Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna1992

Facet marzeń - jak go zatrzymać przy sobie?

Polecane posty

Gość smutna1992

Witajcie kochani nie wiem może mnie zbluzgacie albo coś ale ja już nie wiem co mam robić... Mam faceta jesteśmy zaręczeni (można powiedzieć że z przymusu, bo on nie chciał) nie układa nam się w ogóle... aż pewnego dnia stało się... Zakochałam się? Zawsze spoglądałam na niego inaczej a on na mnie... ale zawsze wiedzieliśmy że oboje mamy kogoś... Ale ostatnio on zrobił 1 krok... I kolejny i kolejny aż teraz zasypuje mnie sms, wiadomościami na gg, Kombinuje jak spędzić ze mną czas... nasze zwiazki sie rozsypuja... Ale ja nie chce zdradzać, a boję się zerwać puki nie mam pewności... Jak mam go zatrzymać przy sobie?

Gość dusiak
a czemu zaręczeni z przymusu??

Gość smutna1992
bo on nie chcial sie zareczac on woli za 10 lat.... jego interesuje tylko jego auto.... jestesmy mega nieszczesliwi razem

Gość smutna1992
podnosze

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji.... zakochałam się w chłopaku, było nam super... niestety dowiedział się moim małym kłamstwie (dla naszego dobra) nie potafił mi wybaczyć. Co gorsza jeszcze moja kolezanka zaczęła się za niego brać.... byłam załamana....miałam nawet mysli samobójcze. Przypadkiem trafiłam wtedy na stronę z urokami miłosnymi (chyba urokmilosny24.pl z tego co pamietam) i pomyslałam sobie- co mi zależy, to dal mnie i tak ostatnia deska ratunku. chociaż nie liczyłam na zbyt wiele, to pomogło Mój Michałek wrócił do mnie już po tygodniu, mówiąc że nie wyobraza sobie beze mnie życia. Jesteśmy razem do dziś i jest nam wspaniale. Wiem że mój sposob wyda się niektórym nieetyczny, ale naprawdę jest nam super i on też jest ze mną szczęsliwy.

Gość gość
Przestań się reklamować z tymi urokami :O Podam Cię do US i zobaczymy czy nadal będą takie reklamy uskuteczniane 🖐️