Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle;(...

Nie zdałam matury przez matematyke, reszta zaliczona bardzo dobrze, co teraz? ;(

Polecane posty

Gość l8idzia
''W systemie Wymiany Plików umieszczono indywidualne wyniki uczniów i wykaz aneksów - matura maj 2011''--- tak jest napisane. Mozesz mi pomoc jak to sprawdzic?

Gość zle;(...
a ktory to twoj okrag?

Gość l8idzia
warszawa

Gość Michał4000
Sybko wstań na nogi. Słuchaj oto plusy: 1) masz więcej szans na wybór kierunku, więcej czasu n a zastanowienie się co chcesz w życiu robić 2) możesz przecież poprawić także swoje inne matury nie tylko matmę, czyli jeszcze zwiększysz szanse wyboru dobrego kierunku 3) masz możliwość podjęcia pracy, więc zyskujesz doświadczenie zawodowego, którego inni nie zyskają tak prędko! no i będziesz miała trochę własnych pieniędzy, więc w twoim zasięgu będzie trochę przyjemności GŁOWA DO GÓRY I POSTARAJ SIĘ TYM RAZEM ŻEBY CI POSZŁO DOBRZE A NAWET LEPIEJ!!! trzymam kciuki

Gość zle;(...
dobre kilka min przegladam rozne linki i strony i nic nie znalazlam ;| dziwne, ze nie podali, w mnie z Poznania podalam pesel i haslo swoje i widzilam nawet jak zrobilam i na ile jakie zadanie

Gość zle;(...
dzieki Michał ;) problem z praca, bo szukalam i ciezko cos znalezc, a jelsi uda mi sie poprawic, to ciezko bedzie sie dostac za drugim nabore, ale oczywiscie bede sie starac, dzis jeszcze poplacze sobie, a on poniedzialku zaczne nauke

Gość l8idzia
ok, dzieki, jutro ide do szkoly to sie dowiem ;) a Tobie zycze powodzenia, glowa od gory :)

Gość zle;(...
od Was z wawy moze maja wiecej ludzi i tak szybko nie zoorganizowali tego, kto wie smutno mi, a juz szczegolnie szkoda wakacji na nauke i ciagle myslenie, a co bedzie jelsi i tym razem mi sie nie uda..;/ bedzie ciezko

Gość l8idzia
ale duzo Ci zabraklo? Ja siw wlasnie cholernie boje ze mi zabraknie tego jednego punkta :( na podstawie obliczen z odpowiedzi z netu mam tak na granicy 14/15 pkt. Zobazcymy jak to bedzie

Gość Michał4000
masz więcej szans niż ci się wydaje. głowa do góry i nie zaprzątaj sobie głowy uwagami innych i znajdź pracę, popraw maturę (a może nie jedną) i pomyśl na spokojnie ze wszystkimi konsekwencjami jaką przyszłość wybierzesz!

Ty się łamiesz...Ja matmy od dziecka nienawidzę,też wszystko zdałam pięknie oprócz matmy...miałam 16% i podejrzewam że nawet poprawka nic nie da heh...

Gość zle;(...
mi wlasnie braklo 1 pkt :( zdobylam "aż" 14 punktow.. :( tez sie boje ze moge nie poprawic, jedyne co mnie pociesza to fakt, ze co 4 osoba nie zaliczyla matmy, jest wiec szansa ze poprawa bedzie odrobinke latwiejsza.. zaczne od poniedzialku sama sie uczyc, pozniej zaczne chodzic na korepetycje (w miare mozliwosci finansowych) :(

Gość zle;(...
ehh weszlam na inny portal.. tam to dopiero jest "burza" i same klotnie co do matury ;|

Gość frtyhvrtjvtyhgtbtryht
a wytłumaczcie mi bo sekretakra mi napisała że negatywny wynik, ale to pjecie ogólne ?

Gość no to jestes kapustą
kapusta głowa pusta, jak tak moszna, a pani w szkole TYLE RAZY WAŁLKOWAŁA

Gość dede1
z tego co ja widziałem to pytania raczej proste były ...

Gość l8idzia
Zdalam ta cholerna matme na 34% . A tak sie balam.. Ale wkurwila mnie babka w sekretariacie bo nie podeszlam do ros\zszerzonych i mialam 0. Taka nie przyjemna byla malpa :P Ale grunt ze zdalam i teraz prawdziwe wakacje, mozna zaczac szukac pracy :)

Gość Me-fi
Podstawowa matma jest śmiertelnie prosta...z dobrym nauczycielem. Wiem z autopsji. Zdałem rozszerzoną na 85%, a wcale prymusem nie byłem. Mieliśmy kapitalnego nauczyciela, który w try miga rozwiewał wszelkie wątpliwości.

Gość MWSLiT
Darmowe kursy poprawkowe z matematyki! Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu we Wrocławiu zaprasza!!! Informujemy, że rusza II edycja BEZPŁATNYCH kursów maturalnych z matematyki. Nie zdałeś matury z matematyki? Nie czekaj dłużej przyjdź na kurs do Szkoły Logistyki! Po raz kolejny MWSLiT oferuje darmową pomoc w przygotowaniu do poprawki. Terminy i godziny kursów: 10-17 sierpnia, godz. 10:00 15:00 Możliwe również: indywidualne konsultacje z prowadzącym w godzinach: 15:00-16:00. Każdy Maturzysta otrzyma darmowy zestaw materiałów dydaktycznych. Zapisy: - telefonicznie pod nr. (71) 324 68 68 - mailowo: matura@msl.com.pl - osobiście w Biurze Karier, pok. 16. Serdecznie zapraszamy!

Gość Dawfid
Mialem kolegę co u niej każdy zaliczał i nawet się nie musiałeś uczyc bo ona wychodziła z sali i każdy sciongał hehe