Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózek po renowacji

wózke po renowacji

Polecane posty

Gość wózek po renowacji

Witam! Wybieram właśnie wóżek, no i mam problem bo chciałabym coś porzadnego, co mnie jednoczesnie nie zrujnuje całkowicie. Znalazłam x-landera po renowacji takiego http://www.nextway.pl/wozki/2-in-1/x-a/x-a-rocky-oferta-nr-97/ z gondolą i spacerówkę. Czy ktoś może korzystał z tego serwisu? Na zdjeciu wszystko super wyglada, ale czy ma ktos moze doswiadczenia osobiste ;-) Taki jeszcze model biorą pod uwagę starszy i tańszy ;-) http://www.nextway.pl/wozki/2-in-1/x-a/x-a-red-oferta-nr-225/

Gość takaaaa mamaaaaa
nie mialam doswiadczenia ale szczerze to super sprawa x lander wymienia wszystko co trzeba wystawia gwarancje i sprzedaje po fajnej cenie ja bym chetnie wziela ale oczekuje dwojeczki a podwojnych po renowacji niestety brak:(

Gość 3248764587623
X-landery są paskudne i zawodne. Ja mam Coneco i polecam go w 100%. Duzo tańsze i super ładne :)

Gość wózek po renowacji
taaak mama, no x-landery podwójne widziałam ale tylko w normalnej sprzedaży, ale może zaczną też renowację robić ;-) Co do ich zalet czy wad, to słyszałam raczej same pozytywne opinie, wogule to dużo teraz tych wózeczków widać. W sumie to na x-landera jestem raczej zdecydowana, bo chciałabym wózek którym pojezdze troche dłuzej, głównie się nad tym nextway.pl zastanawiam. Taki opis na stronie jest : Wózek został poddany szczegółowemu przeglądowi technicznemu oraz procesowi renowacji w Serwisie producenta, firmie DELTIM i posiada ROCZNĄ GWARANCJĘ. - Wyposażenie: - NOWA wkładka w kolorze orange zapewni dziecku komfort podróży, - NOWA rączka do prowadzenia wózka wykończona imitacją skóry wyposażona w uchwyty do zapięcia torby BAG 1 lub BAG 3 marki X-lander, - NOWY koszyk na zakupu, - NOWA pompka do kół, - używana aluminiowa rama poddana renowacji i konserwacji, Opis Gondoli X-Pram: - NOWY materacyk, - NOWY śliniak, - NOWA moskitiera - NOWY pokrowiec przeciwdeszczowy oraz komplet adapterów do montażu gondoli na wózku. Więc wygląda to bardzo dobrze, tzn. dużo lepiej niż w przypadku używanego wózka. No ale może jest ktoś kto akurat zakupił??