Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jednak to mozliwe!!

Dostalam prace!!! Dostalam!!!! Wreszcie!!! Ludzie!!!! :D Juppi!!!

Polecane posty

Gość Jednak to mozliwe!!

Szukalam 2 mce, srednio intensywnie, podczas ostatniego sem.studiow. Zalamywalam sie,zero ofert,nie bardzo wiedzialam gdzie skladac, studia koncze dosc glupie. Myslalam o wyjezdzie do UK. Ale... W tym tyg. odezwala sie firma do ktorej skladalam, wczoraj bylam na rozmowe-prace zaczynam od nast.tyg! W zawodzie!! 3.5 tys/mc na reke!!!! :D :D

Gość niwaaa
Gratulje:)

Gość Halinka.Kiepska........xyz
3,5 tysiąca ? to chyba praca w burdelu albo prowo

Gość być zastępcą kierownika
3,5 kafla to ładnie a jakie miasto? i czym się bedziesz zajmować :P

Gość Jednak to mozliwe!!
nie burdel:D po prostu prywatna firma na stanowisku analityka:D Ludzie, szukajcie i czekajcie, w koncu musi sie i wam udac!!! Ja juz takie czarne mysli mialam,kasy brakowalo, i czulam sie jak ostatni przegraniec i debilka, a tu taka niespodzianka...

Gość Jednak to mozliwe!!
Analityk, praca w biurze, branza medyczno-zdrowotna ;) Krakow

2 m-ce to nie szukalas zbyt dluzo, az sie dziwie, ze juz myslalas o wyjedzie za granice zycze powodzenia w nowej pracy

Gość _____________x
anal.ityk czyli po prostu ANAL

Gość Jednak to mozliwe!!
Ja sie szybko zniecheci5lam... Nie szukalam super intensywnie, choc wyslalam moze z 40 CV..tylko czesc do pracy w "zawodzie" Nie bylo wiele ofert w zawodzie, na sile wysylalam im cv, odmawiali mi,ze nic nie ma.. Serio mnie to dobijalo, brat mi mowil,ze jestem tepakiem, nieudacznikiem,ze glupie studia robie... Depresyjnie bylo. Potem zaczelam pytac o 'coraz gorsze'prace, tzn nie w zawodzie,ale jakis telemarketer, w hotelu...Bylam na 3 rozmowach kwalifik. - jako recepcj.w hostelu (przyszlo wtedy ok.20 innych kandydatek, nie dostalam tej pracy, dobilam sie ze nawet tam sie nie nadaje), w solarium (przyznalam,ze nie lubie sie opalac :O ), i gdzies gdzie proponowali mi akwizycje.... Postanowilamm wyjechac po studiach, bronie prace mgr za tydz.i chcialamm jechac.. Wole to niz siedziec, patrzec na oferty o telemarketing i sluchac ze jestem beznadziejna. A tu taka gwiazdka z nieba...

Gość Jednak to mozliwe!!
Dodam,ze ta firma nie wywieszala ofert, po prostu wyslalam do nich Cv i list, ze jesli beda kogos szukac,to jestem chetna, ze chce... Nie mam tam zadnych znajomosci ani nic! Warto chyba na sile sie pchac tam gdzie sie nawet nie reklamuja ,,, po prostu pytac wszedzie po kolei, i wierzyc,ze sie uda!

Gość Gratulacje, ja mam juz kilka
lat doswiadczenia, a zawsze jak zmieniam prace szukam pol roku i nigdy nie mialam wiecej niz 2000 netto

Gość być zastępcą kierownika
na czym polega praca telemarketera?

Gość dfdfsdfdsfd
w zyciu nikt po studiach nie dostanie prawei 4,5 tysiaka ahaha prowo jak skurwysyn

Gość Telemarketing to jest
Jak siedzisz przy telefonie 10 h dziennie i dzwonisz to ludzi z ks.telefonicznej wpychajac im jakies oferty, np.kredyt, suszarke do wlosow, nowa oferte TP SA.... Telemarketing to ci ludzi,którzy dzwonią do Ciebie do domu, wkuriwając Cię, i chcą przeprowadzać z Toba telfoniczne ankiety albo wyslać Ci zaprosze nie pokaz poduszek albo mówią, że mają kredyt na promocji....

dfdfsdfdsfd taa jak sie nie ma wiedzy i specjalistycznego zawodu to nie ale... sa kierunki i specjalizacje gdzie sie zarabia tak jak ja 4tys do ręki zaraz po studiach ... od razu uprzedzam pytanie... jestem webdeveloperem i konczylam informatyke

Gość Telemarketing to jest
to mozliwe, jesli ma umowe o dzieło na te analizy.

Gość zaqxsw
jakie studia kończysz?

Gość dratadrata
Autorko, gratulacje! A jakie studia kończysz?

jasne !! a czy w tej bajce był smoki i zionęły ogniem ??!!! kto po studiach dostaje 3.5 tys na rękę. bez żadnego doswiadczenia itp. chyba ze to agencja towarzyska wtedy ok.

Gość kdfjsklfhskldhfk
autorko jakie studia skoncyzlas? czyzby ekonomie?

Super!!! Gratuluje, ja własnie zaraz wychodzę na podpisanie kontraktu ,bo tez dostalam prace!!

Gość kdfjsklfhskldhfk
potrzeba specjalistów i ekonomistów, tak samo jak pedagogów czy socjologów:o wychodzę z założenia, że ten co ma głowe na karku bedzie zarabiał więcej po pedagogice niż jakaś ciapa po budownictwie:)