Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i tak to

problem intymny. kto pomoże???

Polecane posty

Gość no i tak to

od razu napiszę, że nie mogę iść teraz do lekarza bo mam okres poza tym mieszkam w uk i tu do ginekologa ciężko się dostać... otóż wczoraj przy toalecie zauważyłam, że ujście ku pochwie mam napuchnięte i podrażnione, odczuwałam dyskomfort. później czułam swędzenie. dzisiaj jest jeszcze gorzej, myślę że to nie grzybica bo z tego co zauważyłam nie ma tej charakterystycznej dla grzybicy wydzieliny (mogę się jednak mylić bo mam okres i ciężko to stwierdzić) cały czas swędzi... w domu mam tantum rosa, ale tylko 2 saszetki i znalazłam antybiotyk Duomox o szerokim zakresie działania przeciwbakteryjnego. stosowany m.in w zakażeniach dróg moczowych i rzeżączce. czy użyć tego antybiotyku czy spróbować tantum rosa? proszę doradźcie coś...

Gość My z Moniką
Idz do lekarza za wszelka cene, bo nieleczona grzybica/infekcja spowoduje powiklania, te preparaty co masz moga jedynie zlikwidowac doleglowosci na troche. skoro duomox to antybiotyk to tym bardziej oslabi Ci flore w pochwie;/// Po miesiaczce idz do lekarza, dobrze Ci radze. Czytalam tez ze nie kazdej infekcji towarzysza uplawy

Gość no i tak to
ale irygacja podczas okresu nie wchodzi w grę prawda? zostaje tylko podmywanie.

Gość no i tak to
u lekarza mam wizytę 15/06 i na pewno mu o tym powiem, chodzi mi jednak o to co teraz na dzień dzisiejszy mam robić.

Gość no i tak to
wrozka chrzestna a czy byłaś z tym u lekarza? jeśli tak to co on powiedział, co to było?

Gość słomiana brunetka
Kup w aptece lactovaginal i aplikuj na noc podmywaj sie lactacydem femina

Gość calia tabletki do rozpuszczani
wczoraj odczułam silne swędzenie, opuchlizna rozpuściłam te małe tabletki i podmywałam się co parę minut dzisiaj jest ok