Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsd324

dziewczyny odczuwacie roznice miedzy

Polecane posty

Gość niezaspokojona koteczka
nie mądruj się dobra ?:classic_cool: ja wiem co będzie lepsze dla ciebie a już tym bardziej dla mnie :classic_cool: torebkę to ty masz miedzy nogami :classic_cool: mogę ubrać kominiarkę ,zabawimy się komandosów....będziesz mnie obezwładniał :classic_cool:

co za beka z was ja uciekam bawcie sie dobrze:) milego wieczoru

Pomarańczowy Skurwysyn Z karata obezwładnię, skrępuję kajdankami, a lufę wepcham głęboko w usta jeden z moich pierścionków posiada 24 "karata "-czuję ,ze przegrywasz w tej kwestii :classic_cool: Meton -to się jeszcze zobaczy czy ci nie odpuszczę :classic_cool: swoje wymagania mam ,moje zdanie jest zawsze namber łan :classic_cool:

się nie znasz :classic_cool: kajdanki mam ,farbę w sprayu srebrną też znajdę(ostatnimi czasy nawet sobie tym sprayem rower popsikałam) czyli jesteśmy umówieni ?:classic_cool:

Pomarańczowy Skurwysyn Się znam więc nie filozuj Ten filozof to jakiś matematyk ,coś jak Pitagoras ?-nie ,nie znam gościa :classic_cool: Houston mamy problem ,nie mam kaloryfera w domku :classic_cool:

o kurde ,znów mam problem :classic_cool: nie wiem do którego się podpiąć ,trudny wybór prawie jak życiowy :classic_cool: nasuwa się kolejny odwieczny babski problem ,w co ja się mam ubrać ?:classic_cool: tyko nie mów ,że w kominiarkę to już wiem :classic_cool:

to ubiorę się tylko w kominiarkę i malutką torebkę podręczną , w razie gdyby w czasie drogi napadł mnie jakiś zboczeniec zdzielę go torebką po głowie :classic_cool: "Przykuję Cię do każdego z osobna...ja mam czas" też wyznaję zasadę iż szczęśliwi czasu nie liczą :classic_cool:

tak ,jesteśmy umówieni :classic_cool: dobrze ,że podałeś miejsce i godzinę spotkania :classic_cool::D ale kwiatka na dobranoc mógłbyś dać :(najlepiej tego między nogami(i nie mam tu na myśli kakowca ):classic_cool: no to do kiedyś tam czyt. do jutra :classic_cool:🖐️

Gość jem sledzie
tak tak

ocipiałeś ?:( gdzie mnie do Katowic? :( spotkamy się w połowie drogi :classic_cool: ja też serio uciekam ,dobrej nocy i suchego prześcieradła :) a masz kwiatka 🌼zawsze utrzymuję do końca nutę romantyzmu ;):D