Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajajajaja ona

Ile jest facetów z długimi chujami?

Polecane posty

Gość Jajajajaja ona

Miałam dwóch partnerów seksualnych, z ktorymi mieszkalam. Mieli plus minus 14 cm... Myslalam, ze to norma. Ostatnio poznalam faceta. Dopiero wczoraj sie kochalismy pierwszy raz i mial kolo 20cm tak na oko. Przynajmniej byl duzo wiekszy niz tamte dwa. Zawsze myslalam ze nie ma roznicy jaka dlugosc. A tu szok! Nawet nie wspomne o tym, ze byl duzo lepszy. Mniejsza z tym, ale sam fakt doznan... Mocno bylo go czuc na koncu pochwy, taki podniecajacy bol... Super. Jak duzo facetow takie ma?

Gość Jajajajaja ona
Nie ma nikogo ponad 18 cm?

Gość Jajajajaja ona
często szwędam się koło ośrodka dla uchodźców z nadzieją, że poznam tam rosłego murzyna z wielkim badylem

:o Takich powyżej 18cm jest ok. 5%. Na pewno nie miał 18cm, na oko to chłop w szpitalu umarł. Badania dowiodły, że kobiety oceniając długość penisa na oko zawsze dodają ok. 2-3cm. 🖐️

Gość Jajajajaja ona
Nie pierdol podszywie glupot. Ale byl duzo wiekszy niz tamte dwa. Tak plus minus o palec wskazujacy. Duzo wiekszy

Gość Jajajajaja ona
musiałam kupić dzisiaj w biedronce sporego ogóra, żeby sprawdzić, jak to jest z jeszcze większymi. w drodze do domu nie mogłam już wytrzymać i ogóras wylądował w mojej dziurce

Gość Jajajajaja ona
Czlowieku czy ty jestes pojebany? Nie jestem jakas najarana nastolatka, zeby sie zachowywac tak jak mowisz. Pierdoli cie i tyle

Jesli badania, na które perwersja się powołała były wiarygodne i kobiety faktycznie dodają 2 cm to ja mam 18,245 :classic_cool:

Gość Jajajajaja ona
Ale on miał napewno 18 cm , mam miarkę w oku.

Gość Jajajajaja ona
Ale 18,254 czego ? cm, cali, stóp ?

Gość Jajajajaja ona
mnie to się marzy taki, jak duża pasztetowa

Gość Jajajajaja ona
Ostatnie kilka wpisow jest podszywa. Tak jak nastepne bo ja spierdalam

Gość Jajajajaja ona
Albo nie, jak mielonka

Gość Jajajajaja ona
a taka kiełbasa szynkowa jest moim ideałem :)

Gość Jajajajaja ona
Tamten ktoś co pisze o podszywach to podszyw, no jak to jest z tymi 18 cm, bo ja naprawdę czułam się cudownie z tym odkurzeczem

Gość Jajajajaja ona
Cudownie, przerżniesz mnie ?

Gość Jajajajaja ona
To może stope mi wsadzisz w dziurkę ? :)

Gość Jajajajaja ona
tak naprawde uprawiam tylko seks z ojcem..i lubie jak na koniec robi kupe na moje obwisłe piersi..a potem je zlizuje...mniam...

podobno ta epidemia z ecoli to wybuchła w Niemczech i była przez kiełki fasoli, a tu się teraz okazuje ze to w polszy sie zaczelo

Gość chyba dlugi :)
ja mam jakies 21, w sumie zalezy od podniecenia ;), ale po "profesjonalnym" lodziku tyle bylo :)

Gość rrerereer
miałam ok. 40 facetów i tylko jeden miał mega długiego, gdzieś z 20, może więcej. Seks nie był fajny, bolesny. Po seksie leżałam z godzinę, nie mogąc się ruszyć z bólu. Paru facetom mierzyłam, średnia długość to ok. 14-15 cm. Sama długość dla mnie nie jest taka ważna, ważniejsze by był prosty, gruby i nie ślinił się obficie przed wytryskiem. Takiego właśnie idealnego penisa ma mój mąż

Gość chyba dlugi :)c
co znaczy nie slini sie? bo jezeli to co mysle, ze myslisz, to chyba cala populacja meska ma nienormalne penisy, z tego co mi wiadomo to calkiem normalny objaw podczas podniecenia... zupelnie jak z Wami ... stokrotki... tez sie "moczycie"

Gość rrerereer
no to się mylisz - Ty znasz tylko swojego penisa, ja poznałam kilkadziesiąt. Mniej więcej 1/3 się ślini, robiąc aż plamy na spodniach, 2/3 jest sucha do wytrysku (no, poza 1 czy 2 kropelkami). Moje koleżanki też nienawidzą cieknących penisów, okropne jest robić loda takiemu oślinionemu. Brrr.... Jeśli z Ciebie gdy jesteś podniecony tłoczą się niewiarygodne ilości płynu, to muszę Cię zmartwić - większość facetów tak nie ma.

Gość chyba dlugi :)c
tzn. robisz loda na sucho? warg nie masz popekanych?

Gość rrerereer
Przestań już się pocieszać, że to normalne :) Na serio mówię. A w tej chwili przekolorowujesz. Przy lodzie używa się śliny, a nie ohydnych płynów z fujarki. Sam zobaczysz że niejedna będzie miała opory przed tym, by robić Ci loda. Na anonimowym forum nie miałabym celu kłamać. Moje koleżanki mają opory by robić loda śliniącym się penisom - co ma być podniecającego w polizaniu fiuta, który aż się cały lepi?