Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uaaajjj

jak można mieć przezroczystą kabine prysznicową? tylko zoczency takie maja!

Polecane posty

Gość uaaajjj

no bo na logike. po co robic taka przezroczystka, skoro moze ktos wejsc? takie osoby chca sie odintymnic. jaraja sie jak ich ktos moze w kazdej chwili podejrzec i lubią swiecic nagością!!! zboczence tylko maja takie kabiny. w kazdej chwili moze ktos wejsc i sie popatrzec. jak wam nie wstyd? moze od razu nago po ulicy latajcie? :o

Gość uaaajjj
ale co ty mi tutaj? co to co to jest w ogole? co to ma z tematem wspolnego? :o

A co, zapraszasz do domu obcych ludzi, że nie wiesz, czy ci przypadkiem nie wejdą do domu? Ja mam w domu przezroczystą kabinę, a także pewne zasady - nikt nikomu do łazienki się nie pakuje, gdy ktoś bierze prysznic.

Gość kwiatkibratkiistokrotki
I w łazience można się też zamykać 🖐️

ale te kabiny sa przezroczyste zeby swiatlo wpadalo do srodka chyba....bo inaczej to co?chcesz sie w polmroku myc? swoja droga sa tez modne teraz takie scinki,ale one maja chyba 0,5m otwarcia i swiatelko na gorze.

Gość uaaajjj
zasady zasadami, ale jak ktos ci wparuje to co gola dupa bedziesz swiecic? was to jara po prostu bo jestescie zboczone i lubicie tak :o taki dreszczyk emocji! a swiatlo, a kto kaze od razu sie cegla zabudowywać? mozna nakleic cos od szyi do kolan! zreszta po co ci niewiadomo jakie swiatlo? na swoje cipsko chcesz patrzec czy jak?

Gość powiedz mi...
przecież jak bierzesz prysznic to kabina jest cała zaparowana i nic nie widać...:O chyba, że nie masz ciepłej wody to współczuję :P

To bierz prysznic w beczce. Kabina ochrania lazienke przed woda a nie cialo przed lubieżnymi wzrokami intruzow ktorzy niespodziewanie wdarli sie do twojego domu .

chce widziec gdzie jestem niedomyta,to chyba oczywiste. mam ogrodek,zwierzaki i czasem rece brudne jak cholera...dodatkowo gole nogi i pachy pod prysznicem i bez swiatla to w zyciu sie dobrze nie ogole

Gość a ja się wciąż pytam autorko
a słyszałaś może o zamku w drzwiach- wiesz że coś takiego wymyślili? mam przeźroczystą kabinę od 15 lat i nikt mnie nie widział nago pod prysznicem! co za debilizm!

Można też się kąpać w kombinezonie :D Powiedz mi, mieszkasz w domu z burakami, którzy nie mają poszanowania do prywatności, że masz takie dziwne przemyślenia? Czy skąd się to wzięło? Czy może zapraszasz do domu nieokrzesańców? Zamknięte drzwi dają jasny komunikat, że nie życzę sobie, żeby ktoś mi przeszkadzał i albo się nie wchodzi w ogóle, albo się puka po to, bym miała czas zawinąć się w ręcznik. Poza tym, jest coś takiego, jak zamek w drzwiach, jeśli ma się wątpliwości, że zamknięte drzwi to za mały przekaz.

Gość uaaajjj
Pisuardesa. z toba to nie gadam. masz jakies cycki w stopce od razu widac, ze zboczenica. i tak jasne uwazaj bo ci uwierze, ze ty masz przezroczysta bo od wody cos tam chronisz :D tak jakby matowa czy kolorowa nie ochroniła :D

Gość uaaajjj
no dobra, ale wiesz jak jest. umiesz liczyc licz na siebie, a nie macie nadzieje ze ktos zrozumie przekaz. a jak nie zrozumie? a jak bedzie chcial na chama was podgladac? nie rozumiem dlaczego akurat przezroczysta. matowe tez sa fajne albo kolorowe, chronia przed woda i zawsze to jakies zabezpieczenie ze moze ktos wejsc jestescie po prostu zboczone i lubicie to! dlaczego sie do tego nie przyznacie? :o

A mnie to sie cosik zdaje ze ty sie boisz by cie ktos nieprzalapal na samozadawalnianej ginastyce pod prysnicznej co ???

To ja zadam po raz kolejny pytanie: z kim ty mieszkasz i kogo zapraszasz do domu, że ten "ktoś bedzie chcial na chama /.../ podgladac"? Masz jakieś przykre doświadczenia? W zasadzie członkowie rodziny - brat, siostra, rodzice, itp. nie mają potrzeby podglądać na chama domowników... A gości to raczej zaprasza się takich, którym w podstawach, takich jak ta właśnie, okazuje się jakieś zaufanie. No chyba, że zapraszasz do domu gwałcicieli, rasowych podglądaczy, onanistów, ekshibicjonistów czy innych dewiantów.. z tym, że w takim przypadku matowa kabina nic nie da.

Gość uaaajjj
princes ogarnij. ja ni mam takiej kabiny przezroczystej. jeszcze mnie nie pojebało! ja sie was pytam i mnie o was zboczenice chodzi!

Gość uaaajjj
i nigdy nie wiadomo co w drugim czlowieku sie czai? moglabys poreczyc wlasnym zyciem za kazda osobe ktora byla u ciebie w domu? pewnie nie.. wiec dlaczego akurat przezroczytsta, a nie taka zaslaniajaca strategiczne czesci ciala? no dlaczego akurat przezroczysta? :o dlaczego sie lepiej nie zabezpieczyc - co was to kosztuje.. nic bo i tak jakas kabine trzeba wybrac i kupic co nie? ale odpowiedz jest prosta - WY TO ZBOCZENICE LUBICIE!

Gość ja to uwielbiam
:P:P:P

Ale kto miałby wejść do łazienki? :P I co to, zasuwek nie ma? Kiepska prowokacja.

Hahah, zacznijmy od tego, że rzadko ma miejsce sytuacja, że zapraszam kogoś do domu i w tym czasie idę się kąpać, bo przede wszystkim niezręcznie bym się czuła pozostawiając kogoś samemu sobie. Ale jeśli zdarza się taka sytuacja, to nie mam powodów lękać się nadto, że ktoś mi wtargnie do łazienki, bo do domu zapraszam ludzi zaufanych :P W ogóle dyskusja jest jałowa - ty masz spiskową teorię dziejów, ja jestem ostrożna na co dzień i starannie dobieram znajomości, tym bardziej takie które odbywają się w scenerii mojego domu. A do własnych domowników zastrzeżeń nie mam. Jeśli chcesz mnie uważać za zboczeńca to OK - niespecjalnie przejmę się twoją wątpliwej jakości opinią.