Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmerarlda

Okropnie boli mnie brzuch w połowie cyklu, czy to torbiel?

Polecane posty

Gość Esmerarlda

Otóż bardzo pobolewa mnie brzuch, gdy kocham się z narzeczonym to zawsze boli mnie tam w środku, brzuch, i lewe podbrzusze :-( cykle regularne co 28 dni. Ostatni okres zaczął mi się 18 czerwca i był tak bolesny że szok. I od poniedziałku znowu mnie boli podbrzusze :-( co to może być? Ciąża czy może torbiele?

Owulacja, jak na mój gust...Skoro w połowie cyklu. Wtedy ma prawo bolec, choć nie każda kobieta to odczuwa.

Gość na bank
Na bank i ciąża i torbiele RAZEM !!!!!!!!!!!!! Nosz do kur... nędzy. Czy nie lepiej iść do lekarza jak ma się obawy niż tak pytać na forum?? Czy mamy Ci wystawić diagnozę poprzez monitor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Esmerarlda
Boli jak na @ , miałam to samo dwa miesiące temu też w połowie cyklu, że nie mogłam chodzić. Boję się że to ciąża albo torbiel albo coś gorszego.

Ból owulacyjny - Pojawienie się kłucia lub pobolewania po jednej ze stron podbrzusza, nazywane bólem owulacyjnym, często jest związane z wystąpieniem owulacji (spowodowane rozciąganiem otoczki jajnika podczas uwolnienia komórki jajowej). Również piersi stają się bardziej wrażliwe na dotyk. Należy pamiętać, że nie wszystkie kobiety odczuwają tego typu dolegliwości podczas jajeczkowania, nie znaczy to jednak, że mają one cykle bezowulacyjne.

Gość Esmerarlda
Byłam wtedy u ginekologa, ale nie była to przyjemna wizyta. Kazała mi przyjść za tydzień bo mogą to być bóle owulacyjne. Jeszcze mam takie dziwne planienie , bardzo jasno brązowe.

Gość Esmerarlda
Martva - Ten ból po lewej stronie zdarza się tylko podczas stosunku, a teraz oraz po stosunku boli mnie całe podbrzusze.

Gość Esmerarlda
Dziwne to jest że tak bardzo mnie boli od dwóch dni po stosunku który był w piątek. Nie wiem czy ma to coś wspólnego ale wtedy miałam swój pierwszy orgazm. Choć taki ból zdarza mi się dopiero drugi raz.