialas wtedy dni. Teoretycznie jest 50% szans:) albo jestes albo nie:P

Gość kochanka Shreka
Zejdźcie z niej! "Gówniara" ma rację. Jest młoda. Postąpiuła beznadziejnie. Nikt jakoś nie zauważył tego że się przyznała nie tylko sama przed sobą ale i przed wami że zrobiła głupio. Moralni się znaleźli. Nie jestem katoliczką, ale... "Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem". To że się jest młodym i zrobiło głupotę nie znaczy że nie jest się świadomym i mądrym. Ona raczej potrzebuje wsparcia a nie powtarzania 100 razy żeby zrobiła test. Ona już to wie. Teraz go nie zrobi przecież, a liczy jedynie na dojrzałą pomoc.

A mnie w sumie bawią takie tematy. Bo każda pisze: pomocy!!! A ja pytam: jakiej? Pytają: czy mogę być w ciąży? Ja odpowiadam: tak. I to chyba nie o to im chodzi. Bo jakoś dalej nie chcą gadać. No chyba, że chodzi o to, aby od obcych ludzi usłyszeć, że : "skąd! Nie jesteś w ciąży, nie ma takiej mozliwości! Nie ma szans! " I tu nie chodzi o gnojenie. Tu chodzi o MYSLENIE drogie dziewczęta. Jesli ktoś jest na tyle dojrzały aby uprawiac seks to powinien wiedziec jakie mogą być tego konsekwencje. I przyjąć to "na klatę".

Gość cegefed4
No to na co czekasz? Zrób test a potem idź do ginekologa żeby potwierdzić na 100%. Jak masz 15 lat to jeszcze da radę, a jak jeszcze nie skończyłaś to mogą się przyczepić do Twojego chłopaka, bo poniżej 15 lat współżycie jest nielegalne, no ale pewnie też jest gówniarzem więc raczej nic mu nie zrobią (jeśli ma poniżej 17 lat). Przede wszystkim powiedz rodzicom! Pomogą Ci zdecydować. Masz wybór- albo szybsza dorosłość i wychowywanie dziecka- mogą być problemy ze szkołą, albo oddanie do adopcji.

Ale jakiego wsparcia? Czego ona oczekuje? Mamy jej zaczac wyprawke kupowac? Najperw test, a pozniej trzeba sie przyznac rodzicom, to u nich trzeba szukac wsparcia, a nie na internetowych forach.