Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miniu20

Mam problem, wykańczam kobiety podczas seksu:(

Polecane posty

Gość Miniu20
He:) Tylko ja nie wiem jak:)he Nie przywiazuje uwagi do tego typu żartów:)

Miniu musisz założyć konto i tyle :) Sim pozy są już dopracowane, mam nadzieję, że nie będzie żadnej wpadki ;)

Gość Miniu20
Rozumiem:) Dziękuję:)

Gość dsmkfja;oif njksc;
moj byly tez czasem przez godzine nie mogl dojsc, rzadko mu sie to zdarzało, ale jednak. dla mnie to byla meczarnia, bo ja szybko mam orgazm, podczas gry wstepnej juz sie podniecam na maxa ze po 10 min penetracji juz moge byc po, no czasem przedluzam jak jest wyjatkowo milo;)

Gość Maryjetta.
nie przesadzajcie. ja potrafie cala noc sie zabawiac...a co najlepsze nigdy nie jestem sucha,nawet miewam wytryski.

Gość Miniu20
Nie wiem jak to w realu wygląda i na czym to tak dokładnie polega:) Damski wytrysk:)he Temat znam jedynie z Filmu komediowego pewnego:)

Gość Mark+Iza
wakacje sie zaczely a z nimi dzieciaki na forum :-(

Gość Miniu20
Hm mam dwadzieścia lat więc zapewne i Wy w takim razie dziećmi powinniście się mienić...

Gość matacz ,,,..,,,,
Manilka33 Chyba żadna z Was nie byla penetrowana przez godzine to jest masakra a niby dlaczego ? masakrą jest utrata poniecenia przez kobietę co powoduje wysychanie pochwy ! to jest masakra ! sex nawet 2 godzinny jest mozliwy jak oboje tego chca . Oczywiscie taki sex to nie sex z wibratorem ,a z czlowiekiem

Przez 60 minut to można przećwiczyć wszystkie prawdopodobne i nieprawdopodobne pozycje. Nie wyobrażam sobie, żeby jakaś babka potrafiła utrzymać podniecenie na tyle długo, żeby przez ten cały czas utrzymać odpowiednią wilgotność. Nie ma problemu dopóki prącia nie ma w środku, ale jak jest zachodzi nieuchronna utrata płynu i następuje zatarcie. No, może są takie panie co mają produkcję na bardzo wysokim poziomie. Ja już tego nie pamiętam - za starzy jesteśmy z żoną a wraz z wiekiem wilgotność spada. Oczywiście można w trakcie używać wspomaganego nawilżania, co też jest fajne bo pozwala na przerwanie monotonii i wprowadzenie różnych elementów rozrywkowych. Niezależnie od wszystkiego 60 minut drążenia tunelu bez przerwy to jednak za długo. Tak sądzę.

Gość tak źle i tak niedobrze
Ja od kilkunastu lat mam 5 minutowe numerki . I gdzie tu sprawiedliwość :D