Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grubcia96

dieta smacznie dopasowana vitalia - grupa wsparcia

Polecane posty

masakrycznie dużo diet na tym forum, ale nie znalazłam jeszcze info o tym czy ktos stusuje dietę SD. próbowałam już z wieloma dietami, ale po ostatnich przejściach postanowiłam przejść na racjonalne żywienie, bo gdyby tak dalej szło, to byłabym tylko cięższa i cięższa dzisiaj miałam ważenie i w koncu 10 mniej, ale jeszcze 2 razy tyle przede mną a jak Wam idzie i czy znacie tą dietę? moze ktoś się podzieli swoimi spostrzeżeniami?;-)

Tylko gratulować :) Ładny wynik :) Ale do końca jeszcze kawałek... Damy radę. Ja zamówiłam sobie dietę siła błonnika. Jutro ją dostanę dopiero więc zobaczymy

Gość *liliann
A cóż to za dieta SD? :) Można jakiś skrócony opis?

Pisałam wyżej, że zamówiłam sobie dietę siła błonnika :) Jutro ją dostanę. Póki co dietkuję na własną rękę i ćwiczę trochę :)

gratulacje grubcia:) ja obecnie mam przerwę od odchudzania - stabilizuje się :) ale diety vitalii polecam jak najbardziej. chudłam właśnie na SD. siłę błonnika miałam też przez chwilę. w sumie przez ich wszystkie diety przeszłam bo to można w ustawieniach zmienić :). każda fajna, ale jednak SD najbardziej mi przypasowała.

cześć dziewczyny :) jak tam wasze postępy? u nas dzisiaj gorąco więc chęć na lody owocowe mam wielką. ale nie dam się! zamrożony jogurt malinowy będzie świetnym zamiennikiem :)

zenobia a miałaś vitalekka z Vitalia? co sądzisz o niej? to jak taka doświadczona z Vitalia jesteś to powiedz czy skusilas sie na ten kurs akademi czy jakos tak?

Gość pamela32
a ja stosuję SD Vitalia i jestem zadowolona, schudłam już 32 kg i za chwilkę rozpoczynam Trzymaj wagę

pamela32 - wow, gratulacje!! grubcia - vitalekką też miałam przez chwile. trochę bardziej rygorystyczna niż SD bo tam tłuszcz ograniczają, wiec tylko chude mięso i wędliny, ryby. zależy kto co lubi :) co do kursu to właśnie się zastanawiam, bo wygląda ciekawie. pewnie można sie dużo dowiedzieć o odchudzaniu. poza tym może to być fajna zabawa ;) ale to i tak muszę poczekać z zakupem do przedłużenia abonamentu

hej, kupiłam ten kurs akademii vitalii, nie chciał mi się czekać aż Ty kupisz;-) zapowiada się dosyc ciekawie, na razie miałam takie wprowadzenie, generalnie to będzie chyba super pod motywację dla mniej wytrwałych i utrzymania motywacji tych co w miarę dają rade ... a no i Pani dietetyk przemówiła do mnie swoim głosem;-) super!!! jesli dalsze odcinki tez takie będą to bardzo przydatna sprawa

Marnie mi idzie.. trzeba przyznać. Dwa dni miałam zawalone bo to wyjazd a przed wyjazdem dół.... No i rewelacji nie ma. schudłam w sumie 2,5 kg. ale 1,6 kilo schudłam tydzień przed dietą z vitalli.

ALYA głowa do góry, nie łam się z nami Vitalijkami dasz radę, nawet jesli miałaś mniejszy spadek, to trzeba trzymać się zaleceń dietetyczki i wszystko znów wróci do normy u mnie w sumie wszystko ok

Gość tomek1977_tomek
a ja chciałem Vitalekką zastosować, czy wiecie coś o tej diecie? początkowa masa ciała 152 kg chcę schudnąć co najmniej 50 kg

ALYA nie daj się :) Trzymam mocno kciuki!!! Tomek vitalekka ogranicza tłuszcz, wiec jest trochę bardziej restrykcyjna niz SD, ale przy twoim celu myślę ze to dobry wybór. pamiętaj tylko jeszcze o ćwiczeniach. ale nie leć od razu na siłownie dźwigać ciężarów ;) zacznij od spacerów :)

Lekarka zmieniła mi wczoraj leczenie. Teraz podobno jest nadzieja na spadek ;) Zobaczymy...

Gość marcelinaaaaa
a faktycznie jak bede stosowac ta diete Smacznie dopasowaną tak jak tu: http://gluptak.pl/vitalia-pl piszą bede miala wiecej enrgii itp. Bo zamierzam tez biegac i chodzic na fitness a z czegos siłę musze miec;p

Gość gość
Dużo ruchu i odpowiednia suplementacja wspomaga odchudzanie. Polecam Slimunox.