Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kozi bobek

zdałam mature :))

Polecane posty

matematyka- 82% polski podst.-77% angielski- 94% :)) polski roz.- 64% :(( historia roz.- 86% wos - 82%

Gość hgfdjj
i tak skończysz pracując dupą :D

Gość jjjsssf
Jesteś szmatą :)

Gość Klaudia997
I chuuj ci w dupe szmato :D🖐️

Gość zdane.można się nayebać.
też mam zdane, a co nie mozna? mozna kur.wa mozna :D

Gość zle;(...
jak Ci gratuluje:) ja mam podobne wyniki pomijajac matematyke z ktorej uzyskalam 28% ;(

Gość bonapetitttte
a ja Tobie gratuluję :) ja po dzisiejszym dniu wiem już, że z AGH to mogę się pożegnać :)

28% i Ci nie pociągli?? Przyznam, że osoby nie ogarniające matmy mogli mieć z nią problem ja chodziłam na Humana i wiem jak niektórym było ciężko, mimo iż byli naprawdę zdolni. Niestety matematyka dla niektórych to pięta Achillesa ;//

Gość ahahahhhahah
jak sie wsciekaja ci co nie zdali, albo "zdali" na ledwo 30% :D pozdro dla was. lopaty juz czekaja :classic_cool:

Gość bonapetitttte
matme to ja akurat zdałam i to dobrze. Matma podstawka na 78 %, polski podst. 78 %, angielski 91 % (mówię tu rzecz jasna o pisemnych) ale zdawałam roszerzoną geografię + podstawkę z fizyki i tu jest problem... geografia podstawowa 89% + 49% z roszerzonej a fizyka podstawowa 50 %.. nie wiem po co za tą fizykę się brałam.. porażka.

Gość zle;(...
autorko ja bylam cale 3 lata na profilu historia-sztuka, matma to moj slaby punkt, inne przedmioty bardzo ladnie pozaliczalam tylko z tym tak poslzo.. 28% czyli braklo mi 1 pkt.. wiem tez myslalam czemu mi nikt nie podciagnal tego punkcika.. :( poprawie w sierpniu..bede starac sie zaliczyc i jelsi sie uda to i tak bardzo sie boje, ze juz miejsc nie bedzie dla mnie na studiach :(

zle;(... Kurcze, nie martw się współczuje i wkurza mnie to, że inni zdawali sama podstawy i zdali je na minimum ale mogą startować na „jakieś tam studia, a Ty masz super wyniki z tego co naprawdę jesteś dobra i zapewne spokojnie poradziłabyś sobie na wymarzonym kierunku. Ja osobiście trzymam kciuki, zobaczysz zdasz ta matme cholerna i się dostaniesz. :)) bonapetitttte a na co chcesz isc ??

Gość bonapetitttte
inżynieria bezpieczeństwa. ewentualnie urbanistyka. ale teraz z takimi wynikami to zostaje tylko wyjazd do Anglii jako "au pair". Jednak jestem głąbem :)

hehe ja też czasami jestem głąbem a z moim szczęściem to pewnie się na prawo nie dostane :)) ale będę próbować... nie pozbędą się mnie tak łatwo

Gość bonapetitttte
ale moim zdaniem masz naprawdę przyzwoite wyniki i nie powinnaś mieć problemu z dostaniem się na prawo na UWr. ;)

mam nadzieje, ale moja koleżanka w ubiegłym roku też miała wysokie noty a jakoś się nie dostała się na uwr- też prawo. zresztą może być problem, bo niektórzy zdaja wos rozszerzony, jak nie większość i będzie wtedy ogromne rozczarowanie - moje i rodziców

Gość bonapetitttte
a masz jakąś alternatywę? tzn. co jeśli się nie dostaniesz? bo ja już teraz sama nie wiem.. szukać czegoś innego niż AGH czy uciekać z Polski.. cholera nie mam pojęcia.

Gość pepsi cola cola pepsi
z tymi wynikami nagoe dostać się na prawo na UWr a dostaniesz sie na lewo:)

właśnie nie mam- nie chce nic innego humanistycznego- zawsze miała wyznaczony cel, że prawo i starała się dążyć do tego konsekwentnie. więc jak nie dostane się na prawo to pójdę na wieczorowe, moja mama jest po wieczorowym i mówiła że nie ma różnicy...

Gość bonapetitttte
też miałam wyznaczony cel, chociaż miałam obawy czy się odnajdę w tym wszystkim. A teraz to mętlik w głowie... Naprawdę nie ma różnicy?

Gość zle;(...
mi sie wlasnie starsznie zle robi na sercu jak niektorzy na forum pisza ze jak nie zdalam amtmy to sie nie nadaje na studia, ze jestem glupia :( nie jestem dobra ze wszytskiego, nie jestem idealna do cholery, matma nie idzie mi za to inne przedmioty tak (zreszta wyniki sa bardzo dobre) chcialam oczywiscie isc na historie, historie sztuki, dziennikarstwo lub anglistyke, nawet psychologie.. tam matma nie jest potrzebna.. a teraz? teraz to nie dostane sie nigdzie nawet po poprawie, bo miejsc nie bedzie :(

Nie powiem Ci dokładnie, ale po skończeniu studiów moja mama dostała się na aplikacje i teraz jest radcą prawnym- więc nie zawsze jeden „upadek przekreśla wszystko

Gość bonapetitttte
źle.. :( - przecież masz poprawkę w sierpniu, 28 % to brakowało Ci naprawdę nie wiele! Nie poddawaj się! kozi bobek - to tylko pozazdrościć mamie, ale mój upadek to taki w sumie spektakularny.. bo teraz nie wiem co z sobą zrobić.

Gość bonapetitttte
coś trzeba będzie wymyślić :) ale póki co to czarna rozpacz mnie ogarnia.

Gość zle;(...
nie poddam sie, bede sie uczyc zeby zaliczyc ta poprawke, ale ja sie boje, ze juz nie bedzie dla mnie miejsca na studiach :( i co? rok w plecy? a moze isc na "byle co" tzn na cos co mnie wogole nie interesuje, ale isc byleby tylko studiowac?

Gość bonapetitttte
moim zdaniem studiowac byle co to po prostu totalny bezsens. i wtedy juz lepiej poczekac rok i wtedy probowac.